Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

kungahlberg

Medlem
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

  Never

About kungahlberg

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Hej på er thailandsvänner, vi har tänkt åka till Thailand runt 20/6 2015 och stanna i ca 4 veckor. När får vi bäst pris på flygbiljetterna? Kollar runt nu men finner inget. Har för mig att Thai brukar komma med kampanjer på vårkanten men vågar vi vänta så länge? Tacksam för svar, 2 vuxna 3 barn så priset är en avgörande faktor.
 2. Vi planerar att semestra på Samui och närliggande öar nästa sommar 10/6-20/7 2015. Hur var vädret detta år och hur brukar det vara?
 3. kungahlberg

  På plats på Koh Chang , frågor?

  Vi har åkt en båt som heter Thai Fun. Heldagsutfärd till olika öar. Mycket trevligt och prisvärt tyckte vi. 1390 baht per pers. Igår hyrde vi bil och körde ner till Bang Bao med diverse stopp. 1000bath för ett dygn i bilhyra plus bensin.
 4. Vi är nu på plats, vi har varit här sen dec 10 och lämnar 22:e. Frågor eller funderingar besvaras gärna.
 5. kungahlberg

  Väder just nu på i Thailand - endast rapportering

  Koh Chang wsb skit dag, mulet blåsigt hela dagen. Hoppas på bättring. Någon som vet en bra väder app för Thailand?
 6. kungahlberg

  Bara ... dagar till avfärd ...!

  Hej på er! Får man lov och bara vara lite glad! Vi åker till Thailand på måndag ! OOHHjahhh.... Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn ( 2,8,12 ) som landar i Bangkok på tisdag 10/12 för att direkt flyga Koh Chang. Gissa om vi längtar. (fan vi har sparat i4 år för detta), jag är jättetacksam för alla tips vi får/fått...
 7. kungahlberg

  Bästa bokningsidan?

  OK, nu frågar jag alla er som brukar boka hotell i Thailand via någon bra internetsida, finns det någon bra sida som dumpar priser i sista minuten? Vad tycker ni om sawasdee, agoda osv. Jag letar efter det bästa tipset för en barn familj på en budgetresa som åker på måndag! ( 9/12 ). P.s vi skall till koh Chang, bkk ev jomtien.
 8. Hej. Frågan ställs till er som besökt båda ställena. Vill gärna höra era erfarenheter gällande stranden,resturangerna, etc.. vilket föredrar du och varför?
 9. kungahlberg

  Trat flygplats till koh chang

  Tack för alla bra svar, det låter som att det kommer att gå smidigt. Något hotell har vi inte bokat ännu. Sist vi var på koh chang bodde vi på yakah bungalows men de finns inte att boka på någon internet sida, tyvärr. eventuellt bokar vi en natt på kc grande så vi köper oss lite tid till att kolla runt efter annat billigare boende på stranden.
 10. Hej thailandsvänner! Vi landar på trat flyplats om 10 dagar. Vad väntar oss där? Taxi, minibuss mot båten etc? Tacksam för tips som kan underlätta för oss efter en lång resa med 3 barn.
 11. Bästa thailandforumvänner. Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn som skall resa nu i december och vara borta i 41 dagar. 2 av barnen och frugan är smartphone addicts medans jag och lillen på 2 år klarar oss utmärkt med ett och annat besök på internet café. Min fråga till er: Är Holiday Phone något för oss? Det verkar bra om man kollar på hemsidan men jag skulle vilja höra från någon som verkligen provat det. Vi behöver 2 telefonabonemang och internet till Ipaden, Om det är något dyrare än att köpa på 7-eleven spelar egentligen ingen roll bara det funkar smidigt. Tacksam för tips!
 12. kungahlberg

  Rabbit resort Jomtien/Pattaya

  Man tackar för tipsen. snart bär det av...
 13. Vi har själv 3 barn i yngre åldrar. Alvedon suppar man stoppar i rumpan finns inte i Thailand. Ovärderligt då barnen hatar den thailändska Alvedon varianten man dricker. Vi brukar ta med ett par förpackningar. Lycka till!
 14. kungahlberg

  Rabbit resort Jomtien/Pattaya

  Undrar om det är någon av er som på på detta hotell? Vad tyckte ni? Är det prisvärt?
×