Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Henkan75

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Henkan75

 1. Henkan75

  Hur är det på Koh Phangan nu?

  Har ju varit mycket regn och översvämningar där sista veckan, vet nån hur läget är där nu? Vi ska dit den 22/12 och hoppas förstås att läget är bra då
 2. Hur tar man sig smidigast till Phangan ifrån Bangkok? Jag antar att det är att flyga till Koh Samui men det kostar ju en hel del, men det tar bara 1h 20 min Jag såg också att man kunde flyga med Nok air till nån stad på fastlandet för att sedan åka katamaran till Koh Pangan och det skulle kosta typ hälften men tar en hel del tid extra. Är det någon som har något bra, billigt och smidigt tips?
 3. Henkan75

  Bangkok till Koh Phangan?

  Hmm lutar nästan åt att flyga direkt till Samui, dyrt men jäkligt snabbt och smidigt. tack för all hjälp och tips!
 4. Vi åker till Thailand för 4:de gången i feb jag, min sambo och vår 5 årige son och är så splittade vart vi ska åka.. Vi var på Koh Chang typ en vecka förra gången vi var i Thailand men tror att vi fick lite taskigt intryck då, hade lite oflyt med vädret, vattnet var inte så där blått och härligt som i södra thai utan ganska grumligt och trist, mycket ryssar, ja lite all möjligt men vi känner att man kanske skulle ge Chang en andra chans? Det var ju en hel del som var bra också, bra priser, trevligt bemötande överallt osv Sen är vi lite sugna på Koh Lipe och har kollat lite hotell osv på nätet och det ser ju grymt fint ut på ön men det verkar vara en ganska dyrt, hotell verkar vara väldigt överprissatta och vad jag förstår så är det ganska dyrt att vara där med mat osv. Vi är ju lite oroliga att det blir lite för lugnt på Lipe också, vi är inga festprissar eller så men vi vill ändå att det ska finnas lite att göra. Vi funderade lite också lite på Koh Samui med omnejd men den ön kanske är lite väl "turistig"? Så nån som har nått gott råd till några vilsna resenärer??
 5. Efter mycket forskande och letande så börjar det mer och mer luta åt Koh Phangan, verkar ju var en mycket trevlig ö med många bra stränder och normala priser på hotell. Och om det börjar bli lite långrandigt efter nån/några veckor så kan man ju lätt åka över till Samui och fortsätta där. Kollar lite på Cookies salad resort, har ju fått bra betyg och verkar vara prisvärt. Haad yao resort verkar ju också vara bra. Är det väldigt långgrunt runt ön? vi åker ju i februari, hur är vattnet då?
 6. Vi ska stanna hela februari och flyttar gärna på oss efter typ en vecka så om vi åker till Koh Chang så blir det väl typ Samet/Chang/Maak kanske Kood. Men samtidigt är man ju nyfiken på något nytt, nånstans där man inte varit förut. Vi har ju aldrig varit på Samui men jag tycker man hör så mycket blandat om Samui ena personen säger att det är som Phuket och den andra säger att det är lugnt och lagom av allt om man bara inte är på dom 2 största stränderna. Och visst självklart har ju alla olika uppfattningar men faan vad förvirrad man blir.. Sen har vi ju får 5-åring med oss så pool på hotellet är ju ett grymt + men inte nödvändigt och kollar man på Lipe så verkar allt vara väldigt primitivt, pool är ju att glömma, el finns bara på kvällen, tv finns inte heller på en del hotell. Då pratar jag om hotell i 400-500kr klassen Hahaha svårt detta!! Men ös gärna på med råd om ni har några!
×