Jump to content

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Marjo

Medlem
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

About Marjo

 • Rank
  Avancerad medlem
 • Birthday 12/24/1959

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  göteborg
 1. Vismaya Suvarnabhumi, jättefint. 360 kr inkl transfer. Ligger avsides men perfekt för sista natten.
 2. Vi var på Phu quoc i jan-14. Där är väldigt fina stränder, vänliga människor och många bra boende. MEN det saknas något som är svårt att förklara. Glad att jag varit där, men vi åker nog inte tillbaka. Saigon däremot som vi besökt 4 ggr är min absoluta favorit bland Asiens storstäder.
 3. Koh Lanta Long beach är inte min favoritstrand, men en väldigt bra strand. Jag har aldrig varit med om någon någon trängsel där.
 4. Marjo

  Filippinerna

  Jaha, så gick det med den resan. Eftersom vi inte ville eller kunde resa till de öarna (Bantayan, Malapascua) vi hade tänkt så ändrades rutten helt. Efter HongKong reser vi till Saigon, en stad som vi är väldigt förtjusta i. Efter det har vi inget bestämt ännu.
 5. Marjo

  Filippinerna

  Vi har inget bokat efter Cebu flygbiljett ännu, så alla tips mottages tacksamt.
 6. Marjo

  Filippinerna

  Vi har precis köpt flygbiljetter till Hongkong, stannar där 4 dgr över jul, sen åker vi vidare till Cebu och har tänkt oss att besöka Bantayan och Malapascua. Vi har 3 veckor som ska planeras och nu blev jag ännu mera inspirerad. Tack för fina bilder och berättelse.
 7. Marjo

  Lanta: Long beach chalet vs Papillon

  Vi har bott på båda ställena, väldigt svårt att säga vilket som är bäst. Men Papillon har ju det goda kaffet och är lugnt och behagligt. På Long beach chalet är man mer serviceinriktad och kundinriktad. Pool badar jag inte i, och städningen var bra hos båda. Frukosten var godast på Papillon (om man valde till det grova brödet) och promenaden till den underbara lugna delen av Long beach är lika lång (eller kort) från båda ställena, men för oss blir det nog Papillon som vinner med sin lite relaxade stil.
 8. Marjo

  Vågar vi vänta eller är detta bra flygpriser i dec?

  AoB Travel är ett seriöst bolag. Min systers familj (14 pers.) köpte biljett genom dom förra året . Hade lite strul med antalet resenärer men fick god service genom hela proceduren.
 9. Marjo

  Lååång resa ;)

  Tog en billig flygstol (Apollo) till Phuket för att sen ta färjan till Lanta i början på januari. Det var första gången vi åkte charterflyg till Asien, och det gör vi aldrig mer. Hellre en mellanlandning och lite dyrare biljett än att åka Thomas Cook igen. Trångt, svårt att gräva fram plånbok hela tiden, mycket barngråt och bajslukt (jag älskar barn men det var 16 barn i vår del på flyget), lottförsäljning + annan försäljning, tv-skärmar i taket med urusel bild. På hemresan var det ju dessutom en mellanlandning på en helt otroligt tråkig flygplats, Sharjah.
 10. http://www.mangohouses.com/location.php Eller bott i Old Town överhuvudtaget?
 11. Det är nu dags att köpa reguljära flygbiljetter till bästa pris!
 12. Första gången vi åkte till Lipe flög vi till Trang där vi hade beställt bil+långsam färja med start från flygplatsen. Det blev en lååång dag innan vi var framme, men även det fungerade ok. Jag gillar båtturer, det är semester för mej. Allt beställdes genom Tigerline.
 13. Efter att vi varit på Lipe 5 dagar, tog vi oss till Lanta med speedboat. Det tog ungefär 3 tim. och var en helt okej upplevelse, förutom att en man (turist) ställde sej längst bak intill aktersnurran för att röka, men blev snabbt tillsagd . Blåste lite, men det klarade dom jättebra.
 14. Vi flög GBG-BKK-HAT YAI, sov på ett bra hotel i city. Hat Yai var en mysig stad med mycket liv och rörelse i centrum. Bokade bil för nästa morgon och åkte ca 2tim till Pakbara pier för att hinna med en speedboat vid 11.30, som när den väl kom iväg snabbt tog oss ut till Lipe.
 15. Marjo

  Kör försiktigt!

  Nu måste jag förtydliga att det är inte min blogg! Jag följer denna blogg och känner som du, tänk att våga.
×