Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

wannee

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About wannee

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej tyvärr köper väl eller byta många iptv leverantörer tjänster med varandra . Så även om du provar en annan så är det kanske samma källa .. Jag kör nordicone och har inga problem med thai kanalerna har nvidia sheild och kabel anslutet internet.
 2. wannee

  Hur mycket betalade du för din t o r Bangkok?

  Boka till nästa sommar 2016 9 Juli-3 augusti med TURKISH AIRLINES 4700 för vuxen 4400 för barn 10 år. Aldrig flygit med TURKISH AIRLINES förut så får hoppas det blir bra gillar priset i alla fall.. Mvh Wannee
 3. wannee

  Orkidéer

  Några kort jag tog idag på trädgårds föreningen i gbg
 4. wannee

  Oktober månad

  Va 2010 nere i oktober 1 vecka i isaan och sen 3 veckor i Pattaya och bangkok. Hade 2 dagar med mycket regn va även på koh sammet utan regn. Men kanske hade tur.
 5. när du kommer ut från utrikes e det ca 20 meter till höger
 6. 9 dagar kvar här sen 30 dagar i Los
 7. wannee

  resa med barn till Pattaya under okt-nov?

  Jag tycker Pattaya är kanon . Även fast jag har en pojk på snart 6 år. Dock har jag en Thai fru så jag åker ej dit för o träffa kvinnor. Men är en bra utgångs punkt tlll många ställen Koh larn Koh sammet bla. Man kan ha ett billigt boende i Pattaya Slippa dra med väskor över allt billigt o äta o ha skoj. Vattnet e ej det bästa men finns många öar runt om som ej ligger så långt bort.
 8. wannee

  spel till X-box

  Är väll mera man behöver spel som är regions fria .. Är svårt o veta om dom är det när man köper dom i Thailand.. Man chippar ej xbox-360 man Programera om läsaren och ny program-vara till det kommer ... efter hand som Microsoft ändrar kopierings skydden.
×