Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

vårsol

Medlem
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vårsol last won the day on November 20 2016

vårsol had the most liked content!

About vårsol

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vårsol

  Bangkok med barn

  Ibis Siam har ingen pool. Kostar om jag minns rätt 300 bath per person att använda Mercures pool. Blir ganska dyrt. Jag har upplevt Pratunam området som ganska stökigt med trafiken. Lättare att röra sig kring Siam. Bodde sist även en natt vid Anantara Sathorn som har rum för upp till 6 personer. Tyckte omgivning där var tråkig. Vi gillar att bo vid floden
 2. vårsol

  Bangkok med barn

  Ja Mercure siam är också bra. Men tyvärr fick vi inte 2 extra sängar trots att vi hade suiten. Finns i och för sig contecting rooms men blir ganska mycket dyrare än Ibis riverside. Men som sagt nära till allt och lätt att ta sig runt.
 3. vårsol

  Bangkok med barn

  Vi tycker om att bo vid floden. Ibis Riverside har rum med högsäng om barnen är under 12 år. Bra pool och mysigt vid floden på kvällen. Från hotellet slipper man med tuk tuk till närmaste bts station en gång i halv timmen. Vi gick under vår vecka som vi bodde vid hotellet till flodbåten som var en promenad från hotellet på ca 400m. Därefter tog vi bts in till siam. Undvik bts 17 tiden på eftermiddagen för det kan verkligen bli fullt so packade sillar. Hop on hop off båtar går längs med floden från Asiatique till khao san road.Vi valde att vänta på båt med möjlighet att sitta ute på taket vilket var skönt. ASiatique har vi inte besökt på flera år, åtminstone var det inget för oss. Vår son tyckte om att cylka med bangkok by bike men krävs kanske att barnen är i tonåren för att det skall kännas tryggt. Man kan även hyra långsvansbåt och åka in i klongerna. Beror mycket på hur gamla barnen är och vad som intresserar dem.
 4. vårsol

  Qatar airways

  Nå nu hittade jag orsaken. Flygtidtabells ändring. Via det slapp jag in. Tack!
 5. vårsol

  Qatar airways

  Tyvärr så är det endast ett streck vid seat. Kanske jag hade möjlighet då jag bokade biljetterna att boka platsen men inte då tog chansen? Börjar vara en tid sen dess. Nåja vi lär väl få ett säte iallafall.
 6. vårsol

  Qatar airways

  Hej Kan någon berätta åt mej hur jag får bokat sittplatsen på Qatar. 2.5 vecka kvar till avgång
 7. vårsol

  Nordöstra Koh Chang

  Prebokade 4 nätter vid Serenity. Ska bli skönt att börja semestern pådenhär sidan av ön
 8. vårsol

  Nordöstra Koh Chang

  Huvudsaken att vägen är bättre än västra sidan. Mat hittar man oftast i Thailand. Vi planerar vidare
 9. vårsol

  Nordöstra Koh Chang

  Tack för ditt svar. Enligt Airbnb sidan så finns det en restaurang i närheten av huset sen är det 2-3 km till följande. Är vägarna lika backiga som västra sidan? Vad jag kan se på google maps ser det ganska rakt ut. Mindre trafik än västra sidan?
 10. vårsol

  Nordöstra Koh Chang

  Vi kikar på Koh Changs nordöstra del. Är det någon som bott på den sidan av ön? Boendet är via Airbnb men inte Siam royal view utan österut från färjfästet.
 11. vårsol

  Khao lak

  Ja men jag är på riktigt intresserad av vad du tycker är bra ställen i Thailand.
 12. vårsol

  Khao lak

  Till Khao lak åker man för de vackra stränderna och lugnet. Berätta gärna om era ställen som är det riktiga Thailand
 13. vårsol

  Khao lak

  Coconut är före White sand. Man kan säga att de hör ihop. Sväng i vid 7/11 vid pakarang korsningen. Efter ca 1 km kommer en skylt till hö coconut och kantary . När du kommer ner till cocnut stranden så finns det en bra restaurang ca 200 m till hö som lånar ut strandstolar. Mycket lugnare än White sand. Marknaden är åtminstone lö och ons em och kvällar
 14. vårsol

  Khao lak

  Coconut beach och bangniang marknaden
 15. vårsol

  Vart är ni på väg?

  Bokade igår Qatar Hel- BKK nov för 713€ för 2 personer
×