Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

sasha

Medlem
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

  Never

About sasha

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. sasha

  Valutan/Kurser

  Hur mycket tog du ut? Vilken sorts kort använde du? Mastercard. Tyvärr hittade vi inte en enda atm där vi kunde ta ut mer än 10000baht åt gången. 200baht i avgift.
 2. sasha

  Trat till Ko chang

  Betalade 500 baht/pers förra veckan från trat flygplats till Bailan beach.
 3. sasha

  Valutan/Kurser

  Tog ut i atm igår på koh Chang och fick kursen 4.07
 4. Wsb koh Chang 12.30 inte ett moln, 37 grader, ljummet i vattnet.
 5. Vi hyrde egen speedboat när vi var där för några år sedan. Kommer inte ihåg vad vi betalade men vi var 2 familjer som delade på kostnaden. Det blev lite dyrare än att åka med båten full av andra men helt klart värt att ha egen båt, tyckte vi. Vi kom iväg direkt, kom till Emerald cove innan alla andra så det var inte så mycket folk. Vi kunde vara med och bestämma hur länge vi stannade på snorkelställena och sedan när vi ville åka iväg från stranden på Koh Mook där vi stannat och badat och ätit lunch. Kolla runt på plats, jämför och pruta.
 6. 1 vecka kvar. Nu åker resväskan fram. Börjar plocka i det som ska med, kollar att allt är tvättat. Plockar ur lite som känns onödigt, plockar i något annat. Kollar pass, biljetter, hotelvouchers. Funderar över vad som ska ligga i handbagage och vad som ska checkas in. Börjar tjata på barnen att de ska börja packa de också. Maken får sköta sig själv och han slänger nog i lite saker i sista sekund.
 7. sasha

  Finns Maylamean m fl kvar

  Undrar samma sak. Även om restaurangen allra längst norrut på wsb finns kvar. Kan iochförsig kolla själv om 2 veckor 😀
 8. sasha

  Solstolar Phuket

  Håller helt med. Skriv gärna och berätta hur det är nu. Var där för 2 år sen och åker till wsb om 4 veckor. Hoppas allt är så avslappnat och härligt som vi minns det.
 9. sasha

  vattentät sedelförvaring?

  XXLsport har genomskinliga platta påsar i olika storlekar som är vattentäta och har band. Fanns små för pass och pengar till större för kartor. Antar att de var för kanotpaddling men funkar nog för Thailand också.
 10. sasha

  Taxi Koh Chang

  Såg i din andra fråga om flyg till Trat att ni landar 12.35 i Bangkok. Tänk på att det kan ta tid i immigration och bagage och sedan lite trafik på väg ner i taxi till färjan så kan det bli tajt till sista färjan. Men det kan också flyta på och gå fort och inte vara något problem. Väljer ni att ta 17 flyget kan ni ta en långlunch på flygplatsen och sen sätta er på flyget och ta sista färjan över. En prisfråga också förstås då det är billigare med minivan.
 11. Åkte sista flyget till Yrat för 2 år sedan. Hade då fått info att färjan väntar in flyget. Allt fungerade utan problem. Flyger med 17 flyget även i vinter och räknar med att komma över till koh Chang utan problem.
 12. sasha

  Vår nionde Thailandsresa 29.12-13.1

  Tack för svar. Tror vi spar in lite pengar på att bo i standardrummen och lägger pengarna på frukosten som jag förstått är dyr istället. Så får det bli lunch och middag på någon liten restaurang på gatan eller stranden.
 13. sasha

  Vår nionde Thailandsresa 29.12-13.1

  Roligt att höra att ni tycker Novotel Rayong är en pärla. Vi kommer troligtvis att spendera några dagar där på vår nästa resa. Du kanske kan hjälpa oss med våra funderingar på rum där? Vi förstår inte riktigt skillnaden på standard och superiorrummen och om det är värt att betala det lilla extra för superior. Vet du vad som skiljer dem åt, läget kanske? Vad hade ni och var ni nöjda med rummen.
 14. Kolla Samed cabana, där finns familjebungalow.
 15. sasha

  Bagage som är borta efter mellanlandning

  Hur har det gått JosefinJ? Har ni får tillbaka bagaget eller någon förklaring.
×