Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

jockepocke

Medlem
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

  Never

About jockepocke

 • Rank
  Avancerad medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.holidayphone.se/ringa_i_thailand.html

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. jockepocke

  Phuket

  För att göra motsvarande jämförelse med Sverige borde en journalist gå ut i Stockholm varje kväll i t.ex 2 veckors tid (för att motsvara vad de flesta gör på en 2 veckors Thailandresa). Sedan har journalisten bra med material för att skriva en artikel med temat "Varning för Sverige".
 2. Brukar också bli dålig i magen ibland när jag är i Thailand. Misstänker att fruktshakerna är boven i dramat, eftersom den där sockerlagen dom tar av ofta står framme i en bytta i solen... rena bakterieodlingen skulle jag tro...
 3. jockepocke

  Boka barnet hemifrån - eller på plats??

  Vi har tre barn, och det är väldigt sällan det finns ens rum för 4 personer att boka (sk familjerum). Men thailändarna är serviceminded och bra på att lösa alla problem, så antingen bokar man 2 rum för 2 personer/rum och sedan löses nr 5 när man kommer dit, eller så bokar vi på plats ett vanligt dubbelrum o sen hjälper dom oftast utan bekymmer till att fylla det med madrasser/extrasängar (om det får plats i ett rum dvs). Man brukar få betala en liten extraavgift dock. Ingen har klagat hittills iallafall
 4. jockepocke

  Thailand är ett dyrt turistland

  Men det är ju två olika sorters resor också... om man vill ha sol o bad - inte åker man kanske till London o lägger sig på stranden till Themsen samtidigt som man njuter av besparingen man gjort?
 5. jockepocke

  trivdes era barn i Thailand?

  Har varit med ungarna många gånger i Thailand. Vi har aldrig bott på hotell med Bamseklubb. Dom vet inte ens vad det är. Tror bara vi haft pool några enstaka nätter ens. Ungarna har trivs jättebra hela tiden och längtar till nästa resa.
 6. jockepocke

  Ö-luff med 2 barn (6 & 8år)

  Troligtvis inte. Däremot går det att ta ut kontanter på några ställen på Walking Street mot kort, men då kostar det ca 7-8% (har jag för mig) i påslag. Man kan också betala med Paypal på en del ställen.
 7. jockepocke

  Kamala sönderbyggt?

  Phuket har väl redan blivit nästa 'Mallis' nu när det finns svenska och ryska menyer i restaurangerna samt mer västerländsk mat än thai-mat...
 8. jockepocke

  Ö-luff med 2 barn (6 & 8år)

  Om du behöver anordnade aktiviteter för barnen så är nog Phuket ett bättre alternativ. Småöarna har inga sådana aktiviteter och endast ett fåtal ställen har pool. På vissa öar är el, AC och varmvatten inte självklart.
 9. jockepocke

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  För länge.... men längtar
 10. jockepocke

  Kampanjer med thai !!!!

  Skulle inte bli förvånad om det blir en repris av förra året då man kunde hitta sista minuten resor för under 1500kr ToR... synd bara att man inte kan åka med så kort varsel
 11. Fogge, tyvärr hade operatören i USA missat att aktivera ditt kort. Vi är hemskt ledsna för det och har betalat tillbaka alla pengar till dig. Vi erbjuder även dig en specialdeal inför din nästa resa.
 12. jockepocke

  Fritidsresors priser - fråga

  Vet någon varför endast flygbiljett med Fritidsresor är dyrare ju längre man är borta? Kollade just på priserna och det är konstant dyrare ju längre man är borta. Varför?
 13. I våras när vi åkte Qatar till KL via Qatar, så stod planet kvar rätt länge utan att lämna gaten vid Qatar. Efter ca 20 min kommer en mängd ryssar (de flesta i 50-60 års åldern) på planet. Uppenbart var att planet väntade in anslutande flyg. Tyvärr verkade i princip samtliga ha krökat hela vägen från Moskva för dom var märkbart berusade. Efter att planet lyft fortsatte dom dricka, och satt o skrek till varandra mellan stolsraderna när alla andra försökte sova, sprang runt i gångarna, leka med blixten i kameror, tafsade på flygvärdinnor o höll på. Helt utan att visa någon hänsyn till övriga passagerare eller flygvärdinnor. Ett par timmar in i flighten spydde en "dam" i 50-års åldern ner ett säte 2 stolar bakom mig. Det stank fruktansvärt. En annan ryss hade spytt ner hela ena toaletten totalt så att den inte gick att gå in på. Tragiskt.
 14. jockepocke

  Hur full kan man vara?

  Åkte med Qatar i februari till Malaysia med mellanlandning i Qatar. Innan avresa från Qatar klev det på ett antal ryssar som hade krökat hela vägen från Moskva. Efter att planet lyft höll dom på att springa i gångarna, dricka stora mängder alkohol, skratta o skrika till varandra mellan gångarna hela natten, så att ingen i planet kunde sova. Inte blev det bättre efter att den ryska "dam" som satt bakom mig spydde ner sig så att det stank i hela planet, och en annan ryss spydde ner ena toan. De överförfriskade ryssarna var 50-55 år gamla, så det går inte att skylla på ungdomen.
×