Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Annba

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Annba

  • Placering
    Medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Annba

    Charlie beach Koh Mook

    Vi bodde i en bungalow utan havsutsikt, den låg inte alls långt ifrån stranden, och var exakt likadana inomhus. Bungalowen med havsutsikt låg snett från stranden sett och hade sina altaner mot restaurangen. Så det är inte riktigt värt pengarna att uppgradera Koh Mook är ett helt underbart ställe med fantastisk personal, god mat och en otrolig fin strand! Dit vill vi flera gånger!
  2. Vi var på Koh Lipe i april, och vi bodde på Bundhaya Resort, en jättefin resort med bra mat och trevlig personal! Betalade ca 400 kr/ bungalow inkl frukost. Rekommenderas varmt! Mountain Resort såg också fint ut, men det låg på andra sidan ön. Tyvärr så var stranden rätt smutsig där...
  3. Annba

    Koh Lanta - Noble House

    Bodde på Noble House nu i april, jättebra resort! Fin pool och bra läge på stranden. Rena och stora bungalows.Fritt internet var också en bonus Rekommenderas!
  4. Annba

    flyg

    Hade reserverade platser på flyget Bangkok - Arlanda den 22/4! Vilken tur vi hade, hörde att det var 3000 på väntelistan. Kom hem som planerat till Stockholm men däremot var det stängt på många flygplatser i Sverige, så det blev hyrbil i 60 mil....
  5. Hoppas verkligen vädersajten har fel Här hemma har det ju snöat snöat och snöat, då kan man ju inte ha sån otur att det blir regn regn och åter regn på semestern?
  6. Annba

    Fjällräven jackor i Bangkok?

    Ngn som vet om man kan köpa Fjällräven jackor i Bangkok?
×