Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Rowan

Medlem
 • Content Count

  788
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by Rowan

 1. Jag skulle rekomendera Koh Kood för bad och snorkling eventuellt kombinerat med Koh Chang för lite mera liv och rörelse, för att sedan avsluta 3 dagar i Bangkok, hotell med pool och besök på Ocean World, shopping och andra aktiviteter. Lumphini park är en skön oas.
 2. Rowan

  Airportlink från Bangkok till flygplatsen

  Express link har varit stängd minst en månad. Vi var där i början på februari och då gick den inte. Airport link är mycket smidigt oavsett om man åker Express eller City. Rekommenderas!
 3. De har med hjälp av kriminella Researchgruppen hackat Flashback och åsiktsregistrerat medlemmar samt hängt ut dem i tidningen. Där finns det mycket hat, men så länge hatet är riktat åt rätt håll så är det ok för den rödvinsdoftande journalistkåren. Hat är alltid dåligt! Hat föder hat. Finns mycket av den varan på Flashback!
 4. Rowan

  Flytta från Sverige ?? hur??

  Om man ska flytta till ett annat land, så är det samma kriterier för att lyckas som för de som kommer till Sverige. 1. Lära sig språket 2. Ha bra kontakter dit man ska flytta Alt. att man jobbar på ett internationellt företag som har närvaro i landet Och man kan be om utlandstjänstgöring.
 5. Att vi haft 12 sköna dagar på Koh Kood och att vi är framme i Bangkok och har checkat in på Siam at Siam Hotell. Snyggt och rent med bra läge. Två dagar i Bangkok skall nu planeras in. Få se nu.... vad ska man hitta på.?.. får fråga frugan, hon vet nog
 6. Rowan

  Parasoll?

  Bang Bao bay på Koh Kood har många fina palmer som ger skugga när man fått nog av solen. Ca 20-30 meter mellan folk på stranden, så inte så värst trångt och strandstolarna tar man med sig sig från bungalowen som ligger 25 m från stranden. Inga bekymmer alltså!
 7. 30 grader och strålande solsken på Koh Kood
 8. Molnigt och hög luftfuktighet på Koh Kood på morgonen. Solen brukar dock bryta igenom inom några timmar. Det har slagit om i vädret då i början av vår vistelse var det klart och torrt med svalt och skönt på nätterna
 9. Mer bråttom än så ska man väl inte ha
 10. ..att Brynäs verkar ha hittat tillbaka till en poängvinnande :klaväg
 11. ..att jag åkte på en förkylning på semestern
 12. ...att det alltid är lika spännande att se om man får det man beställt till middag (restaurangen på Siam beach resort, Koh Kood). Det finns tre alternativ, 1: man får exakt det man beställt, 2:de missar att servera något man beställt (betalt kommer de ihåg att ta) 3:man får in rätter man INTE beställt (betalt kommer de ihåg att ta). Hitills, efter 3 kvällar, har vi erfarit alt. 2 och 3, men väntar fortfarande på alt. 1. ... rätt som det är händer det. Detta land är charmigt!!
 13. Morgonen bjuder på molnigt och regnskurar här på Koh Kood. ca 26 grader (osäker angivelse då resetermometern pajjade)
 14. Rowan

  SangSom blandas med ?

  Livet är för kort för att dricka dålig sprit. Sangsom går bort för mig. Men vill man dricka något lokalt, så rekommenderar jag thailändska brandyn, Regency, den fungerar bra som magmedicin.
 15. Rowan

  Superhjälte, nykomling, erfaren medlem mm

  Nu måste jag ifrågasätta ert hockeykunnande . Även en Djurgårdare måste väl känna igen världshistoriens snyggaste hockeymål? Mikael Granlund rules! Ser nu vilket mål du tänker på. Fast Olsson som skrev inlägget tror jag håller på en liten göteborgsklubb Att Olsson inte begriper bättre, ursäktar inte hans usla hockeykunnande, kan eventuellt vara en förklaring... ;-)
 16. Koh Kood, Bang Bao bay: 34 grader blå himmel utan ett moln.
 17. Rowan

  Superhjälte, nykomling, erfaren medlem mm

  Nu måste jag ifrågasätta ert hockeykunnande . Även en Djurgårdare måste väl känna igen världshistoriens snyggaste hockeymål? Mikael Granlund rules!
 18. Rowan

  Superhjälte, nykomling, erfaren medlem mm

  Håller med Evert, ta inte så allvarligt på titeln. Vet man mycket och har mycket erfarenhet, så hänger det väl inte på titeln i detta forum. Tror alla kan värdera inläggen utifrån innehållet. Rowan. Nu när du ligger på beachen på dagarna och har tid kan du sikta på att bli hjälte Bara 47 inlägg kvar hehe. Nilu. Ja det gäller att ha lite självinsikt och självironi vilket båda Evert och jag verkar ha Kan nämna att ett par polare reggat sig här nyligen och dom undrar hur i helvete jag lyckats få ihop 5.700 inlägg och om jag inte gjort annat än att skriva här hehe. 47 inlägg ska väl klaras av, fast det beror lite grand på om de har wifi på Koh Kood, dit vi åker imorgon. Sätter 47, eller 46 nu, som mål. Hjälte vill man ju vara. Härligt hehe. Ska pusha på dig Kan ju börja lite OT och fråga om ni kompenserade de dyra biljetterna med god dryck? Nja, blev inte så mycket med det, är ju inte riktigt den törstiga typen. Men vi hade en trevlig resa.
 19. Rowan

  Superhjälte, nykomling, erfaren medlem mm

  Håller med Evert, ta inte så allvarligt på titeln. Vet man mycket och har mycket erfarenhet, så hänger det väl inte på titeln i detta forum. Tror alla kan värdera inläggen utifrån innehållet. Rowan. Nu när du ligger på beachen på dagarna och har tid kan du sikta på att bli hjälte Bara 47 inlägg kvar hehe. Nilu. Ja det gäller att ha lite självinsikt och självironi vilket båda Evert och jag verkar ha Kan nämna att ett par polare reggat sig här nyligen och dom undrar hur i helvete jag lyckats få ihop 5.700 inlägg och om jag inte gjort annat än att skriva här hehe. 47 inlägg ska väl klaras av, fast det beror lite grand på om de har wifi på Koh Kood, dit vi åker imorgon. Sätter 47, eller 46 nu, som mål. Hjälte vill man ju vara.
 20. Rowan

  Superhjälte, nykomling, erfaren medlem mm

  Håller med Evert, ta inte så allvarligt på titeln. Vet man mycket och har mycket erfarenhet, så hänger det väl inte på titeln i detta forum. Tror alla kan värdera inläggen utifrån innehållet.
 21. Bangkok: 28 och soligt på morgonen. Ovanligt lite smog denna morgon
 22. Rowan

  Bokningsändringar Qatar?

  Bokade Stockholm - Bangkok med Qatar igår. Men... upptäckte just att jag av misstag bokade återresa lördagen den 21 mars istället för lördagen den 21 februari. Ska bli intressant att se hur mycket det kommer att kosta att rätta till mitt misstag? 75-500 dollar enligt deras hemsida, om de tar den högsta summan så blir det ju ganska dyra biljetter.
 23. Rowan

  Bokningsändringar Qatar?

  Är Dohas nya flygplats färdig? I så fall var det en kanonstart på den här dagen. Vi åker inom ett par veckor. Jodå, den är färdig. Inte något av de häftigaste flygplatserna i världen, men mycket bättre än den gamla. Begriper bara inte varför det tog så lång tid att få den färdig Något som har med kulturen att göra, antar jag
 24. Rowan

  Bokningsändringar Qatar?

  Mellanlandning i Doha och den nya flygplatsen är en klar förbättring jämfört med den gamla. Smidig transfer. Serverades bra mat på flyget och helt ok vin till den. Det var så lite passagerare så det var bara att lägga sig raklång på en egen rad. Sov helt ok! Riktigt snabb wifi på flygplatsen, är även det ett plus. Sträcka på benen lite och sedan Bangkok nästa. Börjar få lite semesterfeeling! Nice!
 25. Rowan

  Bokningsändringar Qatar?

  Qatar behövde de extra pengarna de debiterade oss för att ändra datumet. Inte ens halvfullt. Denna flight går ordentligt back! Gav dem feedback på hur missnöjd jag är med deras hantering, men de skickade bara sina bokningsregler till mig. 😳 Men ingen ursäkt för att deras kundcenter inte var sanningsenliga mot mig.
×