Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Alarsson3

Medlem
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Alarsson3

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Alarsson3

  Koh Samet

  vackert
 2. Alarsson3

  systemkamera -stranden

  Jo det är ju det! men när man sen ska lämna ifrån sig den på stranden så vill man ju inte behöva oroa sig för att någon ska stjäla den! man kanske kan ta med sig den och hålla iallafall ett öga på den=)
 3. Alarsson3

  systemkamera -stranden

  Jag tar med mig en "vanlig" kamera också.. skulle ni ta med er systemkameran på båtturer till öar om ni var mig? få så beslutångest jag har en kameraväska med mig, så helt öppet eller i en vanlig väska ligger alltså inte systemkameran..
 4. Alarsson3

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  4 dagar kvar 3 dagar till stockholm.. sen så!!!
 5. Alarsson3

  systemkamera -stranden

  Vi åker till Karon beach... Iof bor vi precis vid stranden så där kan man ju bara lämna in den på hotellet.. men om man åker till exempelvis öar som similan, phi phi.. som vi ska göra, då vill man ju ha med sig kameran, hur ska man förvara den då?
 6. Hej! På tisdag flyger vi iväg mot varmare breddgrader, då ska jag ta med mig min systemkamera.. blir ju så sjukt mkt vackrare bilder då! Eftersom jag aldrig varit i Thailand eller utomlands på en beach så undrar jag; Om man tar med sig kameran ner till stranden, vart förvarar ni den när ni ska bada? Vågar ni lämna den på stranden vid solstolarna, eller stannar någon och "vaktar"? Jag tänkte också på, eftersom det är fuktigt klimat, kan kameran lätt bli fuktskadad? tack på förhand
 7. Åh härligt! Vi åker nästa måndag! vart i phuket åker ni? Som alsun skrev; kolla här på forumets väderinlägg ist! Det stämmer bättre =)
 8. Alarsson3

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Vart åker ni? Och från vart? Jag åker också då! Från stockholm till phuket
 9. Alarsson3

  matförgiftning

  Ok, det var skönt att höra tack för alla svar!
 10. Alarsson3

  matförgiftning

  men handlar det oftast om diarre? eller är det lika vanligt att man spyr ut bakterierna? Är så himla rädd för att spy, låg helt död igår nämligen! Men ska man isf se till att ha med sig mediciner som "stoppar" diarren ist för att börja med en kur som förebygger? (onödigt att slänga pengar på eller?)
 11. Hej! Åkte på en rejäl matförgiftning i helgen här hemma i Sverige. Om drygt tre veckor åker jag till thailand och min första tanke nu efteråt var; vad ska jag göra för att inte bli matförgiftad/få turistdiarre? Finns det något som förhindrar eller förbygger det? Häls. Anna
 12. Alarsson3

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  24 GUD vad jag längtar!! Firar 6 år med pojkvännen där också hihi!
 13. Alarsson3

  Översvämningen -phuket

  Tack, nu känner jag mig tryggare! man läser alldeles förmycket på internet
 14. Alarsson3

  Översvämningen -phuket

  tror du att det är hyfsat återställt inom 3 veckor? eller vet du vad har de "spått"?
 15. Alarsson3

  Översvämningen -phuket

  hej! http://www.swedenabroad.com/News____50290.aspx?slaveid=116278 Åker för första gången till thailand om 25 dagar, bör man vara orolig för trippen iom översvämningarna, eller vad händer?
×