Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Rowan

Medlem
 • Content Count

  788
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Rowan

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 07/29/1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Jag skulle rekomendera Koh Kood för bad och snorkling eventuellt kombinerat med Koh Chang för lite mera liv och rörelse, för att sedan avsluta 3 dagar i Bangkok, hotell med pool och besök på Ocean World, shopping och andra aktiviteter. Lumphini park är en skön oas.
 2. Rowan

  Airportlink från Bangkok till flygplatsen

  Express link har varit stängd minst en månad. Vi var där i början på februari och då gick den inte. Airport link är mycket smidigt oavsett om man åker Express eller City. Rekommenderas!
 3. De har med hjälp av kriminella Researchgruppen hackat Flashback och åsiktsregistrerat medlemmar samt hängt ut dem i tidningen. Där finns det mycket hat, men så länge hatet är riktat åt rätt håll så är det ok för den rödvinsdoftande journalistkåren. Hat är alltid dåligt! Hat föder hat. Finns mycket av den varan på Flashback!
 4. Rowan

  Flytta från Sverige ?? hur??

  Om man ska flytta till ett annat land, så är det samma kriterier för att lyckas som för de som kommer till Sverige. 1. Lära sig språket 2. Ha bra kontakter dit man ska flytta Alt. att man jobbar på ett internationellt företag som har närvaro i landet Och man kan be om utlandstjänstgöring.
 5. Att vi haft 12 sköna dagar på Koh Kood och att vi är framme i Bangkok och har checkat in på Siam at Siam Hotell. Snyggt och rent med bra läge. Två dagar i Bangkok skall nu planeras in. Få se nu.... vad ska man hitta på.?.. får fråga frugan, hon vet nog
 6. Rowan

  Parasoll?

  Bang Bao bay på Koh Kood har många fina palmer som ger skugga när man fått nog av solen. Ca 20-30 meter mellan folk på stranden, så inte så värst trångt och strandstolarna tar man med sig sig från bungalowen som ligger 25 m från stranden. Inga bekymmer alltså!
 7. 30 grader och strålande solsken på Koh Kood
 8. Molnigt och hög luftfuktighet på Koh Kood på morgonen. Solen brukar dock bryta igenom inom några timmar. Det har slagit om i vädret då i början av vår vistelse var det klart och torrt med svalt och skönt på nätterna
 9. Mer bråttom än så ska man väl inte ha
 10. ..att Brynäs verkar ha hittat tillbaka till en poängvinnande :klaväg
 11. ..att jag åkte på en förkylning på semestern
 12. ...att det alltid är lika spännande att se om man får det man beställt till middag (restaurangen på Siam beach resort, Koh Kood). Det finns tre alternativ, 1: man får exakt det man beställt, 2:de missar att servera något man beställt (betalt kommer de ihåg att ta) 3:man får in rätter man INTE beställt (betalt kommer de ihåg att ta). Hitills, efter 3 kvällar, har vi erfarit alt. 2 och 3, men väntar fortfarande på alt. 1. ... rätt som det är händer det. Detta land är charmigt!!
 13. Morgonen bjuder på molnigt och regnskurar här på Koh Kood. ca 26 grader (osäker angivelse då resetermometern pajjade)
 14. Rowan

  SangSom blandas med ?

  Livet är för kort för att dricka dålig sprit. Sangsom går bort för mig. Men vill man dricka något lokalt, så rekommenderar jag thailändska brandyn, Regency, den fungerar bra som magmedicin.
 15. Rowan

  Superhjälte, nykomling, erfaren medlem mm

  Nu måste jag ifrågasätta ert hockeykunnande . Även en Djurgårdare måste väl känna igen världshistoriens snyggaste hockeymål? Mikael Granlund rules! Ser nu vilket mål du tänker på. Fast Olsson som skrev inlägget tror jag håller på en liten göteborgsklubb Att Olsson inte begriper bättre, ursäktar inte hans usla hockeykunnande, kan eventuellt vara en förklaring... ;-)
×