Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Rox

Medlem
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rox last won the day on February 11 2017

Rox had the most liked content!

About Rox

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rox

  Öar vid Koh Lanta

  Vi var på koh kradan och det var fint, sedan finns det en ö som heter koh jum som ligger mellan krabi och Lanta. Inte så långt från Lanta!
 2. Thailand igen i Februari! Kho Lanta Long Beach och Sayang Beach (med risk för stavfel) men gött ska det bli!
 3. Rox

  Vädret i Koh Lanta just nu i februari 2017

  Åker till Kho Lanta i morgon och vi brukar bara ha lättare klädsel och det är t-tröjor och shorts som gäller. Har hört att det varit bättre den senaste tiden när det gäller väder! Håller tummarna! Trevlig resa!
 4. Thaicat har supergod mat och fantastisk personal!
 5. 14 dagar till take off och Thailand! Ska bli gött!
 6. Rox

  Behaglig taxi Kho Lanta!

  Har för mig att Mr Reem tog 1500 bath för en hel dag med bil.
 7. Rox

  Behaglig taxi Kho Lanta!

  Hej Mats! Mr Reem kan du beställa genom någon på hotellet, de känner säkert till honom. Vi bor oftast på Sayang Beach bungalow som ligger intill Thai Cat och de vet vem det är. Han får ofta körningar för att han kör lugnt och behagligt vilket inte är så vanligt annars. Inne i Salladan känner de säkert till vem det är och vi bokar honom när vi äter inne i Salladan och sedan hämtar han upp oss när vi bestämmer vilken tid, så att han är helt otrolig! Har även bokat honom för en tur med strandhugg för att sedan avsluta nere vid nationalparken. Åker ni ner dit så se upp för aporna! De snor glass från turisterna om man inte är vaksam. Gott om apor och stora varaner finns det där men baden är fina. Finns ett ställe som är härligt som heter "same same but different" som är en liten matservering som man går igenom och kommer ut på en helt gudomlig sandstrand med härliga bad, också Mr Reem som körde oss dit och väntade medans vi badade!
 8. Åker ni taxi eller bokar en tur på ön så måste ni anlita Mr Reem som kör en vit pick up med säten på flaket. Han är helt otroligt vänlig och kör fantastiskt lugnt. Ön är då Kho Lanta och Mr Reem.
 9. Åker ni taxi eller bokar en tur på ön så måste ni anlita Mr Reem som kör en vit pick up med säten på flaket. Han är helt otroligt vänlig och kör fantastiskt lugnt. Ön är då Kho Lanta och Mr Reem.
 10. Rox

  Koh Lanta

  Hej Mats! Kan verkligen rekommendera fyra öarnas tur med speedboat och man får uppleva mycket samt att mat ingår som personalen på båten serverar och jag har varit där två gånger och har inte upplevt att det är förmycket folk där. Fina bad och härliga stränder.
 11. 24 dagar och längtar som f..n
 12. Rox

  Koh Lanta

  Kan också rekommendera fyra öarnas tur med speedboat och då besöker man som andra nämnde i tråden Emerald Cave där man simmar i en 80 meter lång grotta i berget och sedan kommer man ut i en lagun med lodräta väggar som bara måste upplevas. Man simmar med flytväst som guiderna ordnar på båten men man får inte ha problem med att simma i en grotta med mörker (guiden har ficklampa) . Helt klart en häftig upplevelse!
 13. Rox

  Koh Lanta

  Härligt, längtar också. Vi åker i februari två veckor Kho Lanta Sayang Beach.
 14. Rox

  peaceful resort, koh lanta

  Ok, ligger det nära stranden eller andra sidan vägen?
×