Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Annelie S

Medlem
 • Content Count

  1,731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Annelie S

 1. Annelie S

  Koh Samet - stränder/högvatten och hotelltips

  Åh Koh Samet är en ljuvlig ö! Vi bodde på Vong deun beach på ett hotell som hette vimarn samet om jag inte minns fel fast det verkar ha bytt namn? Oavsett inget superbra hotell trots att vi hade bungalow frontbeach med fantastiskt läge. Frukosten var kass bl.a. Men vi såg massa fina hotel utmed stränderna när vi strosade från strand till strand. Så mitt tips är att läsa massa recensioner. Hög o låg vatten är inget jag minns tydligt men det var nog lite skillnad när jag tänker efter. Tror vi fick lägga oss längre upp eftersom tiden gick på dagen. Hm vad man glömmer.. På Vong deun stranden lades det ut massa kuddar på stranden på kvällarna och det var väldigt mysigt att sitta där och ta en drink :). Det görs det säkert på fler stränder. Rätt så lugnt här på kvällarna, det kördes en hel del vattenskoter på dagarna i viken. Såå kul :). Sanden är helt otroligt fin. Man kan som sagt strosa från strand till strand. Ha gärna med skor eftersom man får gå lite på klippor emellan vissa stränder. Så oavsett vilket hotell ni väljer får ni uppleva den vita ljuvliga sanden. Vi kunde snorkla vid sidorna på stranden. Barnen såg nåt stort svart som simmade nära mig när jag snorklade och fick panik. Undrar va det var haha. Hoppas ni hittar nåt bra ställe!
 2. Annelie S

  Jag och frugan bygger hus

  Vilket härligt liv att få bo i Thailand. Inte utan att jag blir lite avis. Kul att följa ditt bygge! Älskar Koh Samui Världens sötaste flygplats?
 3. Att vi vann till slut ändå
 4. Mm...vi får väl se kul iaf att va med!
 5. Haha hej tom yam Äsch ni leder ju allsvenskan än så länge så du får va nöjd där
 6. Annelie S

  Jag och frugan bygger hus

  Va fint det blir! Snart dax för inflytt då.
 7. Att Frölunda är i final och vann första matchen.
 8. Annelie S

  God Jul.

  God jul på er
 9. Låter ju bra att menisken är bra nu. Japp håller på dem men det är på håret i år. Inget kul alls
 10. Usch och fy va trist! Vet hur jävligt det är då jag oxå har massa problem. Förutom artros har jag fått nåt så ”roligt” som ostenekros Då håller vi tummarna för oss båda två att vi får hjälp Och du, håll gärna tummarna att vi får va kvar i allsvenskan. Shit va dåligt det går nu..
 11. Artros? Jäkla skit såntdär. Har jag i höfterna
 12. Du har helt rätt! När ska det hända något? Beklagar det som hände med din mor! Hoppas hon mår bättre snart
 13. Helt olika värme Jag älskar Thailand, värme och den svenska sommaren när den är som bäst men nu har det faktiskt varit Liite väl bra haha. När man är i Thailand är man där på semester och kan strosa på en strand i bikini och dricka öl. Finns inget bättre Men här hemma är det inte lika kul om man måste jobba i kläder(skulle ju se tokigt ut annars ) och i 30 g värme. Men snart gnäller vi väl för att det snöar för mycket
 14. Annelie S

  Äntligen fredag...

  Detsamma till dig. Här var det inte så livat precis
 15. Annelie S

  Äntligen fredag...

  Tack ja man får minnas alla fina stunder. Tråkigt med din far Phattahlung!
 16. Annelie S

  Äntligen fredag...

  Skål Phattahalung o ni andra som är här inne. Trevlig helg! Tar en whiskey o grinar för min pappa är döende .... ;( Livet är orättvist ibland.
 17. Annelie S

  Äntligen fredag...

  Jättetråkigt. Men man skriver nångång och nåt svar kommer ibland, ibland inte.. Så det blir lätt att det dör ut Vi hade ju riktigt kul här för några år sen
 18. Hej och tack detsamma Allt okey här! Allt bra med dig oxå ? Visst hade vi trevligt här för några år sen. Shit va fort tiden går.. Man kunde som tidigare nämnts verkligen hänga här en fredagkväll Saknar den tiden.
 19. Annelie S

  Hälsningar från Ao Nang 

  Ser härligt ut Gud vad jag längtar dit igen..
 20. Ja för några år sen hängde jag här väldigt mycket och det blev nästan familjärt. Tråkigt när det ballar ur.. Saknar det gamla
 21. Men vilken stämning Vad händer?!
×