Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

M_Olsson

Medlem
 • Content Count

  1,188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

M_Olsson last won the day on January 10 2018

M_Olsson had the most liked content!

About M_Olsson

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. M_Olsson

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Mindre än en vecka till avfärd. Flyger nästa fredag.
 2. M_Olsson

  Vietnam

  Blir som sagt ett besök i Vietnam i sommar. Inleder med att flyga till Thailand och 5 dagar på Hard Rock Hotel i Pattaya, ska bli kul att återse stora delar av personalen efter 3 år frånvaro. Tar en natt på hotell nära Suvarnabhumi innan flyget avgår till Da Nang på förmiddagen. Blir sedan 3 dagar i Da Nang, följt av 5 dagar i Hoi-An. Ska nog ordna med en skräddarsydd kostym där, priserna ska visst vara riktigt bra på det mesta där. Planerar sedan att göra en dagsutflykt till Vinh Moc och se ett tunnelsystem där 60 familjer bodde i under 6 års tid. Sedan blir det nattåg från Hue till Nha Trang där vi stannar i 4 dagar, blir nog en dyktur där. Får se hur dykningen är där, ska visst inte alls hålla lika hög klass som det vi upplevt i Filippinerna eller runt Bali men Nha Trang ska ändå vara ett av de bättre ställena i Vietnam sägs det. Sol & bad i övrigt lär det bli. Avrundar med att ta tåget till Saigon och spenderar resans två sista dagar där, blir nog en del shopping där innan vi flyger hemåt vid midnatt med Emirates. Flyg ARN-BKK & SGN-ARN kostade 20 000:- sedan ca 2000:- för BKK-Da Nang med Vietjet Air.
 3. M_Olsson

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  41 dagar kvar.
 4. M_Olsson

  Thailand i juni och juli med familjen

  Kan rekommendera Hard Rock Hotel i Pattaya. Har varit där med familjen 4 ggr, blir 4 nya nätter i mitten av juni. Våra barn har alltid ansett det vara det bästa hotellet, passar alla åldrar.
 5. M_Olsson

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Under 100 dagar. Nu bara 97 dagar kvar.
 6. M_Olsson

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Nu finns det flyg till bra priser för er som kan resa med kort varsel. Från 1998:- ToR. https://www.tui.se/resor/endast-flyg/?destination=G-000004&selection=flightonly&sorting=price
 7. M_Olsson

  Jag och frugan bygger hus

  Hur är det med solceller på taken i Thailand, finns det något intresse för det? Är det något man ens överväger att installera som privatperson, eller är elförbrukningen så pass låg att det inte är något att fundera på? Misstänker att det inte fungerar som hemma i Sverige där vi kan sälja vårat överskott till elbolagen när ens egen produktion överstiger behovet.
 8. M_Olsson

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  203 dagar. Blir ett 5 dagars stopp i Thailand med återbesök på Hard Rock Hotel i Pattaya innan vi reser vidare mot Vietnam för första gången.
 9. M_Olsson

  Thai Airways

  Boeing 777-300 https://uk.flightaware.com/live/flight/THA961
 10. M_Olsson

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  23 dagar till Lombok & Bali.
 11. M_Olsson

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Finns billiga flyg med Air China om någon planerar att flyga runt jul. Långt stopp i Peking ger möjlighet att hinna med att se några sevärdheter i/runt Peking under dagen. Lite tråkig avresetid på hemvägen. Se nedan för exempel.
 12. M_Olsson

  thailand i juni

  Har varit runt Phuket i juni vid 2 tillfällen i juni och har haft helt OK väder både 2012 & 2015. En del bilder finns i annan tråd från resan 2015. En del mulna timmar under vissa dagar och kanske någon kort regnskur. Bäst väder hade vi runt Rawai.
 13. M_Olsson

  Koh Chang?

  Bilden verkar nog vara skapad digitalt för att använda i någon sorts prospektering för någon resort. Rimligtvis borde en bildsökning på Google ge en träff till rätt hotell. Högerklicka på bilden och välj "Sök på Google efter bild", funkar med webläsaren Chrome. Men Tantawan är nog den som är mest lik. http://tantawan-resort.com/
 14. M_Olsson

  Ukraine international

  Har ni kommit hem? Hur upplevde ni hemresan, såg i annan tråd att ni blev ombokade och fick direktflyg på vägen ner.
×