Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

RegularJohan

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om RegularJohan

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. RegularJohan

    Bangkok University

    Hehe, Ja... läser matte B på NTI distansgymnasium här hemma i svea nu. Tycker det är tillräckligt svårt.. Kan tänka mig att det blir någon "resa" värre om du avser göra det där. Men vad vet jag.. har o andra sidan hört att NTI-skolans distanskurser anses vara betydligt svårare än om man pluggar på komvux etc. Du kanske kan läsa Matematik B på distans nere i Thailand.. Precis som jag ska göra med Matematik C.. åker ner i April.
  2. RegularJohan

    Lanta learning centre

    Tja någon fler än jag som har planer på att vistas i Thailand och delvis studera. Har Matte c kursen kvar att göra denna terminen. Kanske någon som ska plugga inom samma ämne? Kommer preliminärt att vistas i phuket.. Åker ner i april stannar till slutet på juni.
  3. RegularJohan

    Resekompis till Phuket Mars 2012

    Tja, vet inte har bara fått det på huvvet.. hittade något liknande lanta learning centre som fanns där.. Kan ju vara juste att träffa fler som också studerar på distans så att säga. Har ett också ett par vänner i "Bang-Cock" (?) som ska hjälpa mig att lägga upp en plan för vistelsen. Ska stanna slutet på feb till mitten av juni, som planen ser ut nu... Kan nog inte fara o flänga för mycket då jag har studier att göra. Jimmie har du eller någon annan här några bra tips och ideér osv så tveka inte att höra av dig. Jag ska plugga på distans via NTI-skolan och kan likaväl vara i Thailand som i kalla Svea. Mvh Johan
  4. RegularJohan

    Lanta learning centre

    Tror det dära learning centret (eller internet kafeét) är nedstängt under våren 2012.. Men ska du (eller någon annan som läser detta meddelande) till Koh Lanta eller någon annan stans i Thailand och plugga så hör gärna av dig. Jag har själv planer på att befinna mig där snart.. ska bara tjuvstarta med distansstudierna här hemma i Svea.. sen i mitten/slutet av Feb så drar jag ner till Thailand.. där får jag se vars man hamnar Jag kommer att varai Thailand typ 20120225 till 20120615 eller nått sånt.
  5. RegularJohan

    Resekompis till Phuket Mars 2012

    Tjenare, Ska till Thailand.. dock blir det en kombination av plugga, träna och "löka" Drar ner i mitten av feb.. första BKK typ 2 v sen drar det sig förmodligen söderut.. eller mot Jomtien eller nått. Öppen för förslag. Du eller någon annan som läser detta och vill ses och bolla ideér osv här gärna av dig till mig.
  6. RegularJohan

    Plugga i Thailand/Asien

    Tjenare, Och tack för att du skriver om ämnet. Själv så ska jag läsa en ett par kurser via NTI-skolan. Andra distans-alternativ kan ju finnas t.ex. hermods eller miroi. Det krångliga kan vara att få kommunen att betala för distanskurs istället för att studera hemma på plats i skolan osv..sad but true. Det kan kräva ett antal telefonsamtal med olika instanser osv för att få till en lösning. Själv har jag just fixat det iaf. Ska läsa 350 poäng på distans.. dock inte engelska. Jag kommer att bege mig ner till Thailand och tillbringa minst ett par månader där. Som planen ser ut så avreser jag i Februari 2012 och stannar till någon gång i Juni 2012.. Någon mer som ska ner till Thailand nu till våren? och plugga på distans etc? Isf. hör gärna av er alltid bra att ha någon att bolla ideér med kanske hitta på något häftigt när man väl är på plats. Har du goda ideér och förslag så varför inte höra av dig! johan_n_mejl@hotmail.com
×