Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

mulle-73

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om mulle-73

  • Placering
    Medlem
  • Födelsedag 11/01/1973

Profilinformation

  • Kön
    Female
  • Plats
    Uddevalla/Sweden
  1. Jag har i ett gäng år bott på Euro guesthouse nära nattmarknad, bra restauranger, klocktornet etc. Betalat 1000 bath natten istället för 1200 bath. STORT rum med 3 sängar, soffa, garderob, balkong, stort fräscht badrum och bra sängar och städning. Café/bageri finns i entréplanet. Supertrevlig personal. Kan rekommenderas varmt!!
  2. mulle-73

    Vad brukar ni bunkra och ta med hem från Thailand?

    Riskokare är inte värt att släpa hem. Det finns kanonbra lite varstans här hemma men jag har köpt både en stor riskokare och en liten riskokare på Gekås i Ullared och de är båda suveräna. 99kr för den lilla och 169kr för den stora.
  3. mulle-73

    kostym i kamala

    Jag har i många år anlitat George Tailor på Bangla Road i Patong. Han är grymt duktig och har bra priser. Klänningar kostar ca 5-600 kr och strykfria skjortor under 200 sv kr..du kan inte slita ut dessa kläder då kvalitéten är superb. Hans butik ligger nära "Findig" skobutik/samma sida.
  4. mulle-73

    VUNG TAO/Vietnam

    Som sagt..ämnet är väl ändå "Andra länder i närheten"?? Jag kommer att befinna mig 2 månader i Thailand precis som tidigare år, och denna gång planerar jag och några vänner att göra en avstickare till Vietnam. Tar tacksamt emot alla tips!!
  5. mulle-73

    VUNG TAO/Vietnam

    Hej! Jag skall resa till Vietnam för första gången i slutet på feb-11..vi ämnar att resa till Vung Tao och Ho Chi Minh. Jag tar tacksamt emot tips fr er som varit i Vung Tao ang boende, bra restauranger, sevärdheter, stränder, shopping mm. Likaså tips om Ho Chi Minh! Tack på förhand!!
  6. mulle-73

    Tiffany&Co i Bangkok?

    Hej! Jag undrar om någon vänlig själ vet var jag kan finna Tiffany&Co-smycken billigt i Bangkok(under 300 baht alltså)?? Samt annat i silver eller moderna accessoarer?? Tar tacksamt emot alla tips!
  7. Hej! Jag och några vänner planerar att åka över till Ho Chi Minh en vecka under vår långa Thailandsvistelse till våren. Tar tacksamt emot tips om bra shopping t ex barnkläder, silversmycken, accessoarer o kläder. Har ni ngt bra o prisvärt hotell att rekommendera så vore det också toppen. Detta blir min första resa till Vietnam så jag behöver verkligen tips! Tack på förhand!
  8. mulle-73

    Köpa hem från Apotek..

    Jag reser till Thailand imorgon på en 9 veckor lång härlig semester. Är fascinerad av denna fantastiska sajt o har letat som en galning efter ett inlägg jag såg innan jul, men som jag inte kan finna.. Jag läste någonstans om bra mediciner som man kunde köpa på thailändska apotek. Tar tacksamt emot alla goda tips!!
  9. mulle-73

    Boende i centrala Patong 12 feb-29 mars!!

    Tack för tipsen! Vill absolut ej bo ovanför Grabbarna Grus! Vill kunna sova om nätterna o så som de spelar så kan inte ens kackerlackorna sova där! Men jag tar tacksamt emot andra tips!!
  10. Tja...återigen efterlyser jag hjälp ifrån er!! Fick tråkiga nyheter idag..huset där lägenheten ligger som jag skulle bo i 12 feb-29 mars-10 är tyvärr sålt. Jag är därför i desperat behov av tips på nytt boende i Centrala Patong nära stranden o Bangla Road 12 feb-29 mars 2010. Med Aircon o kylskåp! Detta till ett bra pris eftersom det gäller "Longstay-term". Oerhört tacksam för svar!
  11. Hej!! Jag undrar om någon vänlig själ kan tipsa mig om Naprapat i Hua Hin eller i Patong/Phuket?? Gärna adress o tel.nr eller namn på klinik. Skall stanna i Thailand 2 månader och kommer att behöva behandlingar iunder tiden..tacksam för svar!!
  12. mulle-73

    Snygga skor o handväskor i Bangkok??

    Hej!! Jag tar gärna emot tips om var man kan köpa snygga, moderna skor till bra priser i Bangkok samt var man kan hitta snygga handväskor??
  13. mulle-73

    Skräddare och Optiker på Phuket

    Jag har i många år sytt upp kläder hos George o Sunita på George Tailor shop 64 Bangla Rd/Patong bredvid "Findig Shoes" alldeles runt hörnet om Restaurang Rico´s o Rico´s Pianobar där Little Gerhard spelar o sjunger.. George butik hette tidigare "New Cerrutti". Många släktingar o vänner har gjort detsamma o de har alla varit otroligt nöjda! En kostym kostar ca 700 sv kr o då väljer du själv tyg mm. Man bör beställa kläder i god tid så det finns gott om tid till provningar o ändringar. Har ni en bild på en kavaj, klänning el dyl så ta med den så kan George kopiera den. Skräddare som annonserar om "paketpriser" skulle jag undvika. Hört skräckscenarion om skittyger o kläder som rasat i sömmarna. Jag kan varmt rekommendera George o Sunita!
  14. mulle-73

    Vart ska man shoppa i Bangkok?

    Jag kan aldrig lämna Bangkok utan en tur till Chinatown o då speciellt Sampeng Market. Där säljs dock inte märkeskläder, vad jag vet men otroligt mkt annat...billiga smycken, barnhårspännen, Disneykramdjur, tyger etc
  15. mulle-73

    Julklappstips till stora släkten

    Jag kan varmt rekommendera Kashmirsjalarna, de underbara sidenkuddsfodralen o slipsar-handgjorda i siden. Besöker ni söndagsmarknaden i Phuket Town så säljer de märkessmink för en låg peng...köpte bl a Lancome-mascaror till min brorsdotter som är i övre tonåren o hon blev jättelycklig. Det kan väl hända att mascaran inte var "äkta" men det var mkt bra kvalitét-till priset av ca 30kr..
×