Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Killian

Medlem
 • Innehållsantal

  46
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Killian

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1976-04-01

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm
 1. Det tycker jag absolut inte. Jag har som sagt inte hittat en endaste godkänd språkskola i bangkok området. Och man tar juh lån så dom får ändå tillbaka det. Inget dom förlorar på. Saken är att det är inte konstigt eller hur? Hur många skolor har du i Sverige som har svenska för nybörjare och som är godkända i utlandet för olika stöd för t.ex. utbytesstudenter? Nej, ganska snart inser du att det inte är många. Har en bekannt som letade och hittade praktiskt taget "noll". Jag har faktiskt hittat en intressant skola som jag tänker skicka för granskning. Walen. (ej godkänd i dagens läge) Nej d e inte konstigt. D konstiga tycker jag e att d inte finns ngt i bangkok. inte ett endaste Det här blir ju något av en necrobump men jag chansar. Får man fråga hur det gick med CSN-granskningen, eller hittade du något annat godkänt alternativ i Bangkok?
 2. Killian

  Hur mycket betalade du för din t o r Bangkok?

  Har varit i Bangkok 4 gånger sen i november och har alltid betalat mellan 7500 och 8500. Pallar inte med mellanlandningar så allt har varit med Thai, om man inte har samma aversion som jag mot att mellanlanda hade man vid varje tillfälle kunnat åka för runt 4300.
 3. Slänger in en röst på Singha här men jag har verkligen inget emot en kall Chang
 4. Killian

  EBS bartenderskola i phuket

  Blir till och med värre än så, kursen var i fyra veckor och lunchpaketet gällde bara vardagar. Så 300 per lunch, då är man nästan på Stockholmsnivå så jag tycker det låter rätt jävla dyrt, särskilt om man är en youngster på en budget. Sen verkar ju Jimmieboy sitta på insideinfo här så det kan ju finnas andra variabler att ta hänsyn till som gör det värt att slå till på lunchpaketet ändå.
 5. 5 dagar kvar, börjar kännas nära nu!
 6. Killian

  Jansom Bay (Koh Tao)

  Låter intressant, Babaloo ska absolut besökas!
 7. Killian

  Jansom Bay (Koh Tao)

  Vilken påpasslig fråga, har gått med samma funderingar! Åker till Koh Samui om två veckor och vi har tänkt spendera någon natt på Koh Tao och har liksom TS fastnat för Jansom Bay. Måste bara fråga, vad är det som är så speciellt med denna Babaloo Bar? Det är inte första gången jag läser oreserverade hyllningar till stället här
 8. Killian

  Samui Natien Resort

  Ingen aning vad det var för typ av rum, det var en charterresa så jag hade inte gjort någon vidare specificering av rumstypen. Rummet låg iaf i huvudbyggnaden så hur bungalowsen är kan jag inte uttala mig om.
 9. Killian

  Samui Natien Resort

  Jag bodde där förra året med min sambo och vi trivdes alldeles ypperligt. Det ligger perfekt vid stranden i en lugn del av Chaweng, dock är det inte långt alls att gå om man vill komma åt nattlivet. Helt ok standard på rummen, städningen var bra och personalen trevlig och hjälpsam. Frukosten var inte spektakulär på något sätt men helt ok i min bok! Hade egentlingen ingenting att klaga på, trivdes hur bra som helst där. Ska man leta något fel så är det att det är extremt långgrunt där hotellet ligger men det var inget jag själv direkt led av. Vi gillade det faktist så mycket att vi återvänder dit igen i mars i år.
 10. Killian

  Vilken strand på Koh Tao?

  Tack för de snabba och informativa svaren! Det här låter ju både lovande och görbart! Både jag och sambon är riktigt sugna på att stanna några nätter på ön och just Jansom Bay tycker jag ser extra lockande ut. Låter ju alldeles utmärkt att man inte behöver leva i exil där utan att man har goda möjligheter att utforska resten av ön också. Beroende på hur mobil man är så kanske vi stannar alla nätter där då, skulle det visa sig att det inte går att ta sig hem efter en pilsner på något "livligare" ställe så får man väl ta en natt där. Även om just nattlivssuget borde vara hyfsat stillat efter Chaweng.
 11. Killian

  Vilken strand på Koh Tao?

  Bumpar en äldre tråd eftersom den passar in på mina funderingar. Var på Koh Samui förra året och det blev genast mitt nya favoritställe i Thailand. I mars återvänder vi dit och hade även tänkt klämma in några nätter på Koh Phangan eller Koh Tao eller rent utav båda. Har bara varit på Koh Tao i ett par timmar under en snorkeltur så kollen är dålig, hur enkelt är det att förflytta sig mellan stränderna där och hur stora är avstånden? Skulle gärna vilja testa att bo i t ex Jansom Bay, är det enkelt ordnat eller behöver man gå i fullt Indiana Jones-mode för att ta sig dit?
 12. Tack för snabbt svar CT! Låter ju hur bra som helst i mina öron, ser mycket fram emot trippen då det blir min första visit på den östra sidan. Jag kan absolut återkomma med en liten recension senare! Tackar även för restaurangtipset, jag har inte samma superfetisch som min flickvän för thaimat så jag mixar gärna upp det lite med mat från andra delar världen. Så Prego ska definitivt föräras med ett besök (känns även som att jag har hört/läst gott om det förut i något sammanhang). Evert: Det du nämnde angående badvattnet bredvid hotellet såg jag i någon recension på Tripadvisor. Inte idealiskt men en liten promenad är inget jag ryggar för
 13. Jag och min sambo åker till Koh Samui på fredag och ska bo på Samui Natien Resort som CT nämnde. Därför passar jag på att fråga om någon något gott/ont att säga om ställer och hur avståndet till centrum är? Verkar som det ligger på olika ställen beroende på vilken karta man väljer
 14. Killian

  Gym i Lamai?

  Tackar för svaret, ser klart intressant ut! Återstår bara att se om semesterlatheten hindrar mig ifrån att slå slag i saken
 15. Killian

  Gym i Lamai?

  Passar på att kliva in här när CT finns på tråden! Jag ska till Koh Samui i mitten av mars, vet du om det finns några nybörjarvänliga thaiboxningsgym kring Chaweng som man kan sladda in på och riva av något pass?
×