Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

ulliz

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About ulliz

 • Rank
  Nykomling

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. ulliz

  Maenam Resort?

  Vi bodde där i januari förra året. Vi hade en beachfront vilket var kanon. Tyvärr var det riktigt dåligt väder med ihållande regn + att det utbröt denguefeber på resorten så tyskarna (många tyskar som bodde där) hade panik och det slutade med att vi flydde det dåligt vädret & tyskarna som inte kunde prata om annat än mygg hehe. Så tyvärr har vi inte så bra minnen men jag skulle välja den resorten igen om jag skulle åka t maenam. Vi åkte m småbarn och då var stranden perfekt eftersom det fanns mkt skugga om man ville.
 2. Någon som vet var jag kan hitta dessa knivar i Bangkok?
 3. ulliz

  Vädret... glädjen försvann...

  Tack för uppmuntringarna!! Kunde inte låta bli att kolla på ännu en väderprognos och den såg lite bättre ut så nu har jag LOVAT mig själv att inte kolla väderprognoser mer! Har inget emot växlande väder men svarta moln med regn och åska varje dag känns ju inte som något att se fram emot... I vilket fall ska det bli underbart att åka tillbaka till Thailand och som sagt... man slipper ju laga mat på två veckor
 4. ulliz

  Vädret... glädjen försvann...

  Åker till Thailand på torsdag. Ska stanna i 2 veckor och tittar man på väderkartor så är det molnigt & regn typ hela tiden????? Verkar som det ska regna i stort sett i hela Thailand, eller?
 5. ulliz

  Maenam Resort?

  Någon som bott på Maenam Resort på Koh Samui? Recension?
 6. Vi ska flyga inrikes med Bangkok Airways och Air Asia. Är det någon som vet om det är okej att ta med resesäng samt sulky som bagage?
 7. Vi planerar att åka till Koh Phangan i januari. Vi åker med en 16-månaders dotter. Funderar på boende på Haad Yao eller Haad Salad. Vilken strand är bäst? Tips på boende?
×