Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

PAT TA YA TAXI

Medlem
  • Innehållsantal

    72
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om PAT TA YA TAXI

  • Placering
    Avancerad medlem
  • Födelsedag 1901-07-1901

Profilinformation

  • Kön
    Male
  • Plats
    Stockholm
  1. PAT TA YA TAXI

    Vad gör man med alla mynt?

    7/11 tar alltid emot mina mynt, (iaf om det inte är mer än 1000 B åt gången) Dom blir alltid glada att få mynt då dom ofta saknar växel.
  2. PAT TA YA TAXI

    vad får man extra ??

    Nu e det klart, det blir att testa PE ner i juni och om jag tycker det är värt det kommer jag även att uppgradera mig på hemvägen. Att man inte får något "komfort Kit" var ju ett klart minus.
  3. PAT TA YA TAXI

    vad får man extra ??

    Jag har alltid snikat och åkt economi med Thaiair men tänkte nu slå till och åka Premium sitället. vad får man extra om man bokar premium economi hos Thai?? är det någon skillnad förutom lite mer benutrymme?
  4. PAT TA YA TAXI

    Fast track

    och det kostar?
  5. PAT TA YA TAXI

    Lite ledsamt

    Har åkt charter 1 gång. Satt som en packade sillar i 11 timmar ( hade försökt få en VIP-paket men det var fullbokat.) Hotellet vi skulle bo på var inte färdigt, fick efter 6 timmars tjat byta hotell. Detta låg 35 min bilväg ifrån där vi skulle bo från början. Saknade strand och poolen var så jävla skitig. Som tur var så var det bara 2 veckor. (efter resans slut fick vi tillbaka 50 % av kostnaden) Hemresan var dock värst. Kom till flygplatsen i god tid med bussen som samlade in boskapen (oss resenärer) från olika hotell. (tog nästan 3 timmar istället för 30 min om jag åkt egen taxi) Checkade in och väntade på att få gå ombord. Fick reda på att planet var 1 timme sent. (jaja en timme e ju ingenting) Sen var det dax att gå på planet, alla kommer ombord. KNÖKFULLT plan, inte en plats var ledig. Dom stänger dörrarna, Varvar upp motorerna....och Ingenting händer. Vi blir sittande i 30 minuter innan vi får reda på att det är något fel på motorn på höger sida. Motorerna slås av för att motorerna ska svalna innan dom kan fixa problemet.(samtidigt släcker dom ner i planet och AC´n stängs av.) Klockan är nu ca 13.30 så solen ligger på ganska ordentligt. Värmen stiger i planet, många undrar om vi inte kan få gå av planet och vänta i terminalen tills dom fixat planet. -Nej, det går inte. får vi till svar. okey kan ni åtminståne servera lite dricka till passagerarna? frågar vi då. -Nej, det är inte tillåtet att servera dryck förän vi lämnat marken, får vi till svar. 3 timmar står vi i gassande solsken på startplattan innan vi äntligen kan få igång motorerna, Alla HURRAR när AC´n går igång, det var nog över 45 grader i planet då. Efter ytterligar 45 min (när planet säkerhetscheckades) var det dax att lyfta. Direkt efter "fasten seatbelt" skylten slocknat ringde jag på Service knappen, -Kan man NU få lite vatten? jag håller på att dö av törst. -Visst kan du det får jag till svar, en flaska vatten kostar 20 kr tack. Det var sista gången jag flög charter.
  6. PAT TA YA TAXI

    Bara ... dagar till avfärd ...!

    5 dagar kvar & 125 dagar kvar & 245 dagar kvar.
  7. PAT TA YA TAXI

    Vad gör du idag....?

    Idag väntar man på att få jobba klart den sista timmen innan hemgång, räknar ner timmarna innan TG 961 sticker på fredag, Lyssnar på BOB och dricker lite cola. Njuter av att LEVA !!
  8. PAT TA YA TAXI

    Prutning och en Thais Månads Lön

    CT jodå han gillar flaskan ( brukar ju bli 2-3 om året) och jag kan lova att han ställer upp (tillsammans med 30-40 av hans polare) om det skulle behövas. Han e nämligen tjejens bror. ;-) Hon som driver Pattayataxi@hotmail.com
  9. Snart snart snart är man på gång till Thailand igen, Faaaaaan va länge man har varit i Sverige den här gången, känns som flera år ( det är dock bara 4 månader) Ska bli gott att komma iväg. Tjejens bror har man redan bokat upp att han står vid Utgång 3 och väntar som vanligt för vidare färd ner till Pattya. Tar även med mig en jobba polare ner den här gången, ska bli kul att se hur han gillar det utanför "charter" Thailand. Tänkte ta med honom först till Pattya, sen en vecka på Koh Chang och sen en liiiten avstickare upp till Ampur Fang utanför Chiang Mai.... Tror han kommer gilla det. / Hoppas Ni har det gott och mår som Ni förtjänar För det kommer Vi garanterat att ha och göra.
  10. PAT TA YA TAXI

    Prutning och en Thais Månads Lön

    35-50 B / Kg tvätt 20-40 B på matnotan OM det var gott. 100-200 B / vecka till Städerskan Fotmassage 50 B i drix (oavsätt om den kostar 100 B eller 400 B) Prutar gör jag så mycket som går, ända tills jag skäms. Och det på allt ifrån T-shirts till Hotellrum. En flaska JW Black Label brukar jag ge till Killen som hämtar och lämnar mig på flygplatsen (förutom dom 1200 B som det kostar)
  11. PAT TA YA TAXI

    Aircondition eller inte

    Jag vill aldrig använda AC för jag blir alltid sjuk, men tjejen vill ha den på hela dygnet runt. (gärna på 18 grader) Och vad gör man inte för kärleken?? :cr
  12. PAT TA YA TAXI

    Ao nang till Koh phangan

    tja vad ska man säga.... 4,5 timmar med buss / minbuss / taxi till Surathani och sen ett par timmar med båt till Samui och sen en timme till med båt till Koh Phangan. Kan eventuellt finnas någon båt som går direkt till Koh Phangan ifrån Surathani. eller Taxi till flygplatsen, flyg till Samui,båt till Koh Phangan vilket som så tar det en stund att åka dit....
  13. PAT TA YA TAXI

    Reskassa?

    Jag brukar räkna med 1000-1100 kr / dag för att slippa snåla. Men då betalat jag alltid allting för mig och tjejen.
  14. PAT TA YA TAXI

    Hur reser ni, resväska eller ryggsäck?

    Ta ryggsäck, väskor kan vara jäkligt krångligt att få med sig på stranden om inte annat...
  15. Idag e jag irriterad på att folk som Aldrig har varit i Pattaya tror sig veta allt om staden. För det har dom minsan läst i Aftonbladet. :C :C
×