Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

chrillle

Medlem
  • Innehållsantal

    50
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om chrillle

  • Placering
    Avancerad medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. chrillle

    väska som försvunnit på flyget

    Blev av me väskan i köpenhamn (vi kom från new york och var försenade me SAS)men vi hann me flyget till göteborg som tur va,väskan hade inte lika tur.Vi ha iof bara 20min i köpenhamn innan nästa flyg gick så jag kan förstå att dom inte hann flytta över väskan.Väl hemma tog det 2 dagar innan Taxin körde fram till lägenheten å levererade väskan.Efter den insidenten bokar jag alltid resor me gott om tid mellan flygen(om jag inte åker me Lufthansa som lovar att dom klarar packa om väskan till ny kärra på 45min)
  2. Läste detta på deras hemsida. http://www.turkishairlines.com/en-int/corporate/press-room/press-releases/14574/high-speed-internet-access-is-now-available-on-turkish-airlines-flights
  3. Någon som vet om Turkish airlines har fått igång sitt Wifi på Bangkok flygen??
  4. Jo,vi tog express way,han ville ha pengar vi varje väg tull,vilket vi också betalade för.Glömde skriva det innan.Ja kom inte ihåg om jag fick en lapp i taxibåset.Ska bo på Lebua i jan igen,ska försöka å inte göra om samma misstag me taxin.Blir det problem med priset.så tar hjälp av folket på hotellet,verkar funka förstår jag då..Tack....
  5. Gick en våning ner till taxibåset,ställde mig i kö.Fick en taxi,hjälpte taxiköraren å lägga in baggage in i bilen,satte oss i bilen,han börjar köra,ingen taxameter på slagen.Jag frågar,taxameter å pekar på mätarn,No säger han,tänkte skit samma bara vi kommer fram,orkar inte bråka när han redan börjat köra.Vid hotellet(Lebua at state tower) ville han ha 850bat,å det fick han.Vart någonstans i alla momenten gjorde jag fel?För blåsta blev vi.
  6. Funderar på att göra en Dinner Cruise i Bangkok,Är det någon som har gjort det innan å kan säga hur det var.Var det värt 1700B per person? Var Buffen bra? Dyrt me dricka ombord?Var 2 tim för lite tid på båten?Mvh Ch
  7. Det här hittade jag på Turkish hemsida. http://www.turkishairlines.com/sv-SE/services/passenger_services/luggage_information.aspx Duty-Free Alla tullfria vätskor som köps i flygplatsensbutiker eller ombord planet måste förseglas i en speciell plastpåse med kvittot. Öppna inte den förseglade påsen innan slutdestinationen-Annars kan påsens innehåll beslagtas vid säkerhetskontroll. Om du har anslutningsflyg inom EU eller USA, får ej vätskor (över 100ml)som inköpts i förseglade påsar ej tas med som handbagage.
  8. chrillle

    Håkans Bar + Labero

    Är det någon som vet om Håkan jobbar i Phuket nu??
  9. chrillle

    Håkans Bar + Labero

    Håkan har tydligen en bar i Karon också.Här är pytte lite info om barerna.. http://hakansbar.com/blogs
  10. chrillle

    taxfree

    Ok.Får skippa å handla i Göteborg då på väg till bkk.Någon som vet om det är billigt på Taxfree på Istanbuls flygplats.whiskey,Underberg,mm?
  11. chrillle

    taxfree

    Så handla taxfree på Landvetter när man har mellanlandning i istanbul,på väg till bangkok funkar inte då?Även fast påsen är sluten??
  12. chrillle

    Sirocco @ Lebua

    Någon som vet om det finns menyer (Internet) på mat å dricka,så man kan se vad saker å ting kostar på Sirocco mm..
  13. chrillle

    Krabi idag

    Hur är det med Blu-ray,går det att köpa de i Thailand,Vad kostar dom i så fall och hur är kvaliten??
  14. chrillle

    Ändra namn med Thai Airways

    Till Usa hade det varit kört,men till Thailand borde det funka.Tror det beror på vart man bokar biljetten.Försökte göra samma sak 2006 (Göteborg - Bangkok),men det gick inte då,och då hade jag bokat biljetten hos Resia.Ring och kolla me dom..
×