Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

sessan

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om sessan

  • Placering
    Medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. sessan

    Hur är vädret i Phuket, Krabi just nu?

    Det stammer att det regnar myce..Kom hit till Krabi fredagen 13 mars och det har regnat varje dag i flera timmar.. :'( Inte alls vad man ville ha men men inget att gora at.. varmt ar det iaf..ca 30 grader.
  2. Vi meeeee :dan. Åker m ving från arlanda 14.00
  3. Är det ngn som befinner sig på plats nere i Krabi/ Ao Nang som kan se väderprognosen för kommande vecka? På aftonbladet här hemma ser det ut som det ska bli regn, ren och åter massa regn från fredag 13 mars och framåt :'(.. Nästan så man funderar på att avboka resan om det ska va sånt väder.. Hur ser det ut för er där nere? Brukar dom ha så fel här hemma i Sveareiket???
  4. Åker om ca 2 veckor till Thailand och min sambo är längtansfull MEN fasar för flygresan då han har enomrm flygrädsla. Ngt som kan rek någon bra medicin som dämpar ångest och rädlsa vi flygresan? Har tidigare provat Sobril men det funkade inte så vi ska be läkaren om ngt annat denna gång.. Tips?
  5. sessan

    Blivit lurad på min bröllopsklänning?

    Hello... Låter riktigt trist OM du blvit blåst..Dessvärre kan det ju ha strulat till sig för skräddaren därenere Jag och min sambo åker ner till Krabi om 18 dagar och har ingen annan erbjudit sig att besöka skräddaren eller om du inte hört ngt innan dess så kan jag och min sambo gå förbi och höra vad som hänt med din klänning. Om du vill förstås? mvh sessan
  6. Det står attman kan åka båt hela vägen...
  7. Såg på en sida att man kan åka från Krabi- Langkawi, Malaysia..Ngn som har gjort det? Priser? Berätta gärna om det någon som vet och hur lång tid det tar osv.. Alla svar är intressanta
  8. Hej på er alla. Vi kommer åka till Thailand nu i mars och är sugna på att göra en tandblekning.. Någon som vet något bra ställe i Phuket eller Krabi och har koll på ungefär vad det kostar? Tacksam för alla svar.
  9. sessan

    Sömnmedel/Ångestdämpande?

    Det är stor skilllnad mellan olika insomningspreparat som säljs i Thailand och Valium är nog det som är vanligast. Nackdelen med dom är att de är väääldigt beroendeframkallande och "biter" inte om man i normala fall äter mycke olika lugnadnde och insomnings. Propavan är det jag skulle rek då det inte är beroende framkallande och man sover gott på det. Teralen är oxå bra och det säljs i flaska så man kan variera dosen efter behov. Imovaneoch Stilnoct somnarman bra på men är som sagt förbjudet och VÄLDIGT beroendeframkallande. Mindre kul tt komma hem och va beroende av dom då det är ganska svårt att få de utskrivet i sverige just för att det är så beroendeframkallande. Hoppas han snart får sova..
  10. Ska till Krabi nu i Mars och skulle vilja åka på några annorlunda och minnesvärda utflykter.. Någon som har något att rekommendera?
  11. sessan

    åker 13/3-09 arlanda

    Vi flyger direkt till Krabi/Ao Nang den dagen kl 14.00 den 13:e mars
  12. sessan

    åker 13/3-09 arlanda

    Åker 14.00 den 13/3 från Arlanda med destination Krabi:-)
  13. Vi kommer att åka till Ao Nang men bo i Krabi..bara 2 mils avstånd. Sen blir det en tripp till Railey och Koh Lanta där vi ska försöka hitt ngt billigt och bra boende ca 2 nätter.. Hur ser era planer ut?
  14. Åker till krabi nu i mars och syrran har en önskan om skärp och armband från tillverkaren Herme och plånbok samt solglasögon från Mulberry..Ngn som vet något bra ställe i antlingen Phuket eller Krabi som säljer detta?? tacksam för svar
  15. Vi åker till Krabi i mars och har hotell där men vill även åka till Koh Lanta och bo där 1-2 nätter.. Någon som kan rek något relativt billigt och bra boende på ön?? Alla svar är intressanta och välkomna..
×