Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

wasteras

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om wasteras

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. För det första så är inte Maitans Guesthouse någon restaurang. För det andra så har jag aldrig upplevt att gästerna skulle vara missnöjda med hans mackor. För det tredje så luktar det troll lång väg när man reggar sig på ett forum och ger sig på någon anonymt. Maitan serverar både smörgåsar och mat, du verkar ha varit där men du verkar inte ha sett det !!! Om man serverar mat så anser jag att man har restaurang verksamhet även om det bara är i liten skara, Sedan så vet både du och jag hur maten ser ut, se tex bilder på annat forum, du vet vilket. Mitt inlägg var att maten ser för jäklig ut, men du verkar inte fatta vad jag skrev från början, läs igen från början igen
  2. wasteras

    Dyrt att flyga Bangkok - Stockholm tur o retur

    Jag bor i Thailand och funderar även jag på att pris kan ibland vara dyrt när man utgår från Thailand, bokade en resa för ett par månader sedan (augusti), resa Bangkok-Sth-Bangkok med Thai Air en vecka och det kostade bara 32.000 bath, bokade på deras hemsida i Thailand, tycker det är ett ok pris.
  3. Globetrotter på Central Road i Pattaya har mycket god svensk husmanskost.
  4. Här kan vi tipsa om bra och dåliga restauranger. Jag börjar. Se upp med Maitans i Jomtien, har smörgåsar och mat som ser ut som en 2-åring har gjort dom, Kockutbildning hos ägaren, tror knappast det.
×