Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

ruggan

Medlem
 • Innehållsantal

  386
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om ruggan

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. ruggan

  Vart åka i slutet på juli?

  Nejdå, jag har varit där i december, februari och mars-april. Februari var vädermässigt bäst. Skulle nu vilja testa sommaren då det är enklast med ledigt från skolorna.
 2. ruggan

  Vart åka i slutet på juli?

  Tack för alla tips Ska läsa på om dessa ställen.
 3. Funderar på en sommarresa till Thailand i början på augusti. Vart är vädret bäst? Vart är det minst ryssar? Vi vill bo i närhet av havet o gärna bra utbud på restauranger o shopping. Vi har varit på Phuket tre gånger o trivs där. Men provar gärna något annat denna gång
 4. Ögonblicket då man stiger av planet, dofterna o värmen som slår emot en, magiskt
 5. ruggan

  Överviktiga människor

  Har gått ner i mycket i vikt i omgångar under åren och man måste nog acceptera att byta livsstil helt vad det gäller vad man stoppar i sig och hur man rör sig. Det går aldrig att gå tillbaka till gamla matvanor igen, då kommer kilona tillbaka.
 6. ruggan

  Dålig dag idag:(

  Back on track kragen är jättebra, använder den i perioder då mina tre diskbråck i nacken klatrar för mycket. MEN det är lätt att bli beroende av kragen o svårt att sluta använda den för den gör ju så gott mot värken
 7. ruggan

  Vad gör du idag....?

  Firar med en flaska rött att jag gått av sista skiftet o att semestern börjar imorgon
 8. Och det bästa är att flera kan använda det samtidigt.
 9. Den finns inte att låna som e-bok på bibblan än. För den Thailandboende kommer här ett tips: Be nån god vän i Sverige fixa ett lånekort med med lånenummer för e- bokslåning. Be den gode vännen maila er lånekortsnumret, man behöver inte kortet. Har för mig att man kan låna upp till sju böcker i veckan. Detta gjorde jag när min bror bodde i Vietnam o det funkade klockrent. Man måste ju ha en ipad eller e-boksläsare, vet inte om man kan ladda ner till en vanlig dator men borde ju funka.
 10. ruggan

  Vad blir det för dryck?

  Per Mobergs rödtjut, riktigt gott o framför allt lättdrucket
 11. ruggan

  Hårförlängning

  Före och efter foto vore kul o få se Hur mycket fick du betala?
 12. Jag har ju semester så jag tar bara med mobilen o bankdosan
 13. Men va? En 2,5 åring med hosta och feber? Gå till läkaren första dagen? Skojar du eller? Du har nog inga barn själv va? 2,5 åringar har ju feber, hosta och gulsnor i parti och minut... TS: Bra dock att ni fick medicin mot öronen, så att de hinner friskna till innan ni skall flyga hemåt. Vår (då) 8-åring fick öroninflammation sista natten innan vi skulle åka från Koh Lanta. Vi skulle iofs inte flyga förrän 3 dagar senare, men det kändes ändå viktigt att han fick pencillin. Jo jag har två barn, jag menade naturligtvis inte att jag sprang med dom till läkaren i parti och minut i Sverige. Men när vi varit iThailand så har jag nog varit till läkare med dom åtminstone andra dagen med hög feber. Med tanke på värmen o risken för uttorkning tycker jag inte att det är fel. HOppas han kryar på sig nu er lille - så han kan njuta av er härliga semester!
 14. Det är nog många (även jag) som har åsikter om att du inte varit till läkare redan med sonen. Dom flesta hade nog gått till läkare första dagen med en så liten kille. Kan nog tycka att alla varit hyggliga mot dig o kommit med goda råd o tips.
 15. ruggan

  30 grader i feb.

  Denna serie blir bara bättre o bättre. Kvällens avsnitt var toppen
×