Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

MR.Big

Medlem
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

MR.Big last won the day on August 4

MR.Big had the most liked content!

About MR.Big

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Absolut är det mycket värre för dom som jobbar i servicenäringar!! Men det har varit balsam för själen att komma till Thailand och varit en tradition i många år
 2. Det blir att börja med yoga och positiva tankar för att motverka Jätte DEPRESSIONEN
 3. Att IFK Norrköping äntligen vann
 4. Låter inte så hoppfullt men får hålla tummarna att det blir någon öppning! Vore så tråkigt att vara hemma i vinter mörkret!!!!
 5. Tack för info vi får hoppas att någon form av vaccin så folk får möjligheter att resa så det blir lite fart på turist industrin.Hoppas att man kan komma dit tidigare men 1år är väl inte otroligt. Tyvärr får man längta till det fixar sig!!
 6. Hej CT Hur tror du som boende I Thailand att framtiden ser ut för landet och folket? Då det social skyddsnätet verkar vara minimalt ?
 7. MR.Big

  Alla gamla medlemmar

  Ja abstinensen är inte kulmen hoppas på min standard dos ska funka även i år??
 8. MR.Big

  Alla gamla medlemmar

  Hoppas resa i december ,Men mycket hänger på om man får komma in smidigt i landet? Utan karantän Annars så blir det en riktigt jobbig vinter om man inte får sin dos av Thailand !!!
 9. MR.Big

  Alla gamla medlemmar

  Gratis till familjen kul med tillökning ! lycka till!
 10. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Kvalitet lönar sig!(Ordpråk engelskt tror jag ? jag har inte råd att köpa samma saker flera gånger!) Och även bra att tänka på naturen.Kul lösning på hyllan med kedjorna! Och i dessa tider skadar det inte att använda huvudet när det gäller pengar. Men jag tycker ert hem ser väldigt fint ut!
 11. Så med lite tur så kanske man kan åka i Dec???????
 12. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Kul och se hur bra det blir!!Och se att det händer något på forumet.
 13. MR.Big

  Restips önskas

  Låter mysigt!!!! Mycket hänger på budget, men jag tror man kommer kunna hitta prisvärda hotell nu i Vinter. Hoppas innerligt att man kan lämna mörkret. Jag gillar Kata Noi på Phuket älskar Phi Phi (Nej inte som på 90-talet då det var det lite Paradisläge men helt OK) Lanta gillar Long Beach, Aonang Railey.hoppas ni får en underbar resa
 14. MR.Big

  Corona-viruset

  Jag förstår inte hur folk har fått mer förtroende för Löfven vad har han gjort??? Och svenska pass är det ju folk som tappar bort i 10-tal, har varit på alla kontinenter och rest en del men aldrig blivit av med mitt pass!(peppar peppar ta i trä). Hoppas att det finns hopp om Thailand i vinter. Och allt det bästa till alla som tittar in på forumet det vore kul om det blev lite fart här!!
 15. Vad tror ni gott folk?Kan man vara i Thailand i Dec-Jan?
×