Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

dtbkk

Medlem
  • Innehållsantal

    1049
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

dtbkk senast vann den dag 27 november 2016

dtbkk hade det mest gillade innehållet!

Om dtbkk

  • Placering
    Avancerad medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. dtbkk

    Bangkokbilder

    Bangkokvy!
  2. dtbkk

    Jättemånga frågor!

    När ska du till Bangkok? Vad är du intresserad av? Lättae att tipsa om event, och saker att göra om vet lite inriktning. Det finns ju trost allt extremt mycket att göra och se.
  3. Vore kanon. Har skickat PM, hoppas du fått det! Hörs fredag em.
  4. Hur var det? Bangkok när? Vore kul att ses? Jag landar fredag igen efter resa...
  5. dtbkk

    flygbussar i bangkok?

    Tog buss på Don Muaeng till BTS Saphan Taksin för 30 baht helt nyligen.
  6. dtbkk

    Qatar

    Håller med. Qatar är mycket bra. Jag har flugit långt (6-14 timmars flygningar) med halvdussin bolag (Lufthansa, Thai, ANA, Turkish, American, Qatar, SAS) de senaste månaderna. Qatar överlägset nummer 1 av de bolagen enligt mig.
  7. dtbkk

    Lyx i Bkk

    Frukost = Fanns allt. Massa olika bröd, pålägg, sallader, asiatisk station, äggstation, massa olika juicer etc. Bra service rakt igenom. Man sitter vid floden ute eller inne så riktigt nice. Rummen har alla fönster mot floden / mot staden. Jag bodde på 28 (eller var det 25?) våningen så såg bra. Litet gym men det räcker. Bra pool, dock inget för den som vill simma många långa längder. Egen båt ner till Saphan Taksin och BTS in mot stan.
  8. dtbkk

    Lyx i Bkk

    Bodde på Peninsula för några veckor sen. Världsklass. Det är ju ett av Bkk's / asiens finaste hotell enligt många listor. Riktigt nöjd hela vägen. Ska lägga up några bilder ,men inte vid min externa hårddisk just nu.
  9. dtbkk

    Bangkok mellan 18nov-12dec

    HAde gärna träffats och visat lite, tyvärr är ju bortrest den perioden. Du kan ju testa svenska restaurangen cajutan på suk soi 18. Där borde det vara lite svenskar till och från.
  10. Rätt rakt på vad som gäller. http://www.tatnews.org/recommendations-regarding-mourning-period-for-his-majesty-king-bhumibol-adulyadej/
  11. Finns ju flera tankar runt detta så klart. 1. Varför inte prova nått nytt, nått annat i vilket fall som helst. 2. Jag tror mycket kommer ge sig vad som gäller i olika sammanhang inom en kort period. 3. Tänker du på säkerhetsaspekten så är det naturligvis helt omöjligt att säga nått om det.
  12. dtbkk

    Kungen av Thailand

    han har väl inte visat upp sig på några år , japp finns många som tror han har dött för länge sen kommer minst bli en sorgeperiod på 1 månad efter hans död och det innebär ingen alkoholförsäljning inga nöjen får se om den gamla munken får rätt när han förutspådde att Bhumibol skulle bli den sista kungen i äten (det blir en drottning ) Jaha ja. Har du källor på det? Bara nufiken egnetligen. Men vad finns det fbekräftade belägg för detta? källor på vad? Att några sagt att han dött redan. Att det blir sorgeperiod utan alkohol och nöjen en månad.
  13. dtbkk

    Kungen av Thailand

    han har väl inte visat upp sig på några år , japp finns många som tror han har dött för länge sen kommer minst bli en sorgeperiod på 1 månad efter hans död och det innebär ingen alkoholförsäljning inga nöjen får se om den gamla munken får rätt när han förutspådde att Bhumibol skulle bli den sista kungen i äten (det blir en drottning ) Jaha ja. Har du källor på det? Bara nufiken egnetligen. Men vad finns det fbekräftade belägg för detta?
  14. dtbkk

    knäppskallarnas julafton börjar i dag

    Så vitt jag har förstått det och fått det förklartat det för mig. Sen är de tio reglerna för de vanliga firarna lite konstiga också, men men. allt ju relativt...
  15. dtbkk

    knäppskallarnas julafton börjar i dag

    Då ska vi se. Originalfestivalen, Tesakan Gin Jay (‘festival for eating vegan’), med dess 10 "regler" som kan följas lite som man vill, har inget med de som sticker sig med svärd, knivar eller vapen genom kinderna. Detta tillägg (troligen från en hinduisk festival) som kallas "maa song" är för att ge skydd mot vissa andar.... Här i Bangkok är det en härlig festival med massa god mat, vackra tempeldekorationer, drakdans, kinesisk opera....
×