Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Vächötaschlätta

Medlem
  • Innehållsantal

    1245
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Foruminlägg postade av Vächötaschlätta


  1. 4 timmar sedan, MR.Big säger:

    Ja abstinensen är inte kul:crmen hoppas på min standard dos ska funka även i år??

    Jag var ju förvisso nere i Januari men hade hoppats på att eventuellt kunna åka ner och köra en ”long stay” i februari / mars 2021 med lilleman och sambo (jajamän, han är knappt ett år då men ser faktiskt inga större hinder i det).


    Verkar dock som att Thailand kör hårt med inreseförbuden....?


  2. På 2020-08-07 på 16:58, Annelie S säger:

    Men hej kära vänner här :17_heart_eyes:

    Hemskt va dåliga vi är på att hålla igång här! Jaa Tom yam.. 

    Vi vann visst över er sist :).

    Men det går bra för både er o oss! Så jäkla kul! 
    Stort grattis till bebisen Lianinho! Så härligt med en liten ❤️
    Själv har hela våren o sommaren vart sådär. Hade covid i drygt 10 veckor med några vändor på akuten. Jobbigt det där när luften tar totalt slut och bröstkorgen känns för liten. 
    Hann jobba 4 nattpass o sen vurpade jag med cykeln och drog av ett ligament mellan nyckelbenet o axeln o knäckte troligtvis nåt revben. Så 6 nya sjukveckor. 
    pinsamt att ringa chefen kan jag säga :13_upside_down:

    Tackar :)Jag är väldigt nyfiken på hur alla andras Thai-planer ligger såhär i Corona-tider; Ställer ni in, gör ni om, tips på att resa med liten med mera? Allt utom tips på hur man löser sötsur sås är välkommet :)
     

    Låt oss liva igång forumet ni! Uppenbarligen många som smygläser här ändå :)


  3. 6 timmar sedan, tom_yam säger:

    Så, nu tittar farbror Janne in igen hehe.

    Såg att det finns lite nya inlägg att läsa också.

    Det var hursom härligt med SM-guldet. Upplevde det på plats i Norrköping med dottern. Och vad gäller bajen så ska ni vara stolta över tredjeplatsen, inte ofta ni kommit så högt upp ;)

    Inte så många dock va? ;)

     

    Vart har alla tagit vägen (inklusive mig själv skall sägas)? Ibland är smygläsning det bästa, så trist att inga ”stammisar” orkar hänga kvar...


  4. På 2019-02-26 på 20:45, Captain Thailand säger:

    Ps. Att bygga ett betonghus i Sverige verkar kosta sisådär 15.000-25.000 kronor kvadratmetern, om jag har förstått det hela rätt, medan vi ligger på sisådär 5000 kronor kvadratmetern. Dock finns det naturligtvis vissa skillnader i byggteknik och generellt utförande.

    Ser bra ut!

    På plats i Lamai nu och måste säga att jag är lite ambivalent hittills.. Rätta mig om jag har fel men det verkar var ganska dåligt med folk generellt sett och det reflekteras på utbudet av aktiviteter?

    Precis kommit från Koh Tao och Koh Pha-Ngan och hade hoppats på åtminstone något som liknade det strandlivet där (tänk trekantskuddar på stranden med lite skön musik i bakgrunden), främst kvällstid. Detta är inget som direkt finns?

    Några andra tips på hur fördriva tiden annat än att strosa runt på stan? Det var nog helt enkelt lite för mkt ”stad” för min smak - finns det något mer ”bambu + Bob Marley” kontra ”betong + techno” i närheten? :)

×