Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

top

Medlem
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About top

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. top

  Väska

  Hej! Bagage inrikes från Bangkok till Phuket med AirAsia, är det ngn som vet hur mycket man får ha? Både handbagage och det man checkar in. Tack på förhand
 2. top

  Flygbolag

  Tack för info Phatthalung
 3. top

  Flygbolag

  Hej! Ni som har rest med Austrian, Swiss och Lufthansa, vilken föredrar ni? Vi har hittills rest med Qatar och har varit nöjda med de men hittar inga bra priser nu för resa i dec med de. Har hittat ganska bra priser med de andra. Tacksam för alla svar.
 4. Hej hej. Är det fortfarande mulet och blåsigt i Phuket eller har solen tittat fram nu ?
 5. top

  Nyårsafton i Khao lak

  Hej! Vi tänkte oxå ner i år men frågan är om det blir nyårsfirande i år öht?! Man ska kanske tillbaks 28-29 dec! Vi hade tänkt oss Phuket isåfall, 2 vuxna och 1 barn på 10.
 6. top

  Qatar - Specialönskemål

  Det kostar inget, har alltid åkt med de o valt allt i förväg.
 7. Hej Anne I Thailand vet jag inte men i Malmös "egen marknad" kan du köpa den mkt billigare än i Apoteket Hälsningar Top
 8. top

  Växla pengar

  Hej. Detta är kanske fel forum :-\ men jag undrar om det är ngn här som vet hur mkt Thai bath man får för 100 USD i patong(inkl olika avgifter förstås). Tack för hjälpen Top
 9. top

  Agodas priser

  Tack Hajoh, du har räddat min dag , rummet jag är ute efter är fullbokat överallt men inte hos Agoda
 10. top

  Agodas priser

  hej. Så du menar att det är först när de tar pengarna man får reda på slutpriset?? Jag har nu fått ett pris i en ruta som står "sammanfattning " högst upp. är det det priset? Hej JB Nu har jag fyllt i utgifterna(namn etc) och fått ett pris där det står "(I priset ingår alla skatter och serviceavgifter" och det betyder väl att det inte tillkommer några andra extra avgifter...eller? Ja det är först när du betalat som du får reda på slutpriset.. Du kan ju dock räka ut slutpriset själv om du lägger till skatterna.. Hej JB Nu har jag fyllt i utgifterna(namn etc) och fått ett pris där det står "(I priset ingår alla skatter och serviceavgifter" och det betyder väl att det inte tillkommer några andra extra avgifter...eller?
 11. top

  Agodas priser

  hej. Så du menar att det är först när de tar pengarna man får reda på slutpriset?? Jag har nu fått ett pris i en ruta som står "sammanfattning " högst upp. är det det priset?
 12. top

  Agodas priser

  Hej. Gällande Agodas priser, är det priset man får när man klickar på boka eller är det ytterligare saker som tillkommer såsom extra avgifter etc? Tack för mig Top
 13. top

  Qatar

  Tack så mkt för hjälpen Anders, nu är biljetten bokad Top
 14. top

  Qatar

  Blir det 1 långt stopp? Eller en kort sådan? Det är bara hemvägen som har den mellanlandningen men iom att vi har en mellanlandning i Doha så undrar jag om det ska va den här extra melanlandningen oxå!
 15. top

  Qatar

  Hej Anders Vad bra att du nämnde det! Det står inget om det men sen när man klickar på en mindre text så står det så här: Hemresa - måndag 15 april, 2013 Terminal 1 Doha Qatar 17:35 23:40 QR625 Qatar Airways [color=red]Vi vill göra dig uppmärksam att detta är en flygning med mellanlandning. Mellanlandning kommer att ske i Kuala Lumpur [/color] Vi vill göra dig uppmärksam på att resan fortsätter med nytt datum. Skulle det krävas en övernattning så sker denna på egen bekostnad och övernattningen sker då i Doha. Menar de att det är ännu en mellanlandning i KL??!!
×