Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Annelie S

Medlem
 • Content Count

  1,737
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Annelie S last won the day on March 31 2017

Annelie S had the most liked content!

About Annelie S

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,475 profile views
 1. Flera gamla medlemmar här ser jag. Kul! Tråkigt vad nu än hände i familjen Tom Yam Kul för er som har resor på gång. Längtar tillbaka jag med. Var i Thailand senast 2016 och då var vi runt på Samui, Phangan och Koh Tao.
 2. Ja verkligen! Saknar den tiden..
 3. Hej Phattahlung och Mr Big Kul att se er här inne oxå! Tänk va vi va här inne jämt förr. Elfsborg i mitt hjärta, det stämmer❤️ Ha det gott!
 4. Hänger på och säger grattis jag med Vilken rysare det var in i det sista! Ett jäkla bläddrande mellan kanalerna blev det
 5. Ja så himla roligt för tjejerna
 6. Så jäkla kul!! Så barnslig.. hade tårar i ögonen
 7. Annelie S

  Koh Samet - stränder/högvatten och hotelltips

  Åh Koh Samet är en ljuvlig ö! Vi bodde på Vong deun beach på ett hotell som hette vimarn samet om jag inte minns fel fast det verkar ha bytt namn? Oavsett inget superbra hotell trots att vi hade bungalow frontbeach med fantastiskt läge. Frukosten var kass bl.a. Men vi såg massa fina hotel utmed stränderna när vi strosade från strand till strand. Så mitt tips är att läsa massa recensioner. Hög o låg vatten är inget jag minns tydligt men det var nog lite skillnad när jag tänker efter. Tror vi fick lägga oss längre upp eftersom tiden gick på dagen. Hm vad man glömmer.. På Vong deun stranden lades det ut massa kuddar på stranden på kvällarna och det var väldigt mysigt att sitta där och ta en drink :). Det görs det säkert på fler stränder. Rätt så lugnt här på kvällarna, det kördes en hel del vattenskoter på dagarna i viken. Såå kul :). Sanden är helt otroligt fin. Man kan som sagt strosa från strand till strand. Ha gärna med skor eftersom man får gå lite på klippor emellan vissa stränder. Så oavsett vilket hotell ni väljer får ni uppleva den vita ljuvliga sanden. Vi kunde snorkla vid sidorna på stranden. Barnen såg nåt stort svart som simmade nära mig när jag snorklade och fick panik. Undrar va det var haha. Hoppas ni hittar nåt bra ställe!
 8. Annelie S

  Jag och frugan bygger hus

  Vilket härligt liv att få bo i Thailand. Inte utan att jag blir lite avis. Kul att följa ditt bygge! Älskar Koh Samui Världens sötaste flygplats?
 9. Att vi vann till slut ändå
 10. Mm...vi får väl se kul iaf att va med!
 11. Haha hej tom yam Äsch ni leder ju allsvenskan än så länge så du får va nöjd där
 12. Annelie S

  Jag och frugan bygger hus

  Va fint det blir! Snart dax för inflytt då.
×