Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Tili

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Tili

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Koh Samui regn och blåsigt
 2. Tili

  Chaweng just nu!

  Nu är vi äntligen nere på Chaweng som är lika underbart som vanligt! Tyvärr är havet inte på så bra humör och det är gigantiska vågor och nästan ingen strand. Är det någon som är här nere som tror att det är bättre någon annanstans på ön? Vill helst bada i havet och inte i poolen. Vi bor på den södra delen av Chaweng.
 3. Tili

  Barnvagn med eller inte?

  Vi åker nästa vecka och kommer ta med vagn till fyraåringen. Hon är väldigt kvällstrött så hon får somna i vagnen på kvällen när vi är ute på stan. Det blir skönt att ha vagn till henne när vi är i Bangkok också för annars kommer hon tröttna mycket snabbt på att gå runt. Köp en Quinny zapp den är jätte liten när du fäller ihop den och kommer med en lite väska att stoppa ner den i.
 4. Tili

  Vad kostar era resor till Thailand?

  2 vuxna 2 barn 9/12-15/1 med Qatar 23 000 kr! Mellanlandning Doha på 2 timmar. Vi räknar på att det kommer gå på ca 80K totalt för resan.
 5. Vi är två familjer som åker till Thailand 9/12 till 15/1 vi är vana Thailandsresenärer men har aldrig rest med barn. Vi funderar på om vi ska boka hotell första veckan och sedan hitta boende när vi kommer ner. Vi ska till Koh Samui, Koh Phangan och Koh tao. Vi har tänkt att börja i chaweng och känner att vi inte vågar boka hela resans hotell då vi inte vet hur Chaweng är nu och om det kommer funka med barn. Vågar vi vänta då vi åker i peakseason? Någon som kan rekommendera hotell medelklass med pool som är bra för barn.
 6. Tili

  Vädret på Koh samui i december

  Verkar vara delade meningar ang vädret där i dec. Vi kommer ner den 11/12 så då kanske regnet försvunnit. Har suttit och läst endel på nätet och det står olika överallt så man blir ju ganska splittrad. Vet att det självklart kan vara olika från år till år men det måste finnas någon statistik någonstans. Funderade på Koh lanta också eftersom vädret där kan vara bättre men det verkar vara mycket dyrare eller har jag fel?
 7. Tili

  Vädret på Koh samui i december

  Låter toppen! Läste här inne att någon sa att vädret inte var så bra där i december och blev lite orolig.
 8. Vi har bokat biljetter till Thailand i december och funderar på Koh samui. Nu har jag hört lite delade meningar om vädret. Någon som har koll på hur vädret är? Skulle ni rekommendera något annat ställe i december?
 9. Någon som kan tipsa om boende på Koh Samui (ej Lamai) Vi åker dit dec-jan ca 5 veckor och är två familjer med barn vi vill ha pool och gärna nära vattnet. Tight budget då vi föredrar att lägga pengar på annat. Max 500kr/natt
 10. Någon som kan hjälpa oss? Vi har tänkt att åka ner till Thailand runt den 10 december och vara borta i 5 veckor. Vi är 2 familjer med 2 respektive 3 barn. Jag har varit massor av gånger i Thailand men det var innan barnen och för 10 år sedan. Vi har funderat på Koh Samui eller Koh lanta. Vilket av ställena skulle ni rekommendera i dec-jan? Tänkte på vädret. Andra tips på bra boende (inte för dyrt men med pool)? Vill gärna bo någonstans der man kan göra endel utflykter men även en toppen strand.
×