Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

bricce

Medlem
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

  Never

About bricce

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 10/04/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  STOCKHOLM
 1. bricce

  Air France

  Det kommer nog gå bra ! Air France håller hög kvalitet på flyget. Bra mat och dryck.
 2. bricce

  Uppgradering

  Vad var bättre då, jag trodde sätena skulle skilja mellan PE och B. Är det bara käket+ostbrickan+porslin så vetefan om det är värt slantarna (om man nu inte får det gratis förstås) gratis är alltid gott. Eller är det jag som inte kan skilja på E och PE kanske... Hmm, kan ju vara så att PE har bättre säten än E men samma käk. Och då skulle B ha bättre käk än PE. Det låter väl vettigt, men det är bara en gissning. Lyckan måste ju vara att slippa alla småbarn i alla fall.. Dom lär inte vara många i B eller PE heller. Sätena densamma som i P E. Maten var exakt som i PE på 747. Så jag skulle inte betala för bbusiness. Men PE funkar om de har promotion.
 3. Hua Hin. Sol och 27 C. Har varit här en vecka nu. Sol och molnfritt varje dag !
 4. bricce

  Uppgradering

  Flög med Thai från ARN till BKK den 22 dec. Har Guldkort hos Thai samt reste i Premium. När jag skulle gå ombord blev jag informerad att de ändrat mitt säte till business. Det va nice. Maten var ok o sätena densamma.
 5. Ok. Kollar på prognoser så ser det ju inte lovande ut...men positivt att du har en annan info
 6. Fan det verkar vara oroväckande dåligt, ostadigt , regnigt och kallt väder i Thailand. Det regnar som fan i söder och i norra Thailand fryser folk ihjäl ! Sjukt.
 7. bricce

  Minusgrader i Chiang Mai

  Trots att är dec regnar det för fullt nästa n varje dag i södra Thailand och i norr fryser de ihjäl. ..ööö. helt sjukt !
 8. bricce

  E ticket Turkish Airlines

  Tack marie o andersg! Absolutely bra att det löste sig !
 9. bricce

  E ticket Turkish Airlines

  Nu har e tickets kommit. Har även kollat med Turkish hemsida.
 10. bricce

  E ticket Turkish Airlines

  Thailandresor förklarar att de har strul med billjettsystemet och därför inte kunnat ställs ut billjetter. Låter konstigt !
 11. bricce

  E ticket Turkish Airlines

  När de skriver in bokningsreferens och efternamn på turkish hemsida samt på checkmytrip finns det ingen bokning. Alltså ingen e ticket.
 12. bricce

  E ticket Turkish Airlines

  Hej Mina vänner har köpt biljetter med Turkish Airlines till Bangkok med avresa nästa vecka. Biljetterna är köpta fysiskt hos Thailandresor (www.thailandresor.se)De är betalda men de har ännu inte fått deras e-ticket ! När de slutbetalade biljetterna fick de veta att e ticket skickas ut 2 veckor innan avresa. Nu är de 1 vecka kvar o inga billjetter ännu. Varför är det så ? De börjar bli oroliga . Resebyrån säger att billjetterna kommer. Har själv köpt resor av ovan resebyrå flera gånger men aldrig haft problem. Vad tror ni ? Bluff ?
 13. Molnen skingrades och det var fint hela vägen till Phuket. Jag hoppas på bra väder när vi är där
 14. bricce

  Thai Airways Premium Economy Class

  Jag håller med mankan89. Premium hade det där lilla extra. Jag skrev till Thai Airways i Stockholm varför de ändrat i premium, och fick följande svar: Hej Magnus, Vår nya Boeing 777:300 har samma stolar i business och i premium vilket innebär att vi måste skilja på klasserna på något sätt. Vi har därför inte samma mat och dryck i premium som i business. Med vänliga hälsningar/ Best regards Reservation Thai Airways International PCL Drottninggatan 33 4tr, Box 1118 111 81 Stockholm Tel: +46 8 598 836 00 Fax: +46 8 598 836 90 reservation@thaiairways.se www.thaiairways.se
 15. bricce

  koh lipe

  Ok. Tack f ör svar. Det är Januari vi funderar på. Får väl se hur det blir.
×