Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

sdaniels

Medlem
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

  Never

About sdaniels

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. sdaniels

  Freedom Beach

  Tina, kolla på Youtube så ser du. Du har översikt av hela stranden och en liten restaurang finns. Sparkade in foten i en sten där, fanns en liten "butik" där jag köpte deras egen tigerbalsam.
 2. sdaniels

  Stränder i Karon och Kata

  2011 va det inte alls skräpigt på varken Kata eller i Karon, men själva stranden tycker jag är mycket bättre i Karon. Men Kata är bättre än Patong i alla fall. Ovanför Subway finns några "skjul" som har riktigt bra mat.
 3. sdaniels

  En anledning att inte åka till Phi Phi

  Tror du satte spiken i kistan att vi inte åker dit alls, frågan är vad man ska ersätta det med?
 4. sdaniels

  En anledning att inte åka till Phi Phi

  Kan ju vara en tankeställare för alla dem som har Phi Phi på sin "attbesöka-lista" Ja visst fick man en tankeställare nu.. Hade tänkt vara där en vecka, men frågan är om man ska åka dit någon dag eller hoppa över det helt.
 5. sdaniels

  Freedom Beach

  Absolut
 6. sdaniels

  Freedom Beach

  Ja enkeltur.. råkade skriva tur och retur.
 7. Ja inte vet jag jag, finns ju både mkt dyrare och mycket billigare på de andra öarna
 8. Koh Bulone ser fint ut, men halvt dyrt att bo där? typ 3500-4000b per natt? Jag vill ha sol/bad till 80% och resten shopping osv Vilken strand är bäst på Krabi och Lanta? Blir nog par dagar per ställe. Antar man med fördel tar speedboat från phi-phi eller lanta till lipe, bokar man den på plats eller på nätet? Bokar ni era hotell allt eftersom där nere eller allt hemma? Tycker det är lite svårt att planera så exakt.
 9. sdaniels

  Freedom Beach

  Egentligen inte direkt superbilligt för den extremt korta vägen, men är man många så...
 10. Tackar för svaret! Det va jag också lite rädd för, att det man åker till efter blir sämre. Man kanske ska börja i Krabi trots allt då och förflytta sig ner mot Lipe. Är det någon ö mellan Phi-Phi, Lanta och Lipe man inte får missa? Har en månad på mig så.
 11. sdaniels

  Freedom Beach

  Ja precis, han ville ha 2000 men prutade själv ner till 1500 då jag såg tveksam ut 2011 va det, kanske en slant dyrare nu antagligen.
 12. Flyg till Hat Yai är nog en bra idé. Trodde flyg från bkk skulle vara dyrt, men par hundra bara. Hur länge tycker ni man ska vara på Lipe? Blir man less efter en vecka? Är Lanta ett bra ställe efter? Eller någon annan ö mellan?
 13. sdaniels

  Freedom Beach

  Det va några år sedan jag va dit men en longtail gick på typ 150kr tor. Det är 15min resa. Barnvänligt, absolut!
 14. Åker i november och vet inte riktigt vad som som är smartast. Kom gärna med synpunkter och tips Vad tror ni om att flyga till Krabi, vara där nån dag. Ta båt till phi phi och vara där en vecka. Sen båt till Lanta och vara där en vecka. Vidare till Lipe och vara där en vecka. Sen tillbaks till Krabi och åka hem. Eller är det bättre att åka buss från Krabi till piren och börja i Lipe?
×