Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

ansjo69

Medlem
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

  Never

About ansjo69

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 03/09/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Varberg
 1. ansjo69

  Pathumwan Princes Bangkok

  Hur har de det med late checkat? Mitt flyg går hem vid midnatt, så om man kunde hacka ut vid 20-tiden vore det perfekt...
 2. ansjo69

  Frankrike

  Tack, och det är ungefär så jag fått fram det med. Om jag fattat rätt så får hon röra sig fritt i schengenländerna i tre månader, sedan måste man tillbaka till det land där man har uppehållstillståndet.
 3. ansjo69

  Frankrike

  Min fru har permanent uppehållstillstånd i Sverige, men som inte är svensk medborgare vill åka till Paris med sina kompisar. Någon som vet hur det funkar, behöver man söka visum eller åkt annat?
 4. ansjo69

  Väder just nu på i Thailand - endast rapportering

  Det kommer, sanna mina ord
 5. Den svenska pesetasen, som bara sjunker och sjunker.....
 6. ansjo69

  tv tips i kväll 23/7 på 5:an kl 20.00

  En passpolis som smilar har jag aldrig sett...men som sagt vill man nog gärna se fler program. Att det sedan är lite personligheter med som kanske inte är raketforskare är egentligen bara tragiskt.
 7. ansjo69

  Varinda Garden Resort - Koh Samui

  Istället för att köra igång en ny tråd ställde jag frågan i en gammal tråd. Sedan om det är TS eller någon annan som har något konkret att svara spelar mig ingen roll .
 8. ansjo69

  Varinda Garden Resort - Koh Samui

  Jag undrar detsamma, någon som bott här?
 9. ansjo69

  Agoda - fortfarande en pricebeater?

  Det finns mängder med olika sidor, men med nackdelen att prisläget kan vara helt olika. Agoda bokar jag en del genom, men www.sawadee.com brukar ha ett bra utbud på hotell som inte alltid finns på andra hemsidor. Glöm inte heller att kolla på hotellens egna hemsidor, där är det ofta billigare än på bokningssidor. En annan reflektion de sista åren, är att man ofta i te kan eller får boka en del hotell direkt, utan att de hänvisar till internetsidor. Kom även ihåg att Agodas "boka nu-betala senare" måste bokas med kreditkort med kredit, annars blir du avbokas då hotellkostnaden inte dras på ditt vanliga Visa/Master card.
 10. ansjo69

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Kunde inte låta bli med bra pris och flygtid, det blir fem veckor i mars-april nästa år. Synd om frugan och tösen som får åk hem efter två och en halv pga skolan... Turkarna för strax under 5000:- gillas !
 11. ansjo69

  Billigare att boka hotell på plats?

  Ju mer pengar du har med dig desto lugnare resa. Att behöva vända på varenda krona på en semester är kanske inte det roligaste man kan hitta på. 10000 SEK låter i minsta laget, givetvis beroende vart du ska och vilket boende du väljer...
 12. ansjo69

  Hur mycket betalade du för din t o r Bangkok?

  Ofta inte de trevligaste flygvärdinnorna, usel mat i miniportioner osv. Flygtiden är det som gör att jag skulle tänka mig boka dem igen, men betalar lätt extra för att åka med tex Turkish som även har bättre bagageregler. 40 minuter funkar men är stressigt, om det inte är på hemvägen. Lite försening då så är det kört...
 13. ansjo69

  Dessa flygpriser.....

  Nope, inte det lilla man får... Ska du ha drinkar osv så kostar det...
 14. ansjo69

  Koh Chang

  La Bella, tvärs över gatan ligger stranden och de har kanontrevlig personal .
 15. ansjo69

  Pensionär i Thailand

  Kanon, tack
×