Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Alja

Medlem
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Alja

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Bkk väldigt varmt och dis hela dagen. Kort regnskur på eftermiddagen.
 2. Har iofs "bara" varit i Bangkok, koh lanta, koh samet, Ao nang och Lipe men av dessa platser är det utan tvekan Lipe. Nytt besök på Lipe om tre veckor
 3. Alja

  Lipe

  Tack för tipsen! Ska jag definitivt göra! När jag ändå är igång; ngn som har bra strandbartips på Lipe på ngn annan strand än pattaya?
 4. Alja

  Lipe

  Hej! Någon som befinner sig nere på Lipe just nu och kan avge en liten rapport om väder, temp osv? Tack på förhand!
 5. Alja

  vädret?? orolig???

  Vi ska ner till Lipe första veckan i februari och sen upp till Ao nang en vecka. Tills dess måste ju vädret ha stabiliserat sig?! Har själv aldrig varit nere i februari förut.. Ngn som har erfarenhet från den tiden på året i de regionerna?
 6. Ao nang - varmt och molnigt.
 7. Koh Samet - solen strålar fortfarande här
 8. Koh Samet - strålande sol hela dagen
 9. I morgon 17.20 går planet woooho
 10. Har använt mig av dessa förut i Thailand och det funkar grymt bra! Antingen vidarekopplar man från sitt vanliga nummer eller så använder man sig helt enkelt av ett 08a-nummer som följer med. Detta gör att alla som ringer dig endast behöver betala inrikestaxa. Sen kan du köpa till extra inkommande timmar utöver den timmen som ingår. Jag köpte exempelvis 10 timmar inkommande för ca 400:- (tror jag). Vilket då betyder att någon i Sverige kan ringa mig tio timmar utan extra kostnad för någon av oss.. tycker att idén är super! Går säkert att lösa på ett billigare sett, men tycket det funkar grymt! Enkelt att få det att fungera oxå Rekommenderas helt enkelt!
 11. Vi ska bo på khao san från och med den 29e (alltså på torsdag). Borde jag boka om och boka annat hotell någon annanstans? Känns sjukt typiskt att detta ska hända just nu :-\
×