Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

bigge56

Medlem
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bigge56 last won the day on September 20 2017

bigge56 had the most liked content!

About bigge56

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 07/09/1956

Contact Methods

 • MSN
  gbgbigge@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skåne och göteborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Köpt lägenhet i Jomtien på View talat 5 12 vån med fin havsutsikt , köpte en rå lägenhet inget gjort alls och kontrakterade en byggare och idag är dom klara , måste säga att jag var skeptisk till kvallite på både material och jobb , men blev förvånad hur fint det blev , så nu har vi en otroligt lyxig lgh i Thailand . Tror att vi kommer att hyra ut den med.
 2. bigge56

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Birger har 11 dagar kvar fan vad jag längtar
 3. Frågan är höra med er som som bor som pensionärer i thailand hur ni klarar er ekonomiskt och vad man gör varje dag för att må bra , skulle vara kul att få lite info eftersom jag köpt lägenhet i Jomtien och blir pensionär om 5 år.
 4. bigge56

  bygga i lägenheten

  Tack för svaren det hjälpte
 5. bigge56

  bygga i lägenheten

  Har köpt en lägenhet i Jomtien , det är en ren rå lägenhet så jag behöver göra det mesta i den. Jag behöver veta om det fins duktiga hantverkare runt Jomtien ,Pattaya och vad tror ni det kostar i timmen att anlita folk , skall flyta golvet och lägga klinker sen blir det sänka taket med lite inbyggda lampor och målning av väggar, nån som vet eller har erfarenhet av detta. Birger
 6. Någon som vet vart man vänder sig om vill ha bra hantverkare som kan bygga kök garderober mm i en lägenhet jag och frugan köpt , en så kallad rå lägenhet där det bara är golv och väggar
 7. bigge56

  Min Thaiblogg sen 2009

  bloggen igen metrobloggen.se/thaikingen
 8. 2009 var jag för första gången i Thailand och då träffade jag min kärlek för livet, från dag ett skrev jag om hur vi har det och hur vi kämpade med att flytta ihop i Sverige och nu efter 5 år så har jag börjat skriva lite mer regelbundet igen. Hoppas denna lilla historia kan hjälpa andra i samma situation. Skulle inte vilja byta en minut av vad jag gått igenom och har idag mott något eller någon annan . Min blogg heter Min resa om kärlek och tankar.
 9. bigge56

  kliar??

  gilar svaren har varit inne på sköljmedlet också och har tagit bort det. En kvinna på apoteket tyckte att hon badade för ofta ( varje dag) och skulle i fortsättningen bara göra det 2 ggr i veckan och sen ducha dom andra dagarna + att inte använda shampo utan ducholja som är oparfyrmerad och sedan ducha av det , hon sa precis som en av r här huden torkar ut fortare i sverige pga våran torra luft mot Thailands våta luft.. vi får se vad som händer hon började förändringen igår.
 10. bigge56

  kliar??

  Min tjej har varit här sedan november 2010 men nu sen den 25 Maj så har det börjat klia i hennes händer och på ryggen och fler ställen , är det nått alergiskt kanske , nån mat eller vattnet ?? någon som har upplevt samma sak med sin tjej efter att ha bott i Sverige ett tag ??
 11. bigge56

  schengen visa ??

  tänkte bara avsluta min egen fråga med att säga , att Ut gäller som schengen visa med fast personen får inte stanna mer än 3 månader i det landet man reser till under en 6 mån period
 12. bigge56

  schengen visa ??

  Ja det var inte många som kunde svara på denna fråga
 13. bigge56

  schengen visa ??

  När min flickvän kom hade hon fått Ut och arbetstillstånd men nu undrar jag om hon kan resa fritt i schengenländerna med på det Birger
 14. bigge56

  Kärlek så långt borta

  Absolut vill gärna hällsa på ...Ning kommer till landvetter 08.10 på måndagen 8 nov WOW
 15. bigge56

  Kärlek så långt borta

  Tack för alla vänla grattisar , ja livet känns som om man är kär för första gången och ja man får vara sån här fast man är 50+ skiter väl i åldern och vad andra tycker jag måste leva mitt liv ta mina beslut och ta ansvar för det med , så ni som är i samma sits som mig kör våga ta steget , det är underbart...hörde på radion idag att svenska män som träffar utländska kvinnor och tar dom hit till sverige har ökat med 30 % dom sista 10 åren...undrar varför kanske för att vi reser mer , dom flesta är thailändskor.
×