Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

zappa

Medlem
  • Innehållsantal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om zappa

  • Placering
    Medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. http://www.sodrateatern.se/en/Program--Tickets/Events-container/Jonas-Andersson/
  2. zappa

    Bangkok - vad händer?

    Hon kan lungt gå ut Jag var nere själv under militärkuppen mitt bland stridsvagnar inga problem Dock ska man ju inte vara där demonstrationerna är.
  3. Balkong 26 kvm vy från master bedroom
  4. Vy från A1 20 meter från stranden
  5. Japp!! vi har inte kommmit så långt än det ska till private terras walk ways och annat
  6. zappa

    Villa på Lanta?

    kika in på denna sida http://lanta.gronlunds.nu/
  7. zappa

    Tor Tor 3

    Foreign Exchange Transaction Form" T3, from the Bank. This is certificat that give hous owner the right to take out money from Thailand when he/she sell the house
  8. Hej, är det någon som har erfarenhet av att bilda en samfällighetsförening för en community bestående av fristående hus i Thailand. Behöver en sådan förening registreras någonstans i Thailand? Hur kan man öppna ett bankkonto i föreningens namn?
  9. zappa

    Husköp

    Thailändarna i bolaget måste kunna visa upp att dom stoppat in pengar själva och att man tjänat dom själv. Alltså man kan inte köra på devisen Bra då stoppar in jag in pengar på ditt konto sen stoppar du in dom i bolaget. Detta för att stoppa icke aktiva ägare och ett kringående runt lagen. Denna lag är inget nytt men man tillämpar den hårt nu. Så den som säger att det är bara öppna ett thaibolag och sen säger att du äger din mark.Han vet inte vad han pratar om. Å andra sidan kan man tillämpa denna metod men när myndigheterna kommer på koll då vill jag inte stå med i ett sånt bolag.
×