Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

sof

Medlem
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

  Never

About sof

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. sof

  Khao Lak boende var

  Vi har bott på mai kaho lak resort. Fint hotell, bra pool, rum strand och god mat runt omkring. Kommer dock inte ihåg vad det kostade.
 2. sof

  Kao lak

  Mai khao lak Resort. Underbart fint hotell med fin strand, Samt bra billiga restauranger längs stranden.
 3. sof

  Hotell i Khao Lak

  Ett hotell som jag rekommenderar är Mai Khao Lak. Väldigt fint, precis vid stranden där det inte fanns mycket folk. Och fantastisk god o billig mat vid de små restaurangerna på stranden.
 4. Vi åkte från hotellet Mai Kaho lak till Kata beach på ungefär 2 timmar och 15 minuter. Ingen trafik när vi åkte
 5. sof

  15 min i Helsingfors med Finnair

  Vi flög den rutten från Köpenhamn- till Bangkok. Bokade direkt via Finn Air, så det är de som lägger upp tiderna. Fungerade mycket bra. På väg till Bangkok, landade i Finland gick vi av planet, lotsades direkt på det andra planet. På väg hem, hade vi nog 10 minuter på oss. Det stod personal som vinkade in oss som skulle vidare. Vi gick liksom bara runt en vägg, genom en säkerhetskontroll, hamnade vid ny gate och direkt på planet. Mycket smidigt. Bagaget kom också med =)
 6. sof

  Mai khaolak resort

  Var där i slutet av januari, början av februari nu i år. Det var inte lätt att se något av det nya, var en byggnadsplats. Kan för övrigt säga att det var ett väldigt fint hotell, vår dotter älskade pool, bamsedjur och stranden. Ät inte något mer än lunch på restaurangerna. På stranden finns fina små ställen att äta på, väldigt billigt och mycket god mat.
 7. sof

  Koh Samet - Samed villa

  om man vill ha lugn och ro kan jag rekommendera vongdeuan beach resort på koh samet.
 8. tveksamt. Även om Trat är en liten flygplats så ska bagaget ut ur planet. Har åkt sträckan tidigare minns inte hur lång tid det tog, men jag tror inte att vi gjorde allt på 1 timme.
 9. sof

  Taxi Koh Chang

  Jag har rest några gånger till Koh Chang Tar mellan 4-6 timmar med bil från flygplats till piren till Koh Chang. Beroende på trafik. rekommenderar att ta en van om ni har bagage. Skönt att sträcka på benen också. Vi har alltid tagit egen van. Man kan boka hemifrån, taxi koh chang fungerade bra. Eller så kan ni gå och ställa sig vid taxistationen på flygplatsen. Tror inte att priset varierade så mycket. Man kan välja att ta taxi med över till ön som sedan tar er till hotellet. Vi har gjort så att vi har tagit taxi till piren och sedan när man kommer till ön står det massor av taxibilar och väntar. Tror vi betalade 40-50 bath per person för resan från piren till WSB. Jag har åkt från piren till Trat flygplats, men det tog mer än 1 timme.
 10. håller med om att Koh samet är en pärla. vi boode på Vongdeuan resort. Vi tyckte att vi bodde bra. Härligt att gå barfota hela tiden. Stranden fungerade fint för vår 2 åring med mycket spring i benen.
 11. sof

  Mysigt boende Koh Chang

  Vi kom hem från Koh Chang i början av februari i år. Andra gången jag var där. Måste tyvärr säga att jag blev besviken. Ön har förfallit. Hotell och shopping likså. Samt färjorna som tar en över. Till och med " välkommen till koh chang" skylten i hamnen har försvunnit. Denna gång fick vi bo några dagar på Kacha hotel på WSB. Vi bodde på hillside. Fina rum. Men tyvärr verkade det som att magsjukan fortfarande pågår. Det spyddes överallt. toaletten vid poolen spydde folk på. Tyvärr drabbades även vi. Jag vet inte om det är sammanträffande eller för att man åt frukost på hotellet. Det fanns även rum med vägglöss, framförallt i de äldre byggnaderna. Men vi märkte inget i den nya byggnaden. Vi besökte också Klong phrao, där vi bodde på ett hotell som hette V:J hotel health spa. Det var billigt i pris, men det bodde bara ryssar där. Låg precis vid stranden, och inte mycket folk på stranden. Stranden var perfekt för oss med mindre barn. Men tyvärr gick det någon "avlopps lagun" =) precis utanför hotellet. Det stank så det inte var klokt. Som tur var hade vårt hotell inte byggnad åt detta håll, men andra hade. Där gick det nog inte att vara ute på balkong. Ön Koh wai var fortfarande vacker och trevlig dagstur för snorkling.
 12. Är lite i samma funderingar. Har ett litet barn med känslig mage som dessutom är kräsen. Hennes välling är något jag vill ha med mig. Har packat med ett oöppnat paket i handbagaget. Och sedan något paket i det stora bagaget. Jag får hålla tummarna för att det inte ska ställa till med något problem...
 13. Med 3 åring i sällskapet blir alltid shoppingen snabb och kort
 14. Någon som har förslag på hotell nära seacon Square?
 15. Egentligen så nära man kan komma... Vi flyger från Trat till Bangkok och har ett dygn där i väntan på flyget hem. Så hade varit skönt att vara nära flygplatsen men ändå kunnat få någon timme shopping nära hotellet.
×