Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Annelie S

Medlem
 • Content Count

  1,749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Annelie S last won the day on March 31 2017

Annelie S had the most liked content!

About Annelie S

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2,098 profile views
 1. Vi går ju om varandra här inne Man skriver o sen går det några dagar innan nästa läser typ. Förresten, idag glädjs jag åt silvret och en plats ute i Europa
 2. Ja vad hände där? Har försökt massa gånger men sen gav jag upp och testade idag igen Men du har rätt, forumet blir aldrig som det var för några år sen.
 3. Va härligt att Mjällby kryssade mot Malmö Xtra viktigt för oss!
 4. Annelie S

  Alla gamla medlemmar

  Gillar du inte sötsur sås? Jag längtar väldigt mycket till Thailand men har inget på gång. Känns lite avlägset med resor öht just nu. Antar att ni väntar lite med bebisen? Fast många åker ju med riktigt små också.
 5. Så roligt att Helsingborg fick tre poäng igår
 6. Annelie S

  Alla gamla medlemmar

  Nä man känner sig inte riktigt så gammal som man nog är :). Längtar väl inte riktigt efter barnbarn än.. de kan ju flytta ut först. Men sen kommer jag såklart älska dem över allt annat ❤️ Ja Det är när barnen blir äldre som man själv fattar att åren gått :)
 7. Annelie S

  Alla gamla medlemmar

  Tack! Grattis till barnbarnet. Måste va härligt :)
 8. Annelie S

  Alla gamla medlemmar

  Men hej kära vänner här Hemskt va dåliga vi är på att hålla igång här! Jaa Tom yam.. Vi vann visst över er sist :). Men det går bra för både er o oss! Så jäkla kul! Stort grattis till bebisen Lianinho! Så härligt med en liten ❤️ Själv har hela våren o sommaren vart sådär. Hade covid i drygt 10 veckor med några vändor på akuten. Jobbigt det där när luften tar totalt slut och bröstkorgen känns för liten. Hann jobba 4 nattpass o sen vurpade jag med cykeln och drog av ett ligament mellan nyckelbenet o axeln o knäckte troligtvis nåt revben. Så 6 nya sjukveckor. pinsamt att ringa chefen kan jag säga
 9. Men hej du Haha vi vinner nog ibland duTror på ett bättre år iaf när det gäller fotbollen. Men grattis till vinsten i höstas!
 10. 3 poäng i starten! Heja Elfsborg Kul med nåt som bryter den sjukt långvariga isoleringen!
 11. Flera gamla medlemmar här ser jag. Kul! Tråkigt vad nu än hände i familjen Tom Yam Kul för er som har resor på gång. Längtar tillbaka jag med. Var i Thailand senast 2016 och då var vi runt på Samui, Phangan och Koh Tao.
 12. Ja verkligen! Saknar den tiden..
 13. Hej Phattahlung och Mr Big Kul att se er här inne oxå! Tänk va vi va här inne jämt förr. Elfsborg i mitt hjärta, det stämmer❤️ Ha det gott!
×