Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

dtbkk

Medlem
 • Content Count

  1,049
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dtbkk last won the day on November 27 2016

dtbkk had the most liked content!

About dtbkk

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dtbkk

  Bangkokbilder

  Bangkokvy!
 2. dtbkk

  Jättemånga frågor!

  När ska du till Bangkok? Vad är du intresserad av? Lättae att tipsa om event, och saker att göra om vet lite inriktning. Det finns ju trost allt extremt mycket att göra och se.
 3. Vore kanon. Har skickat PM, hoppas du fått det! Hörs fredag em.
 4. Hur var det? Bangkok när? Vore kul att ses? Jag landar fredag igen efter resa...
 5. dtbkk

  flygbussar i bangkok?

  Tog buss på Don Muaeng till BTS Saphan Taksin för 30 baht helt nyligen.
 6. dtbkk

  Qatar

  Håller med. Qatar är mycket bra. Jag har flugit långt (6-14 timmars flygningar) med halvdussin bolag (Lufthansa, Thai, ANA, Turkish, American, Qatar, SAS) de senaste månaderna. Qatar överlägset nummer 1 av de bolagen enligt mig.
 7. dtbkk

  Lyx i Bkk

  Frukost = Fanns allt. Massa olika bröd, pålägg, sallader, asiatisk station, äggstation, massa olika juicer etc. Bra service rakt igenom. Man sitter vid floden ute eller inne så riktigt nice. Rummen har alla fönster mot floden / mot staden. Jag bodde på 28 (eller var det 25?) våningen så såg bra. Litet gym men det räcker. Bra pool, dock inget för den som vill simma många långa längder. Egen båt ner till Saphan Taksin och BTS in mot stan.
 8. dtbkk

  Lyx i Bkk

  Bodde på Peninsula för några veckor sen. Världsklass. Det är ju ett av Bkk's / asiens finaste hotell enligt många listor. Riktigt nöjd hela vägen. Ska lägga up några bilder ,men inte vid min externa hårddisk just nu.
 9. dtbkk

  Bangkok mellan 18nov-12dec

  HAde gärna träffats och visat lite, tyvärr är ju bortrest den perioden. Du kan ju testa svenska restaurangen cajutan på suk soi 18. Där borde det vara lite svenskar till och från.
 10. Rätt rakt på vad som gäller. http://www.tatnews.org/recommendations-regarding-mourning-period-for-his-majesty-king-bhumibol-adulyadej/
 11. Finns ju flera tankar runt detta så klart. 1. Varför inte prova nått nytt, nått annat i vilket fall som helst. 2. Jag tror mycket kommer ge sig vad som gäller i olika sammanhang inom en kort period. 3. Tänker du på säkerhetsaspekten så är det naturligvis helt omöjligt att säga nått om det.
 12. dtbkk

  Kungen av Thailand

  han har väl inte visat upp sig på några år , japp finns många som tror han har dött för länge sen kommer minst bli en sorgeperiod på 1 månad efter hans död och det innebär ingen alkoholförsäljning inga nöjen får se om den gamla munken får rätt när han förutspådde att Bhumibol skulle bli den sista kungen i äten (det blir en drottning ) Jaha ja. Har du källor på det? Bara nufiken egnetligen. Men vad finns det fbekräftade belägg för detta? källor på vad? Att några sagt att han dött redan. Att det blir sorgeperiod utan alkohol och nöjen en månad.
 13. dtbkk

  Kungen av Thailand

  han har väl inte visat upp sig på några år , japp finns många som tror han har dött för länge sen kommer minst bli en sorgeperiod på 1 månad efter hans död och det innebär ingen alkoholförsäljning inga nöjen får se om den gamla munken får rätt när han förutspådde att Bhumibol skulle bli den sista kungen i äten (det blir en drottning ) Jaha ja. Har du källor på det? Bara nufiken egnetligen. Men vad finns det fbekräftade belägg för detta?
 14. dtbkk

  knäppskallarnas julafton börjar i dag

  Så vitt jag har förstått det och fått det förklartat det för mig. Sen är de tio reglerna för de vanliga firarna lite konstiga också, men men. allt ju relativt...
 15. dtbkk

  knäppskallarnas julafton börjar i dag

  Då ska vi se. Originalfestivalen, Tesakan Gin Jay (‘festival for eating vegan’), med dess 10 "regler" som kan följas lite som man vill, har inget med de som sticker sig med svärd, knivar eller vapen genom kinderna. Detta tillägg (troligen från en hinduisk festival) som kallas "maa song" är för att ge skydd mot vissa andar.... Här i Bangkok är det en härlig festival med massa god mat, vackra tempeldekorationer, drakdans, kinesisk opera....
×