Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Claees

Medlem
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

About Claees

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 04/05/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kramfors

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Claees

  Hotell i Khao Lak

  Khaolak Oriental Resort - bland det bättre vi bott på i Thailand. Bra frukost, fina och rena rum, trevlig personal.
 2. Claees

  Koh Chang eller södra Thailand?

  Lånar tråden lite, vilka delar av Khao Lak rekommenderar du?
 3. Claees

  Koh Lanta i mars

  Håller med, tycker Koh Rok är väldigt mycket bättre än "4 Island"..
 4. Claees

  Phuket - Koh Lanta

  Ja fattar inte varför man skulle vilja åka båt... Dyrt är det och sen gungit så man blir sjösjuk och genomblöt... nej tack... Genomblöt? Vad för båt har du åkt (skämt där). Alla föredrar väl olika men båten är en skön upplevelse med lite solning o några kalla Chang. Sitta o trängas i en minivan går väl oxå men smaken e som baken Mellan Phuket och Phi Phi var det helt okej väder.. När vi kom till Phi Phi började de bli molningt. Va riktigt jobbigt att få av och på vöskorna på båten och jag hade dessutom en gitarr med mej... Iaf.. Bara några minuter efter mi lämnad phi phi började det storma och regna... alla fick inte plats inne och flera spydde... därav nej tack inte igen... omöjligt att veta innan hur vädret ska bli så ja tar de säkra fre de osäkra å tar bilvägen isälllet. Ja, trafiken är ju säker..
 5. Claees

  Phuket - Koh Lanta

  Vet inte varför man skulle vilja åka bil till Koh Lanta.. ska vara att man inte hinner med båten då. Är det bra väder är färjan absolut att föredra, du väljer om du vill sitta inne (AC) eller sitta ute i solen. Det finns lite att handla på båten, smörgås, vatten, läsk mm. Dessutom är den billig, mellan 300B-500B enkel väg. Det kan löna sig att gå runt till lite olika "turistbyråer" och fråga efter bästa pris. Pruta!
 6. Claees

  Tips på resmål Efter Koh Lanta

  Vet inte om det finns så mycket alternativ om du ska ha shopping och marknader. Annars finns Koh Jum, som ska vara en trevlig ö (har inte varit där själv), men där lär ni kanske inte hitta så mycket shopping. Det ligger ju dock på vägen mot flygplatsen.. Ett alternativ kan vara att stanna ytterligare någon natt på Koh Lanta och avsluta med 3-4 nätter på Koh Jum. http://www.kohjumonline.com/
 7. Claees

  Färjan Lanta-Kradan

  Oj, har för mig att vi betalde betydligt mindre än så från Ngai. Men kan minnas fel.
 8. Claees

  Färjan Lanta-Kradan

  Måste varit ToR?
 9. Claees

  Klong Nin

  Nej, det är inte många steg, 3-4, men höga.. Nu pratar jag om Peace Paradise..
 10. Claees

  Klong Nin

  Stämmer, och det är HÖGA steg utan något att hålla sig i, och som Anders säger så ser det ut så på de flesta ställen på Klong Nin.
 11. Håller med, på Phuket är det väldigt mycket ryssar (ska dock säga att jag själv inte har någon dålig erfarenhet av dem). På Koh Lanta kan jag inte påstå att jag uppmärksammade speciellt många ryssar, och ska du ha något barnvänligt så är nog Klong Dao att föredra, närheten till Saladan skadar inte heller. Kaw Kwang Beach Resort är väldigt fint till bra pengar, tyvärr ligger det lite offside. Har nog aldrig fått mer boende för pengarna i Thailand. Vore jag er skulle jag hellre satsa på Koh Hai/Ngai eller Koh Kradan istället för Phi-Phi. Har bara bott på Koh Hai Fantasy Resort, väldigt fint boende, dock inte jättebilligt.
 12. Claees

  Färjan Lanta-Kradan

  Kan inte tänka mig att det skiljer speciellt mycket i alla fall. Det jag upplevt på Koh Lanta är att biljetterna är som billigast i Saladan. Det gäller även utflykter. Vi bokade en trip till Koh Rok på Klong Nin, har för mig att vi fick betala 1600B/pp. Kollade senare vad vi skulle få betala när vi var i Saladan, där gick samma trip på 1200B. Har upplevt samma sak med båtbiljetter till Phuket.
 13. Claees

  Klong Nin

  Peace Paradise Beach Resort kan jag rekommendera, kanske inte de billigaste rummen, men fint. Bra sängar också. Trevlig personal! Dock lite stenigt i vattnet precis utanför, men går man 50m norrut så är riktigt bra. Baan Pakgasri Hideway Resort såg också riktigt fint ut, har nog bästa läget på stranden. Saknar dock pool.
 14. Claees

  Koh Lipe eller inte

  Om ni åker speedboat så sätt er långt bak, speciellt om det är lite sjögång. Mer ljud från motorn, men inte alls lika stötigt.
 15. Claees

  Phuket town - Koh lanta med båt?

  Ni kan utan problem köpa biljetterna på plats.
×