Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Jessisen

Medlem
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Jessisen

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Jessisen

  Bästa platserna på fastlandet.

  Bor långt söder ut så blir Landvetter i så fall.
 2. Jessisen

  Bästa platserna på fastlandet.

  Jo med direktflyg från Sverige till Phuket går det snabbare. Samui är inget vi vill till längre för det är mellanlandningar och dubbel flytid pga mellanlandningar. Vi ska inte via Bangkok till Phuket i så fall utan antingen Phuket eller antingen Bangkok beroende på vad som finns att bo i närheten.
 3. Jessisen

  Bästa platserna på fastlandet.

  Ska åka i februari och undrar vad det finns för platser nära Phuket eller Bangkok där vi tänker landa beroende på förslag härifrån. Vi har vart på öar och luffat runt tidigare resor men vill helst vara på fastlandet för att kunna ta direktflyg. Va inne på att åka till Koh samui från början men det är ju flera mellanlandningar för att ta sig dig och tar dryga dygnet att komma fram. Därför undrar vi vad det finns för pärlor på fastlandet, beroende på om man landar i Phuket eller Bangkok. Vi vet inte vart vi vill landa men vill laanda där man kan få direktflyg Sverige Thailand.
 4. Jessisen

  Bästa platserna på fastlandet.

  Planerar resa till Thailand
 5. Jessisen

  Bästa platserna på fastlandet.

  Sola och bada och upptäcka lite. Jag la ut en tråd om Koh samer tidigare men känner att jag inte orkar med 2-3 mellanlandningar..
 6. Jessisen

  Bästa platserna på fastlandet.

  Har vart där och på koh samet. :/
 7. Vart lite överallt men orkar inte med massa mellanlandningar och liknande denna gången. Vart på fastlandet har ni era pärlor? Inte för lång restid från Phuket, eller Bangkok. Har aldrig vart i krabi så det kan va ett alternativ om det finns fina ställen där. Kom med era bästa tips! För ett par som ska resa.
 8. Jessisen

  Vart lite överallt men är koh samui bra.

  Varför inte Tao? Har hört att det är bra där. Vill bara veta det är bra med olika åsikter åker man båt över till tal och phangan? Hur lång tid tar det? Vi har bara två veckor denna gången nämligen.
 9. Jessisen

  Vart lite överallt men är koh samui bra.

  Ok, prismässigt är det samma på samui som övriga Thailand ? Något annat ställe på fastlandet annars ni rekommenderar?
 10. Koh lanta, har ett bra tips på bra hotell där med poolen rätt på stranden så ungarna kan både bada i hav eller pool med er fulla uppsikt amantra resort och spa heter det på Kling nin
 11. Koh samet är underbart lite bökigt att ta sig dig men vi gjorde kanske fel. Lugn fin ö
 12. Vart både i Phuket om ställen runt om, phi phi, koh lanta, Bangkok, koh Chang och koh samet.. Är koh samui bra? Ska åka två veckor i februari kommer vi gilla samui. Finns det saker att göra eller tröttnar man på två veckor. Andra förslag mottages
 13. Jessisen

  Era bästa tips!

  Planen är att resa i december eller i februari
 14. Jessisen

  Era bästa tips!

  Planerar tredje resan nu och har ingen aning om vart vi ska denna gång. Vi har vart i Bangkok-koh samet-koh Chang samt Phuket-patong-phi phi-kohlanta-Karon beach samt kata beach. Nu vill vi ner igen men vet inte vart. Vi vill heslt inte åka runt i flera timmar med olika transportmedel direkt när vi landat. Alla tips är välkomna. Vi är ett par och vill ha sol och semester inte massa fest men gärna något att titta på. Vi älskade mest koh samet hittills. Hur är hua hin ? Vet att det är lite restid dit dock.
 15. Jessisen

  Koh Samet

  Boka bara någon natt först och sn boka på plats så kan ni röra er omkring hur ni vill och förhandla om priser på boende. Vi älskar lanta! (Par på runt30 år)
×