Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Lassesnabb

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Lassesnabb

 • Rank
  Nykomling

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Lassesnabb

  Krabi- Langkawi??? Nån som åkt den resan?

  Jag lyfter den här tråden lite, har nämligen bokat flyg till krabi och flyg hem från Kuala Lumpur... Tänkte åka båt över till Langkawi o stanna där en en vecka innan vi åker vidare mot Kuala... Hur tar man sig bäst från Krabi till Satun? Finns det nån möjlighet att hyra bil i Langkawi och lämna i Kuala Lumpur? Eller ska man ta flyget direkt där emellan?
 2. Lassesnabb

  Vart ska man åka i mitten av oktober?

  Ska det vara värre än omkring Krabi? Där har det vart alles perfekt väder omkring sept/okt tycker jag Ja återkom med lite info när du e på plats igen
 3. Lassesnabb

  Vart ska man åka i mitten av oktober?

  Tänkte åka själv med den ena 5åriga dottern det här året då frun inte får ledigt. Skulle gärna ha lite tips på vart man skulle kunna ta vägen, vi har tidigare varit i Phuket, Koh Lanta och Krabi, sistnämnda 2 ggr och det har varit rätt så lagom under lågsäsong tycker jag. Phuket för "stort" och Koh Lanta alldeles för dött. Men nu skulle jag gärna se nåt nytt! Kan Koh Samui vara nåt? Kom gärna med förslag!
 4. Lassesnabb

  Vart åka på lågsäsong med småttingar?

  Vi kommer till Krabi den 4 oktober har vi bokat. Fick höra på annat forum att Koh Lanta mer eller mindre är stängt då, stämmer det?
 5. Lassesnabb

  Resa med 1½-åring, hur har det funkat för er?

  Vill också råda er alla till att åka! När vi första gången reste med vårat yngsta till Brasilien var hon 6 månader och folk omkring oss tyckte mer eller mindre vi var dumma i huvudet, det kunde väl aldrig gå bra, Det gick hur bra som helst, hon sov hela vägen på flyget, allt gick bra där nere och alla på flyg osv var imponerade över hur lätt allting gick. Vi var ute på safari osv, hon bara var glad och följde med. Det mesta beror på ens egen inställning, behåller man lugnet och är positiv så går det vägen! Andra gången vi flög längre så var hon knappt 2 år och lillasyster 6mån. Flygturen dit gick iväg vid 15 tiden, vi såg till så ungarna inte somnade på vägen till flygplatsen för att dom skulle sova på planet. Men där gick vi bet, den äldsta som är ett riktigt yrväder somnade inte och var inte glad över att vara tvungen att sitta still hela tiden, var rätt så jobbig resa på vägen ner men till slut så sov båda två. Väl nere så gick det jättebra! Underbart. Var någonstans får man sån kvalitetstid med barnen som när man är utomlands? Inte hemma med eget företag iaf. Flyget hem gick nattetid och då sov bägge 2 nästan hela resan, enkelt! Har hunnit med några kortare resor däremellan som har gått smärtfritt också, och nu blir det Thailand i höst med 2,5 åring och 4 åring och vi hoppas det går bra Ett tips är att försöka hitta nattflyg. Var positiva! Då blir barnen mer positiva också och allt flyter på. Paraplyvagn så ni kan få lite lugn och ro när det är middagslur. Passa på och njut då Boka hotell hemifrån tycker jag är att föredra, iaf första nätterna. Beror ju på hur kräsen man är dock, men är lättare att sitta hemma i lugn och ro och jämföra hotellen. Lycka till med resandet!
 6. Lassesnabb

  Vart åka på lågsäsong med småttingar?

  Nån svensk kan väl vara kul att träffa men man vill ju inte att det ska kännas som hemma verkar vara billigare att ta sig till Koh Lanta än till Koh Samui iaf. Är Lanta större än Ao Nang?
 7. Lassesnabb

  Vart åka på lågsäsong med småttingar?

  Har kollat lite på Koh Samui som intressant resmål. Verkar vara snäppet turistigare än Krabi, men det kanske är lite lagom mycket folk omkring oktober? Hur stort är Koh lanta i jämförelse? verkar fint Speciella områden eller hotell som ni vill tipsa om?
 8. Vi tänkte vi skulle åka till thailand igen med våra barn som nu är 2.5 och 4år. Vi var där för 2 år sedan sist i Ao nang mitten sep till början okt, varför vi åker då är för att det är billigt, skönare väder och passar bra med mitt jobb. Nån som har förslag på bra resmål? Vi vill ha det hyfsat lugnt men ändå att det ska finnas nåt att göra, tyckte Ao nang var rätt så lagom lågsäsong. Är det billigast att flyga thai dit? tänkte stanna 2-3veckor, när bör man boka för o få det billigast? Kom gärna med allmänna tips! /Lars
 9. Lassesnabb

  Åka med 2 småttingar sep/okt

  Vi tänkte vi skulle åka till thailand igen med våra barn som nu är 2.5 och 4år. Vi var där för 2 år sedan sist i Ao nang mitten sep till början okt, varför vi åker då är för att det är billigt, skönare väder och passar bra med mitt jobb. Nån som har förslag på bra resmål? Vi vill ha det hyfsat lugnt men ändå att det ska finnas nåt att göra, tyckte Ao nang var rätt så lagom lågsäsong. Är det billigast att flyga thai dit? när bör man boka för o få det billigast? Kom gärna med allmänna tips! /Lars
×