Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Lata cha cha

Medlem
  • Innehållsantal

    43
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Lata cha cha

  • Placering
    Avancerad medlem
  • Födelsedag 1976-04-13

Kontakt

  • Hemsida
    http://www.boendekohlanta.se

Profilinformation

  • Kön
    Male
  • Plats
    Koh Lant/Thailand
  1. Jag har lyckats få taxi för 100 baht fö 4 personer från Saladan till Garden Hill.. Jag har aldrig och skulle aldrig pröjsa mer en hundra för den resan Det är dock inte så vanligt att man får det för 100 baht... speciellt inte när man är 4 st Jag har dock aldrig pröjsat mer en 100
  2. Jag har lyckats få taxi för 100 baht fö 4 personer från Saladan till Garden Hill.. Jag har aldrig och skulle aldrig pröjsa mer en hundra för den resan
  3. Lata cha cha

    Koh Lanta Bra hotell på Long beach

    Bra val! ha det riktigt nice
  4. Lata cha cha

    Väder just nu på i Thailand - endast rapportering

    Ao Nang: Temp: 34° C Halvklart och en lätt bris
  5. Lata cha cha

    Ö i Thailand?

    Testa Koh Bu Bu tar ett par minuter med Longtail från Old Town på Koh Lanta. Finns bara ett resort där the Bubu Island Resort. Jag vete fan om jag skulle orka stanna mer än ett par dar dock.
  6. Lata cha cha

    vi är på phi phi var ska vi åka??

    Om det är fest ska du bo vid Ton Sai Bay där den mesta och bästa festen är. Eller egentligen var som helst vid Ton Sai Bay och Loh Dalum Bay (Själva byn). Bor du här är det aldrig långt (Phi Phi är en liten ö) bor du på andra stränder är det risk att du inte kan ta dig hem när det blir mörkt eftersom du måste åka longtailbåt.
  7. Lata cha cha

    Koh Lanta Bra hotell på Long beach

    Inte särskilt långgrund, Lite större stenar en bit ut till vänster där man kan snorkla. Förövrigt checkade jag in på Casurina i dag eftersom AC'n brakade i vår bungalow på Garden Hill och "teknikern" är ledig till på tisdag. Hotellet kryllar just nu av semesterlediga Thai som har kameramaraton. Men rummet vi bor på Är fint 1500/Natt för Seaview deluxe.
  8. Lata cha cha

    Allsvenskan 2011

    I och med att det verkar svårt att förstå skillnaden mellan att "komma i från" och "nuvarande adress" så citerar jag mig själv När det gäller Gnaget så känns det skönt med en stabil backlinje och att vi för engångsskull har lite måltjuvar i laget. AIK måste ha en av Allsvenskans yngsta trupper? (Om man inte räknar med Tjerna). Viktor Lundberg kommer vi se i landslaget en dag. Framtiden är vår!
  9. Lata cha cha

    Koh Lanta Bra hotell på Long beach

    Håller med om Castaway Resort. Perfekt läge dock ingen pool men fantastisk Strandbar och Restaurangen är Kanon. Jag äter där ett par dagar i veckan. (+ för texmex maten som smakar bättre än hemma) Sedan gillar jag också Lanta Resort! Bodde där 2008. Grymma pool lägenheter med egen stege ned i poolen från balkongen. Bungalowsen på stranden är också mysiga och fräscha. Lanta Causarina har ingen nämnt. Bodde där ett par dagar i Oktober innan jag flyttade in på Garden Hill. Nice infintypool direkt på stranden. bra bungalows samt en större hotell del med vanliga hotellrum. Restaurangen är bra också. Både Castaway och Causarina ligger nära Rann Restaurang som jag tycker är Lantas bästa restaurang.
  10. Lata cha cha

    Resetips önskas

    Vill bara säga tummen upp för Fantasy Resort bode i November grym resort! Bra service, bra bungalows, bra strand. Nu lägger jag mig i denna tråden Vi har bokat Koh Lanta 22/12 - 29/12 och vet i fasiken vart vi skall efter det... Funderade på Koh Lipe men har INTE lust att åka 5 timmar med färja fram och tillbaka Har varit inne på Koh Ngai istället! Hur var vattnet och stränderna där? Vilket hotell rekommenerar du för en familj med två grabbar på 9 & 11 år som älskar pool? (Har hört att stränderna är lite småtråkiga med vassa stenar och snäckor m.m) Hej. Fantasy resort har en mysig pool och hotellet är fint. Det är ju korallrev utmed stranden på ngai så visst är det lite vassa grejer att trampa på,men vid fantasy och hotellet brevid är stranden som finast och vid hög och "mellanvatten" är stranden jättefin och inga problem att bada ifrån. Där trivs nog två grabbar med snorkel utmärkt,det gjorde våran 12åring iaf. En fördel med lågvattnet är ju att då är inte dom små så långt ut när dom snorklar och tittar på fisk,reven ligger då så grunt att dom i princip bottnar där då.
  11. Lata cha cha

    Resetips önskas

    Kör du Koh Lanta är det nice att kombinera med Koh Ngai, tar ca en timme med båt från Koh Lanta. Koh Ngai 2010:
  12. Lata cha cha

    Fast track

    Innebär det här att man blir upplockad i gaten av en sån där nice elbil? Och får man vip-lounge på vägen hem?
  13. Lata cha cha

    10-månaders visum?

    Troligtvis men det är väl bara att kontakta någon här nere som köper att par billiga visarun-biljetter? och faxa/scana och maila hem. Sedan kan det vara kul att lämna landet en dag eller två, afst det bro ju på hur bekväm man är. Jag vet ett par stycken som sluppit visa upp utresedokument med hänvisning till att det behövde de inte göra förra gången men det var nog bara tur och att personen på ambassaden var på rätt humör.
  14. Lata cha cha

    10-månaders visum?

    Triple entry visa gör väl nästan susen? Fast det är väl rätt svårt att få?
  15. Har samma erfarenhet från Wien. Jag han dock inte ut och checka om så jag blev av med hela konfekten . Mycket irriterande! Särskilt eftersom Fritz som beslagtog spriten hånlog och skrattade. "What ever you do, do not mention the war!"
×