Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Malvina

Medlem
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

About Malvina

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det stämmer med tiden, är nog väldigt svårt att hinna med, annars var det ett väldigt bra svar. Jag tackar.
 2. Jag och min fru ska efter landning i Suvarnabhumi ha en transport ner till Koh Chang, vi landar ca 07:35, min fråga är, måste man boka buss/minivan i förväg eller är det bara att kliva fram till något transportdisk och ta första bästa, eller brukar det vara fullt på transporterna. Tacksam för svar, kan ni rekomendera något samt ett ungefärligt pris, så är jag ännu mer tacksam.
 3. Malvina

  Malvina

  Någon som kan rekomendera resturang/er med hyfsade priser för mat o dryck i eller runt Fishermans Village Ko Samui.
 4. Malvina

  Hotel Krabi/flygplats

  Sista anhalten på resan ska bli Krabi för att dagen därpå flyga hem, efter en härlig 3 veckors resa. Någon som kan rekomendera ett bra boende för 2 personer nära flygplatsen, enda kriteriet är rent och trevligt, pengarna börjar nog tryta så här dax, så inget dyrt boende. Jag har aldrig flygit från Krabi flygplats (flera gånger i Krabi) så jag känner inte till tillgängligheten mellan Krabi och flygplatsen, så kom gärna med förslag!
 5. Landar i Krabi, och ska vidare till Koh Samui och slutligen då med båt, troligtvis med buss eller med bil. Någon som kan ge en detaljerad bild med företag som kör transport mellan de här två ställena, kommer jag över till Koh Samui utan att byta transport medel. Ser fram mot era förslag.
 6. Malvina

  Resa med buss

  Jag tror att vi köpte vår biljett på Bangkoks järnvägs station`s övre plan, men det var en stor miss, bussen stannade var 100`ade meter så det tog väldigt lång tid. Köp biljetten på plats så du kan se bussen, så att det går att avgöra om det är en sk. lokalbuss.
 7. Malvina

  Väder just nu på i Thailand - endast rapportering

  Jag tycker att det är tråkigt att det inte är mer aktivitet här än så här: 13 mars till 2 juli, det är sorgligt. Blev det så när sidan gjordes om eller vad har hänt?
 8. Känns som det lutar åt det.
 9. Om man jämför tåg mellan Bangkok järnvägsstation till koh lipe och Singapore flygplats (järnvägsstation) till koh lipe, hur är restiden (timmar) med tåg dessa två orter?
 10. Malvina

  Gått i graven?

  Jag håller med om detta, nu är det 3 år sedan vi var i väg sist men var nöjd med det upplägget på sidan som var då. Har kanske inte satt mig in i hur sidan är fullt ut nu, men tycker som Jimmieboy att det var bättre tidigare.
 11. Hejsan Som rubriken lyder, någon som har erfarenhet av detta, och hur man tar sig här imellan (kanske flera alternativ).
 12. Malvina

  AIR Berlin

  Tack för svaren, då behöver jag inte att vara orolig ifall jag beställer med dem
 13. Malvina

  AIR Berlin

  När man söker resor till sen hösten så hittar man mycket flyg med Air Berlin, jag kan inte komma ihåg att jag sett det bolaget från tidigare år, någon som har erfarenhet från detta bolag?
 14. Malvina

  SIM-kort till iPad

  Rubriken var sim-kort till iPad därav mitt svar om abonnemang, wi-fi finns väl på alla plattor och anslutningar kommer mer och mer på alla restauranger och barer på hotell kan det kosta en del på rummen men i lobbyn brukar det finnas på alla hotell.
 15. Malvina

  SIM-kort till iPad

  True move tror jag att abonnemangs firman heter, köpte ett 30 dagars sim kort, kostnad 299 bath och eftersom jag hade den i telefonen så la jag till 200 bath så kunde jag ringa för det (men det hände aldrig). Såg detta på ett stort antal ställen med telefon inriktning men vi köpte vårt på MBK. Funkade perfekt i Bangkok, Koh Chang, Krabi och Koh Samui. Det var bara att öppna sim korts hållaren in med sim kortet, upp kom signalen för abonnemanget, sedan var det bara att köra hur smidigt som helst.
×