Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

aeros

Medlem
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

About aeros

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. aeros

  Nytt hotell !

  Ska åka till Thailand här i Januari, endast bad och sol denna gången. Idag fick vi brev från Ving att det pågår ett bygge i anslutning till hotellet, Phuket Ocean Resort. Antingen får vi boka om eller ha det som det är......inte sååå lätt att veta. Men nu tittar vi på antingen Diamond Cliff eller Centara Villas Phuket. Gubben tycker om att promenera och jag tycker om bra pooler. Vilket hade ni valt?
 2. Hur kommer man till denna lilla ön från Karon? Någon som varit där nyss?
 3. Hej Jag har alltid med mig glutenfritt till Thailand både i resväskan och handbagaget. Aldrig någon som har sagt något. Tar med mig hårt bröd på planet, chips och vacumpackat bröd. I Thailand är det lätt att äta glutenfritt!
 4. aeros

  Sova på flyget!?

  Ha ha, nä då blir jag dumsnål! Inte betalar jag flera tusen till för att sova gott Hade jag varit stadd i kassan så hade jag kanske bokat 1:a klass men nä.....
 5. aeros

  Hyra bil i Phuket

  Ja men det har vi så det är lugnt. Vi får se vad vi vågar .... Tackar
 6. Om vi nu....förhoppningsvis....skulle våga att hyra bil i Phuket en vecka vet ni var de är "seriösa"`? En större bil helst Vi kommer bo i Karon Har försökt att leta här men hittar inte!
 7. aeros

  Sova på flyget!?

  Tack snälla för alla svar Om jag sållar så blir det nog 2 Alvedon en insomningstablett, ögonbindel och kudde. Det planet som kommer först med ett utskutningsbar fotstöd i sitthöjdsläge skulle jag betala för att åka med! Vin och sprit har jag provat men slumrar bara...och så blir jag illamående Som sagt ett mycket angenämt problem!
 8. aeros

  Sova på flyget!?

  Kan inte sova på flyget och nu om två veckor så sitter vi på planet till Bangkok. Nattflyg och undrar hur gör jag Tips och nyttiga ideer?
 9. aeros

  Chotika Riverfront i Amphawa

  Det står på hemsidan Baannabangchang 1200. Är det per natt på helgen? Är det bath? Hur mycket betalade du för login kommer du ihåg det?
 10. aeros

  Chotika Riverfront i Amphawa

  ok, tack snälla
 11. aeros

  Chotika Riverfront i Amphawa

  Tack snälla, men kan man ingen thailänska och de inte kan någon engelska så blir det svårt att hyra rum Har du något annat förslag? Tågmarknaden ska vi också besöka. Har läst en del om den. Om man sen vill ta sig vidare till Baan Grood Arcadia är det "taxi" som gäller då?
 12. aeros

  Chotika Riverfront i Amphawa

  Tänkte stanna över helgen där innan vi åker vidare mot Ban Krut. Kan du rekommendera något trevligt boende nära marknaden?
 13. Är det nån som varit där? Har ju varit inne på att åka till Ban Phe, Ban Krut eller något. Men har hittat denna platsen Samutsongkramområdet. Marknaden och atmosfären verkar ju vara riktigt trevligt. Kan någon berätta mera?
 14. Ok, ja det låter ju bra:-) Läser ibland att vissa delar av stränderna här är nerskräpade utav Thailändarna själva, ligger det något i det? Detta med att hyra litet hus är inte lätt. Verkar vara enklare om man är en hel familj....Stora hus finns det gott om men är man två verkar det vara lägenhet som gäller
 15. Nu är det planer på gång igen, och här vet jag att jag får svar Denna resan till Thailand i Januari är det ingen charter som gäller, utan nu ska vi hyra ett hus/lägenhet jag och guben! Men vart då...vet att jag vill runt Rayong. Pool ett måsta och FIN STRAND. Herregud läser och läser och läser. Mailat med en seriös uthyrare men tycker nästan det låter för lugnt...Parken WANG KAEW. Jisses hjälp mig!
×