Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

perk

Medlem
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

perk last won the day on June 2 2017

perk had the most liked content!

About perk

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 08/03/1955

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  I Värmlandsskogen.........

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi var i Pattaya för några år sedan och bokade på den här sidan, och det fungerade perfekt . Verkar ha ”skapliga” priser till Koh Chang om de nu är aktuella på sidan. https://www.thelimopattaya.com/ Vi ska till Koh Chang i mars och lyxar till det denna gång med flyg från Bangkok, propellerplan det blir något nytt.
 2. Vi åkte med den här bussen, det var bara att köpa biljett vid en disk vi fick de två sista biljetterna. https://www.bussuvarnabhumikohchang.com/ Ser att tiden inte passar Er men nog borde det finnas flera möjligheter på flygplatsen
 3. perk

  DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

  Har beställt biljetter med Thaiairways från Oslo till Bangkok, valde absolut billigaste varianten för något över åtta tusen för två personer. Nu har jag upptäckt att de var så billiga, så att det inte går att förboka säte plus att det är bara 20 kg bagage mot normalt 30kg.
 4. perk

  Hur är Emirates?

  Det är nog ett av de bättre flygbolagen, åkte med dem året de började flyga från Arlanda. Bra personal och service på topp all mat och dricka gratis, förutom champagne vill jag minnas, och fina plan. Enda negativa var väl väntetiden i Dubai, men det är ju en jätteflygplats så det fanns mycket att se på även om det var mitt i natten. Jag har som reguljärflyg endast Norwegian att jämföra med, som vi åkte med till Bangkok i fjol och det var skillnad som dag och natt. Att sedan flyget ner från Oslo var 15 timmar försenat gjorde inte upplevelsen bättre. Det enda positiva där var att det var direktflyg.
 5. Någon som kan tipsa om ett bra hotell nära färjan till Koh Chang. Ett flyg som är försenat 12 timmar från Gardermoen kastar om resplanen
 6. perk

  Vart är ni på väg?

  Ska hamna på Koh Chang, åker på lördag från Gardermoen
 7. Kan rekommendera några Sofie Sarenbrants böcker Avdelning 73 och Andra andningen Stefan Ahnhem Offer utan ansikte och Nioende graven Har precis lyssnat klart på Blod på snö och Midnattssol av Jo Nesbö mycket bra tyckte jag. Fast Blod på snö tog slut förvånansvärt fort såg att pocketboken bara var på 181 sidor.
 8. Funderar över lite â€onödigt vetande†tittar på flygrutt Oslo – Bangkok. Ser på Flightradar att Thaiair flyger österut över Stockholm och sedan över Estland och över Ryssland. Norwegian flyger på samma sträcka sydöst och in över Polen och västra Ukraina och ner mot Moldavien eller Rumänien innan rutten blir mer östlig ut över Svarta havet. Har det med lågpriset att göra att Norwegian åker en längre rutt För de kan starta någorlunda lika från Gardermoen, men Thaiair är ju betydligt tidigare framme i Bangkok.
 9. perk

  Platser på Norwegian 787

  Tackar för svaret sayang
 10. perk

  Platser på Norwegian 787

  Var två säten på rad 34 vid A?
 11. perk

  Platser på Norwegian 787

  Tittar på bokning av sittplatser på Norwegian Boeing 787. Undrar om någon vet hur det ser ut mellan A och C på rad 34 och 35 verkar vara ett tomrum på en del seat maps men inte på seat guru.
 12. perk

  Hur mycket betalade du för din t o r Bangkok?

  Priset är inkl bagage, mat och platsreservation i ekonomi klass.
×