Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Lavendela

Medlem
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Lavendela

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Vi upptäcker att det diffar 10 000 för vårt familj om vi tar Qatar ist f Thai till Phuket men då får vi sova över i Doha. Är det nånsom gjort det och kan berätta hur det var?
 2. Lavendela

  Lite lågmält i december?

  Hej! Vi har varit typ 5-6 ggr i Th och har varit på de vanligaste ställena: Bkk, Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Samui, Koh Phangan men vill till nåt nytt nu. Mina unga vuxna barn bryr sig inte om t-shirts och skräddarpackade shoppinggator längre utan säger att det kan vara mer naturnära. Kan ni föreslå nåt som är lättillgängligt, lite undan från shopping, fina stränder och skönt i december? Vi brukar bo dyrt och fint men vill fokusera mer på charm än lyx denna gång. Tack! :-)
 3. Lavendela

  Koh tao och koh Phangan coola boenden

  Hoppsan, jag menade att poolen på Panviman var kul.
 4. Lavendela

  Koh tao och koh Phangan coola boenden

  Vi har bott på både Peace och Panviman och tyckte det var trevligt där. Kul pool på P och nära en mysig strand men beroende på högvatten kunde det vara lite bökigt att ta sig dit. Ett par år sedan för all del. Ha en härlig resa!
 5. Lavendela

  Enkla men fina bungalower?

  Lianinho, vi har varit i Krabi, Khao Lak, Koh Samui, Koh Phangan, olika ställen på Phuket, Koh Chang, men är öppna för nya förslag. Gärna nåt lite småskaligare med fina stränder men ändå inte helt öde. Det är ju kul om det finns några krogar att välja på. Behöver inga skräddare eller McDonalds! :-) När vi planerade förra årets resa fick vi fina förslag är och är jätteglada åt det.
 6. Lavendela

  Enkla men fina bungalower?

  Ja min fråga var om nån vill föreslå nåt sånt boende. :-)
 7. Jag tycker Shangri-la är trevligare än Peninsula, där var nästan i stiffaste laget. Fast P har ju sin härliga båtservice över floden! :-) Vi bodde inte i Krung Thep men på "fina våningen" på Sh-la och blev väl omhändertagna och fick rikliga "mellanmål" på eftermiddagarna. Vårt rum var trevligare på Sh-la än på P.
 8. Lavendela

  Enkla men fina bungalower?

  Vi har på senare år rest rätt fint och bott på fina hotell men jag skulle gärna bo enklare om jag bara visste att hotellet/bungalowerna var bra. Läge, charm och mysfaktor känns viktigast men det är ju bra om det är välordnat och helst utan djur på rummet... :-)
 9. Lavendela

  Äldre par första gången i Thailand

  Vad mycket fina tips jag får, tusen tack! :-)
 10. Lavendela

  Äldre par första gången i Thailand

  Men måste man inte ha bil/moppe på Malee Garden?
 11. Sorry! Nu pratar jag strunt i förra inlägget! Jag menar att man kan gå obehindrat ända till Sunset. Vilken jättebra karta!!!
 12. Lavendela

  Tips boende koh chang jul/nyår 2012-2013

  När vi bodde på Panviman (underbart ställe!) gick havet ända upp till hotellträdgården så det fanns ingen strand alls vid högvatten.
 13. Jo man kan gå emellan. Fin strand att gå på. Vi gjorde en minnesvärd promenad där mellan Bhandari och Khao Lak Laguna i vintras. :-)
 14. Lavendela

  Strandliv i Khao Lak

  Tack för din förklaring Mimo! Jo jag missade nog de stolarna för på den strandbiten där vi bodde (på Bhandari) var det inga alls. Men då ska jag hitta ett hotell MED stolar i hotellträdgården till mina gamla föräldrar. :-)
 15. Lavendela

  Strandliv i Khao Lak

  haha, ja det är ju lite kluvet: skönt att det inte är så många, snopet att det inte är några! :-)
×