Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Falang

Medlem
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

About Falang

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Falang

  Från phuket till...?

  Landar i Phuket. Sen då? Förslag på ort? Kao lak? Krabi? Phuket? Annat? Hur långt har jag till respektive ställe? Vi är 5 st. Vad ska det kosta för oss och hur lång tid tar det till respektive ställe? Om ni orksr svara. Stort Tack!!!!!!
 2. Falang

  Samui och phangan. Bra boende barn

  Tack alla. Ska kolla upp alla förslag.
 3. Falang

  Är detta forum nerlagt?

  Absolut. Fick bara den känslan. Läste om mycket spam och så. Kanon om det inte är nerlagt!!!
 4. Är det det? Inför förra resan i januari var det bra mkt mer aktivitet här. Mvh
 5. Hej,alla. Planerar resa 2019. Har varit på samuicoch phangan men var väl ca 5 år sen sist. Vi är tre barnfamiljer. 3-8 år gamla barn. Mysigt boende. Fin strand. Gärna middag på stranden. Ja,ni vet. Bra poolområde för barnen. Vilka stränder och hotell rekommenderar ni? Tack på förhand! !
 6. Vi åkte som sagt minibuss och det gick så bra. Vi sov i princip hela bilresan. Fällde sätena till liggläge och sov. Den stund jag var vaken så var det tvåfilig motorväg utan möte och det vill jag tro var mestadels av vägen. Känner inte igen 150 km timmen med dödsångest men det kanske beror på chauffören. Vi checkade ut.väskan i Bangkok och lastade i den i bussen. Nästa gång togs den ur vid hotellet ist för ytterligare in och utcheckning. Vi kommer ta bussen även nästa gång. Andra föredrar flyget. Lycka till!
 7. https://www.kohchangminibus.com/ Denna åkte vi med för en vecka sedan. Fungerade utmärkt. Kollade alternativ att bli hämtad av hotellet men detta blev billigare. För oss iaf. Lycka till.
 8. Falang

  Uttag mer än 10 000 baht?

  Såklart. Tack slipper man då oxå avgiften på 200 baht?
 9. Falang

  Uttag mer än 10 000 baht?

  Tack för snabba svaren. Har Swedbank mastercard. Tänkte att på en bank så använder man ju mastercardet och det som begränsar? Men tack, ska hitta på en bank och kolla. tack
 10. Läst några trådar och sett att det verkar vara en gräns på 10 000 baht,iaf med Mastercard. Någon som vet hur vi kan få ut mer pengar på ett uttag? Växlingskontoren tar inte via kort. Kan man gå in på en bank och växla via mastercard? Just nu på Kai bae,Koh chang och inte sett en bank ännu. Tack på förhand!
 11. Hade blivit väldigt många sedanbilar i sånna fall 2 minibussar borde ju dock funka bra. Vi siktar på det. Men då vi vill ha barnstolar till barnen verkar det behövas tre. Återstår att se. Kommer bli det rekommenderade bolaget eller via hotellet. Tack.
 12. Tack. Självklart inte i en minibuss vilket jag heller inte frågat. Men man kan ju välja att missförstå Minibussar framför sedanbilar.
 13. Semester men vill ändå röra lite på mig mellan Changen. Förstår att det finns thaiboxning man kan anmäla sig till. Inte mkt för själva sparringen men träningen verkar bra. Något tips? Annnars,någon som vet om det finns lite gruppinspirerad träning med kroppsvikt? Alla förslag mottages gladeligen. Tack på förhand!
 14. Hej. Vi är ett resesällskap på 14 personer varav 6 barn. Blir minibuss från Bangkok. Tänkte höra någon kan rekommendera något företag som ni har bra erfarenhet av. Vill ha tillgång till barnstolar som många verkar ha. Verkar ligga på +-6000 baht. Tack på förhand.
 15. Tackför alla tips! Ska kolla runt och se vilket det blir. Tack än en gång.
×