Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Tuptim

Medlem
  • Innehållsantal

    28
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Tuptim

  • Placering
    Medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. 7 dagar kvar sen tar vi nattflyget ner
  2. Vi är en barnfamilj på 2 vuxna och 2 barn, 4 respektive 7 år . Vi har kollat runt och funderar på att boka Alina grande, på wsb. där får barnen en egen dubbelsäng om man bokar ett 4 mans rum. Hotellet har pool och tvärs över gatan ligger stranden. Vi har dock inga höga "lyx"krav utan helt & rent, ac och varmvatten så funkar det för oss
  3. Idag åker vi! Hejdå Sverige Hello Thailand!
  4. Imorgon vid den här tiden sitter vi och väntar på flyget som ska ta oss till Phuket!
  5. Resfeber är bara riktnumret!! Jag blir nästan fysiskt dålig! Sista dagarna springer jag på toa dubbelt, hispar runt, packar ner, packar upp... Måste finnas nåt mot detta! Haha vad skönt att höra att det är fler än jag!
  6. 2 dagar kvar till börjar till och med få lite resfeber?!
  7. Toapapper ,varför.... Första gången till Thailand så är lite lost
  8. Tuptim

    Nu ska jag NJUTA! :)

    Ta vara på er och njut! Hoppas ni får en underbar resa och att vi alla slipper allt vad ormar heter!
  9. Hihi ja barnen längtar efter att flyga och att få Sonen frågar varje dag hur många dagar det är kvar. Imorgon kan jag svar om 2 dagar åker vi! Ha en toppen resa!
  10. Samma här fast vi har bara 3 dagar kvar! Men nu bestämmer vi att vi släpper alla oroligheter och bara längtar och njuter!
  11. Säker på att du inte fått snö på parabolen? Jo visst var de så... Fick skicka upp gubben på taket, livrädd för att han skulle halka och skada sig lagom inför resan på Onsdag. Sen var det ändå inget på tv:n så de fick bli Sällskapsresan istället
  12. Vänd på det.. Skitbra,nu ska jag ut och bygga snögubbe! Nää började drömma mig bort till vita stränder och sol! Mycket bättre
  13. Att Viasat inte kan sända pga att det snöar lite, abonnemang...
  14. Kickar igång denna tråden igen och hoppas på svar! Vi är två vuxna och två barn som ska åka från Phukets flygplats till Kata nu på onsdag. Kollade igenom tråden och kollade på era länkar, stämmer det att om man är 4 pers så måste man ta en minibuss? Får man inte sitta i framsättet hos föraren?! Läste också i någon tråd att det ofta inte fanns bälte bak utan bara fram, stämmer det? Säkert helt självklara frågor för vissa men just nu känner jag mig rätt förvirrad ( beror förmodligen på att vi alla ligger i magnifiuensa )
  15. Ååå om 5 dagar är det vår tur! Härligt!! Snart er tur oxå Ha det underbart!! Då får ni åka ner i förväg och fixa fram sol och varma dagar Tack det samma till er!
×