Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Dobby

Medlem
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Dobby

 • Rank
  Avancerad medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Dobby

  Flytväst för barn på Koh Lanta?

  Vi hade med flytvästar till våra barn. Visst, det finns förmodligen flytvästar men de kanske inte är så bra. Till små barn som inte kan simma vill man ju gärna ha räddningsvästar och det kanske inte finns...
 2. Någon som varit här som volontär? http://www.elephantnaturepark.org
 3. Dobby

  Chiang mai?

  Glömde länken! http://www.elephantnaturepark.org/enp/en/17-elephant-nature-park-weekly-volunteer
 4. Dobby

  Chiang mai?

  Man kan vara där en dag eller 1-4 veckor. Skulle helt klart kunna var där länge men ska börja med en vecka denna gång. Man betalar en summa men får då mat och husrum. Det jag måste göra är att ta mig till Chiang Mai. Sedan vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Åka dit några dagar innan och vara kvar några dagar efter och försöka se lite av Chiang Mai. Eller åka precis den veckan. Jag kommer förmodligen att åka själv så det är nervöst bara det! Men detta känns verkligen som något jag vill göra!
 5. Dobby

  Chiang mai?

  Jag funderar på att åka som volontär till Elephant Nature Park. Försöker planera in någon dag före och efter för att se lite av staden...
 6. Dobby

  Chiang mai?

  Någon som känner till staden? Ett billigt hyfsat hotell nära flygplatsen? Kan man gå till flygplatsen från city? Ser ut på kartan som om flygplatsen ligger centralt? Hur är det bäst att ta sig dit? Via Bangkok? Alla tips om staden tas tacksamt emot...
 7. Dobby

  Songtaews

  Vi kanske ska bo i Bangtao och jag tänker vad som är bästa, billigaste transportmedlet därifrån och nedåt kusten...
 8. Dobby

  Songtaews

  Någon som vet vart man kan hitta ruttkarta för songtaews, lokalbussarna, på Phuket?
 9. Någon som bott här? Är det ett bra hotell? Vad kostar det att åka in till Patong? Är det en bra utgångspunkt om man vill åka på utflykter och inte bara ligga vid poolen? Vi vill absolut åka till Freedom Beach. Hur tar man sig bäst dit från Bangtao och vad kostar det?
 10. Dobby

  Krabi, Ao Nang?

  Vi har varit på Phuket två gånger. Nu funderar vi på att åka till Ao Nang, Krabi nästa gång. Jag vill jättegärna "bada" med elefanter, skulle väldigt gärna se en sköldpadda och gärna delfiner. Vi vill inte bara ligga i solstolen på hotellet utan åker hellre runt lite. Har någon tips på något bra hotell eller tips på fina stränder eller utflykter man kan åka på? Vi vill ha nära till stranden.
 11. Är i valet och kvalet att tatuera in ett porträtt. Någon som kan tipsa om den bästa porträttataueraren på Phuket?
 12. Dobby

  Ko Racha?

  Har fått tips om denna ö som verkar fantastisk! Någon som varit där och kan tipsa om hur man tar sig dit bäst? Ska man boka ett paket eller kan man ta sig dit själv enkelt?
 13. Dobby

  Tips på smultronställen i thailand :D

  Freedom beach! Fantastisk strand!
 14. Dobby

  Damstorlekar större modell, samt skrädderi...

  Jag hittade inga kläder därnere och jag drar 42/44 någonstans. Tyckte allt var smått. Hade hört det där om "elephant size" men ingen sade det till mig iallafall! Trevlig resa!
 15. Dobby

  Tips och idéer mottages

  Similan såklart! Fantastiskt vackert. Men det är ju ett par timmar dit och sedan speedboat. Laem Sing och Freedom är ju fantastiska stränder. Om ni ska bo på Merlin så går det ju fort med Longtail därifrån till Freedom. På Freeom kan man snorkla. Eller bara stå i strandkanten och mata fiskarna med banan... Trevlig resa!
×