Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

MR.Big

Medlem
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

MR.Big last won the day on July 16

MR.Big had the most liked content!

About MR.Big

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MR.Big

  Terrordåd av muslimer i Yala

  Jag hoppas att alla jävla människor som sätter sig över demokratiska spelregler ska hålla sig till dom länder som lever efter dom värderingar som dom eftersträvar, och inte blanda in andra!!! Ja jag vet att demokratin i Thailand inte är 100%.
 2. Inte ofta man tycker att det är OK att IFK Norrköping spela oavgjort men hellre GULD till DIF än MFF!! Och Jättekul att se lite liv på forumet!!!
 3. 83 Dagar men vem räknar
 4. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Toppen!!! roligt och se att det går åt rätt håll!!
 5. MR.Big

  Vietnam 2019

  Kul med reseskildringar ser fram emot mer!Och vad som är bäst Thailand /Vietnam?? Har varit i Thailand och tycker om det, men funderat på att testa nytt då bathen blivit dyr. Och gärna vill bo bra och äta och dricka gott,
 6. MR.Big

  Öar vid Koh Lanta

  Nu är det en väldigt stor skillnad på hur asiater uppför sig!! Beroende på nationalitet!!Därför åker jag till Thailand istället för Kina.(har varit där också) Så Mats 75 åsikt instämmer jag i.
 7. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Måste kännas skönt att vara på plats? ser ut att bli en plats att må bra på!!
 8. SUPER TJEJER/DAMER!!!!!!!!!!!
 9. MR.Big

  Glad Midsommar

  Glad Midsommar!!
 10. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Gillar också rejäla hundar Rottweiler,Mastiff,schnauzer ,amstaff mm men vet inte vad som funkar i värmen?? Har väl oftast sätt blandraser i Thailand,men hur som helst så är hundar ett underbart sällskap dom älskaren hela tiden!!! Så lycka till med nått lite större! det kommer vara någon av dom små som kommer dominera i början.
 11. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Bra att du satsar på trygghet också med rejäla vakthundar!!
 12. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Smakfullt!!!
 13. Katathani på Kata Noi (Phuket) http://www.katathani.com/ Har en meny för kuddar jag tror den infattar madrasser också .Stort hotell men mycket trevligt ändå . Tycker sängarna är mjuka (men tycke och smak är olika) Lycka till!
 14. MR.Big

  Jag och frugan bygger hus

  Kul att se att ert projekt gå framåt.Se så bra ut
 15. Jag är stolt över att vara svensk!! Men känner ingen sympati för folk som inte står upp för det Sverige som fanns när jag växte upp,Några år yngre än Tom Yam. Hoppas innerligt att det vänder och traditioner och hederliga värderingar kan få gro igen.Har inga problem med människor från olika kulturer!! Men som jag har gjort när jag varit runt i världen,har jag tagit sedan ditt jag kommer och anpassat mig och respekterat landet där jag är gäst.Med det sagt så kan man inte tolerera att vi ska anpassa oss till främmande idéer utan det får gästerna ha i sin privata zon (hem).
×