-
Innehållsantal
136 -
Gick med
-
Besökte senast
Aldrig
Om cocofnas
-
Placering
Avancerad medlem
- Födelsedag 10/15/1980
Kontakt
-
MSN
cocofnas@hotmail.com
Profilinformation
-
Kön
Female
-
Man checkar in hela vägen, vi hade också turen att få checka in redan i Phuket (flög Phuket- Bkk med thai och sen Bbb- Sthlm med Swiss) hela vägen hem. Tänk på att man måste ta flygplatståget i Zürich då man måste byta terminal och transfern mellan de olika terminalerna tar cirka 10- 15 minuter, beroende på hur snabb man är
-
Gratis dricka och mat. Vi mailade även bolaget när vi bokat och fick platser tilldelade redan då.
-
Jag brukar lämna på stranden, har hitills (peppar peppar) inte råkat ut för något. Och då brukar jag ha med pengar, iPod, kamera och liknande på stranden
-
Jag köpte också vatten på flygplatsen men gömde undan det när jag gick ombord. Dyrare än utanför flygplatsen men klart billigare än att köpa på planet
-
11 dagar kvar
-
Tack! Ska kolla upp det när jag kommer ner
-
så frustrerande! vart kan jag vaccinera mig!?
cocofnas svarade på ett ämne i Hälsa, sjukvård och friskvård
Det är inte säkert att infektionskliniken gör det. Jag jobbar på en som inte utför vaccinationer utan hänvisar till ett privat alternativ som är dyrare. -
Ni som åker till Thailand - tar ni lån eller sparar ni?
cocofnas svarade på ett ämne i Övrigt om resor
Jag sparar ihop pengarna, skulle man ta lån skulle det föta lite av glädjen med att resa= oron att behöva betala tillbaka lånet. Det finns alltid något litet att spara in pengar på (även om det är trist) -
Finns även en sjukstuga/health center inne i Saladan där man kan få hjälp med lättare åkommor
-
idag glädjs jag åt... (ingen politik, invandring...)
cocofnas svarade på Wickys ämne i Ordet är fritt!
att jag kom in på mitt förstahandsval på universitetet -
Japp, det gör man (gjorde det själv i våras). Tre dagar i Hua Hin och resten nere i Phuket med omnejd.
-
Vårt plan hem var försenat med en timme men då väntade det anslutande flyget på oss, men det var ändå lite småstressigt eftersom man inte kunde veta säkert
-
Har varit på flera kurser och de är klart prisvärda! Först får man en genomgång om de olika kryddorna i matlagningen och hur man kan kombinera dem och sedan är det matlagning för fulla muggar. Tror fortfarande att det är Junie (om hon inte hittat en thailändsk kock), som är norska, som har hand om kurserna. Ett tips är bara att inte äta någon större lunch den dagen- man blir riktigt mätt under kvällens gång! Ps. Prova också deras limeglass- såååå god!
-
Hej! Jag undrar om någon kan rekommendera en bra skräddare i Hua Hin? Stort tack på förhand!
-
Firar med sillunch och middag med vildandsfilé och färskpotatis. Har även bakat en trevåningar hög moussetårta med ett lager rabarbermousse och ett lager jordgubbsmousse och ett med båda mousserna, ska snart dekorera med marängkräm. Men ska i det stora ta det lugnt och skönt