Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

M_Olsson

Medlem
 • Content Count

  1,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

M_Olsson last won the day on January 10 2018

M_Olsson had the most liked content!

About M_Olsson

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. M_Olsson

  Thailand i juni och juli med familjen

  Kan rekommendera Hard Rock Hotel i Pattaya. Har varit där med familjen 4 ggr, blir 4 nya nätter i mitten av juni. Våra barn har alltid ansett det vara det bästa hotellet, passar alla åldrar.
 2. M_Olsson

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Under 100 dagar. Nu bara 97 dagar kvar.
 3. M_Olsson

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Nu finns det flyg till bra priser för er som kan resa med kort varsel. Från 1998:- ToR. https://www.tui.se/resor/endast-flyg/?destination=G-000004&selection=flightonly&sorting=price
 4. M_Olsson

  Jag och frugan bygger hus

  Hur är det med solceller på taken i Thailand, finns det något intresse för det? Är det något man ens överväger att installera som privatperson, eller är elförbrukningen så pass låg att det inte är något att fundera på? Misstänker att det inte fungerar som hemma i Sverige där vi kan sälja vårat överskott till elbolagen när ens egen produktion överstiger behovet.
 5. M_Olsson

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  203 dagar. Blir ett 5 dagars stopp i Thailand med återbesök på Hard Rock Hotel i Pattaya innan vi reser vidare mot Vietnam för första gången.
 6. M_Olsson

  Thai Airways

  Boeing 777-300 https://uk.flightaware.com/live/flight/THA961
 7. M_Olsson

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  23 dagar till Lombok & Bali.
 8. M_Olsson

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Finns billiga flyg med Air China om någon planerar att flyga runt jul. Långt stopp i Peking ger möjlighet att hinna med att se några sevärdheter i/runt Peking under dagen. Lite tråkig avresetid på hemvägen. Se nedan för exempel.
 9. M_Olsson

  thailand i juni

  Har varit runt Phuket i juni vid 2 tillfällen i juni och har haft helt OK väder både 2012 & 2015. En del bilder finns i annan tråd från resan 2015. En del mulna timmar under vissa dagar och kanske någon kort regnskur. Bäst väder hade vi runt Rawai.
 10. M_Olsson

  Koh Chang?

  Bilden verkar nog vara skapad digitalt för att använda i någon sorts prospektering för någon resort. Rimligtvis borde en bildsökning på Google ge en träff till rätt hotell. Högerklicka på bilden och välj "Sök på Google efter bild", funkar med webläsaren Chrome. Men Tantawan är nog den som är mest lik. http://tantawan-resort.com/
 11. M_Olsson

  Ukraine international

  Har ni kommit hem? Hur upplevde ni hemresan, såg i annan tråd att ni blev ombokade och fick direktflyg på vägen ner.
 12. Kul, en gammal medlem som hittat tillbaka.
 13. M_Olsson

  Bali 2016

  Trådlyft. Bara 115 dagar till ny resa till Indonesien, flyger till Lombok och hem från Bali. Har tänkt börja med 6 nätter på Novotel på Kuta, Lombok. Sedan blir det 4 nätter på Gili T, båt över till Bali och boende i villa på norra Bali. Sista veckan kan det bli Kuta eller kanske någon av Nusa öarna. Någon mer som ska till Bali i år?
 14. M_Olsson

  Bangkok med barn

  Vi har ända sen vi upptäckte Berkeley bott där. Bra hotell mitt i Pratunam med pool, nära till shopping. Ofta bra priser, ett familjerum har två stora dubbelsängar och fungerar bra till 4 pers. Vill man ta sig till MBK (samma shopping som i Pratunam men dyrare) är det bara att åka klongbåt en station för en billig peng och sedan gå ett par hundra meter. https://goo.gl/maps/xUCidBWgWsm http://berkeleypratunam.com/
×