Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Kiruna

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Kiruna

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 06/14/1967

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kiruna

  Bali 2016

  Hej på er alla som ska till Bali. Om ni ska till Ubud och där omkring så kan jag rekommendera en chafför till er, kontakta honom genom FB Kriting Reall, vi har anlitat honom de gånger vi varit i Ubud och varit på olika utflykter. Ska ni dyka i Gili trawangen kan jag recommendera Gili Divers vi tog vårat open water hos dem, med svensk instruktör. Snorkligen i gili är makalöst härlig, direkt från stranden...fisk till tusen, fina koraller och det bästa skölpaddor i massor. Vi var till Lovina några nätter på våran första resa till Bali, men det var inget för oss, skitig strand...gick inte att bada där. Skulle ut å kolla delfiner en dag, men allt gick fel på den resan, axeln till propellern gick av, blev bogserade till land istället. En skräckfärd blev det istället pga höga vågor.
 2. Kiruna

  Brand i Khao Lak

  Vi var på en snorkeltur och såg branden när vi var på väg tillbaks till Coconut Beach. Våran förare på båten sa att stranden eller om han menade hotellet heter Bangkok Beach. Rejäl rökutveckling, inte trevligt att bo på det hotellet. Tur att ingen skadades.
 3. Kiruna

  Vart är ni på väg?

  På Torsdag börjar våran resa Kiruna-Stockholm-Bangkok-Phuket Phuket-Karon 7 dagar Ko Samui 11 dagar Khao Lak 5 dagar Bangkok 3 dagar Nu får man hoppas att vädrets makter är med oss och att El Nino inte ställer till det. Sol,Sol och åter sol vill vi ha.
 4. 15 snart 14 tills vi lyfter mot Bangkok, sen vidare till Karon
 5. Jag och mina 2 tonårstjejer ska vara i Karon och vi har pratat om att gå på massage sen gå ut och äta gott på kvällen, sen får man se vad som händer. Det blir första gången som man inte firar jul hemma :)En sak är säkert det är nog första julen som man kan ta det riktigt lugnt och bara njuta. Jag sa till ena dottern att nog sätter vi upp adventsljusstaken ialla fall och hon svarade. Mamma i år tar du semester från julen
 6. Kiruna

  19 December Karon Beach 2011

  Hej! Arlanda-Kiruna Tur och retur SAS 2800:- Arlanda-Bangkok Air China 14916:- Bangkok- Phuket Air Asia 1800:- Boende Radisson Blu Arlandia 3000:- (Dyrast, men behövligt)2 nätter Boende Local Motion Inn Karon Beach 6120:- 14 nätter Boende Motive Cottage Resort Khao Lak 1680:- 3 nätter 3 dagars snorkel tur med Poseidon & Similan Tour Khao Lak 5645:- Allt ingår mat, boende på båten mm. Pris 35961 kr för 3 personer. Det är väl ett hyfsat pris, för att vara under högsäsong?
 7. Kiruna

  19 December Karon Beach 2011

  Tack för svaren, då har jag nog inte valt helt galet iallafall. Sol och värme det är vad man är ute efter, god mat och en säng till natten, bara det rent och fint och förhoppningsvis inga kryp.. , det ska bli skönt och slippa julstöket mm. ,
 8. Kiruna

  19 December Karon Beach 2011

  Hej! Det är bara ett 2 plus hotell, men vi är bara ute efter någonstans och sova + förvaring av bagage. Vi har varit i Karon för ett år sen men då bodde vi i 2 gether guesthouse, som var ok. Vi får väl se när vi kommer fram, hur det är. Det är svårt att veta när man måste boka i förväg pga högsäsong, törs inta åka dit och allt bra är bokat. Jag åker med mina 2 yngsta döttrar dit, 17 och 19 år. Inte allt för lugnt men inte som Patong. Så det ska bli skönt.
 9. Mitt första inlägg på detta forum. Nu är allt bokat och klart 17 dec Kiruna-Arlanda 1 natt på Hotell 18 Dec börjar våran resa till Phuket- Karon Beach from 19-1 Jan ska vi bo på Local Motion Inn. Den 1 jan åker vi till Khao Lak för att bo på Motive Cottage Resort i 2 dagar, för att sen far på en 3 dagars snorkeltur med Poseidon Bungalows and Similan Tour och bo på båten. Sen ytterligare 1 natt på Motive Cottage Resort. Den 7 jan börjar hem resan :'(. Om det är någon som bott på dessa hotell eller varit på snorkelturen skriv gärna en kommentar vad ni tyckte Längtar
×