Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Malvina

Medlem
 • Innehållsantal

  98
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Malvina

 1. Malvina

  Malvina

  Någon som kan rekomendera resturang/er med hyfsade priser för mat o dryck i eller runt Fishermans Village Ko Samui.
 2. Malvina

  Hotel Krabi/flygplats

  Sista anhalten på resan ska bli Krabi för att dagen därpå flyga hem, efter en härlig 3 veckors resa. Någon som kan rekomendera ett bra boende för 2 personer nära flygplatsen, enda kriteriet är rent och trevligt, pengarna börjar nog tryta så här dax, så inget dyrt boende. Jag har aldrig flygit från Krabi flygplats (flera gånger i Krabi) så jag känner inte till tillgängligheten mellan Krabi och flygplatsen, så kom gärna med förslag!
 3. Landar i Krabi, och ska vidare till Koh Samui och slutligen då med båt, troligtvis med buss eller med bil. Någon som kan ge en detaljerad bild med företag som kör transport mellan de här två ställena, kommer jag över till Koh Samui utan att byta transport medel. Ser fram mot era förslag.
 4. Malvina

  Resa med buss

  Jag tror att vi köpte vår biljett på Bangkoks järnvägs station`s övre plan, men det var en stor miss, bussen stannade var 100`ade meter så det tog väldigt lång tid. Köp biljetten på plats så du kan se bussen, så att det går att avgöra om det är en sk. lokalbuss.
 5. Jag tycker att det är tråkigt att det inte är mer aktivitet här än så här: 13 mars till 2 juli, det är sorgligt. Blev det så när sidan gjordes om eller vad har hänt?
 6. Känns som det lutar åt det.
 7. Hejsan Som rubriken lyder, någon som har erfarenhet av detta, och hur man tar sig här imellan (kanske flera alternativ).
 8. Om man jämför tåg mellan Bangkok järnvägsstation till koh lipe och Singapore flygplats (järnvägsstation) till koh lipe, hur är restiden (timmar) med tåg dessa två orter?
 9. Malvina

  Gått i graven?

  Jag håller med om detta, nu är det 3 år sedan vi var i väg sist men var nöjd med det upplägget på sidan som var då. Har kanske inte satt mig in i hur sidan är fullt ut nu, men tycker som Jimmieboy att det var bättre tidigare.
 10. Malvina

  AIR Berlin

  När man söker resor till sen hösten så hittar man mycket flyg med Air Berlin, jag kan inte komma ihåg att jag sett det bolaget från tidigare år, någon som har erfarenhet från detta bolag?
 11. Malvina

  AIR Berlin

  Tack för svaren, då behöver jag inte att vara orolig ifall jag beställer med dem
 12. Malvina

  SIM-kort till iPad

  Rubriken var sim-kort till iPad därav mitt svar om abonnemang, wi-fi finns väl på alla plattor och anslutningar kommer mer och mer på alla restauranger och barer på hotell kan det kosta en del på rummen men i lobbyn brukar det finnas på alla hotell.
 13. Malvina

  SIM-kort till iPad

  True move tror jag att abonnemangs firman heter, köpte ett 30 dagars sim kort, kostnad 299 bath och eftersom jag hade den i telefonen så la jag till 200 bath så kunde jag ringa för det (men det hände aldrig). Såg detta på ett stort antal ställen med telefon inriktning men vi köpte vårt på MBK. Funkade perfekt i Bangkok, Koh Chang, Krabi och Koh Samui. Det var bara att öppna sim korts hållaren in med sim kortet, upp kom signalen för abonnemanget, sedan var det bara att köra hur smidigt som helst.
 14. Jag köpte True Move kostade 299 bath, la till 200 bath för att kunna ringa, 1 bath per minut för lokalsamtal. Ingen begränsning för surf, gäller 30 dagar. Funkade i Bangkok, även på Koh Chang, är nu på Ao Nang, ska vidare till Koh Samui, den ön har jag inte kollat än om det funkar, men hittills väldigt nöjd. Hittills frid och fröjd med kontakten hemma, har surfat och facetime't, helt nöjd.
 15. 9 dagar är inte fel. Ska leta efter tomten o renarna bland molnen
 16. Nu ska vi inte åka för än julafton, så det hinner nog ordna upp sig.
 17. Singha: vi åker den 24 över Heathrow, vad är det för strul där
 18. Malvina

  Transport BKK-Koh Chang

  Väldigt intressant ämne, men det går ej att logga in på den här sidan.
 19. Hej Jimmieboy, du skriver de statliga bussarna och södra stationen, vilken station menar du då. Vi hade tänkt och ta nattåget men bussen kanske är ett alternativ är det Ekamai bus station du menar?
 20. Malvina

  Transport

  Ska förflytta oss från Kho Chang till Krabi (Oa Nang), finns det någon transport som går direkt mellan de två orterna, eller måste man mellanlanda i Bangkok?
 21. Malvina

  Vigselring

  Har en fru som förlorat sin vigselring, åker till Bangkok i vinter och undrar var i Bangkok som det är absolut säkert att köpa en 18 karat guldring. Det sägs ju att det är billigare att köpa en guldring i Thailand. Vad säger ni finns det något enkelt svar på detta.
 22. Malvina

  Vigselring

  Finns det någon absolut speciell affär som ni har full förtroende för..
 23. Jag är inte så väldigt prisberoende, jag prioriterar mottagningen och inte alltför segt, det viktigaste är att det fungerar bra. Någon som kan peka på just ett kort som fungerar klockrent på det områden som jag beskrivet i ovanstående.
×